Dukkehus, legeværelse møbler fra By/Astrup. Skønne dukkehusmøbler til at indrette et legeværelse i dukkehuset. Sættet består af 4 dele, et flot lyserødt skab med 4 døre til opbevaring af legetøj, en rutchebane, et spejl med en flot hvid kant og en seng med madras som selvfølgelig også kan bruges til hule..
Pris 179.4 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketilbehør - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Mest til piger
Flexa Basic Hit madras 90x190 cm til ekstra seng, hvid, grå. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte.
Pris 1575 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Madrasser og lamelbunde - Skummadrasser
Karups nye Sit and Sleep OUT â„¢ i hvid er fremstillet med Dralon stof som gør futonen modstandsdygtighed over for pletter og er vandafvisning. Sit and Sleep er praktisk og nem at flytte rundt med i haven. Man bør altid medbringe Karup Design OUT â„¢ møbler indendørs ved dugfald eller regn..
Pris 1999 kr.
Kategori: Havemøbler - House & Home - Garden & DIY - Garden Furniture
Oscar Kids udtræksseng 75x140/180/200 cm inkl. lamelbund og 2-delt madras, hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner.
Pris 2831 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børnemøbler - Børnesenge
Karups nye Sit and Sleep OUT â„¢ i mørkegrå er fremstillet med Dralon stof som gør futonen modstandsdygtighed over for pletter og er vandafvisning. Sit and Sleep er praktisk og nem at flytte rundt med i haven. Man bør altid medbringe Karup Design OUT â„¢ møbler indendørs ved dugfald eller regn..
Pris 1999 kr.
Kategori: Havemøbler - House & Home - Garden & DIY - Garden Furniture
Karups nye Sit and Sleep OUT â„¢ i beige er fremstillet med Dralon stof som gør futonen modstandsdygtighed over for pletter og er vandafvisning. Sit and Sleep er praktisk og nem at flytte rundt med i haven. Man bør altid medbringe Karup Design OUT â„¢ møbler indendørs ved dugfald eller regn..
Pris 1999 kr.
Kategori: Havemøbler - House & Home - Garden & DIY - Garden Furniture
Tiltalende børnestol i et flot og praktisk design fra danske Karup. Den søde Mini Nido børnestol er en del af Mini serien fra Karup, som er møbler lavet specielt til børn. Stolen er polstret i et bomuldsmix i en frisk gul farve med navnet Amarillo. Stolen kan også bruges som madras til barnet som go.
Pris 1349 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Baby & Kids - Nursery Furniture & Acc - Baby Furniture
Er du på udkig efter et beige madrasbetræk? Så kig på vores lækre madrasbetræk fra Hoppekids. Beskyt din madras med et madrasbetræk. Madrasbetrækket har målene H:9cm B:70cm L: 160cm og vejer 0,65 kg. Med et madrasbetræk i en neutral farve kan du nemt tilføje møblet til din indretning. Danske Hoppeki.
Pris 519 kr.
Kategori: Sengetøj - Baby & Kids - Nursery Furniture & Acc - Baby Furniture
Dekorativ og praktisk sovesofa i design af danske Karup. Shin Sano sovesofaen har et enkelt design, og er også nem at skifte funktion på. Den gule madras, som er lavet i bomuld og polyester foldes ud, når møblet skal bruges som seng, og lægges dobbelt når den skal bruges som sofa. Udslået måler sove.
Pris 3699 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole -
Trænger dit barn til nyt sengetøj? Så er vores smarte madrasbetræk i beige et godt bud. Beskyt din madras med et madrasbetræk. Madrasbetrækket har målene H:12cm B:90cm L: 200cm og vejer 0,7 kg. Med et madrasbetræk i en neutral farve kan du nemt tilføje møblet til din indretning. Hoppekids designer b.
Pris 759 kr.
Kategori: Babymøbler - Baby & Kids - Nursery Furniture & Acc - Baby Furniture
Beskyt din madras med et madrasbetræk. Madrasbetrækket har målene H:12cm B:90cm L: 160cm og vejer 0,69 kg. Med et madrasbetræk i en neutral farve kan du nemt tilføje møblet til din indretning. Danske Hoppekids er svanemærket og producerer bæredygtige børnemøbler i høj kvalitet. Derfor er madrasbetræ.
Pris 679 kr.
Kategori: Babymøbler - Baby & Kids - Nursery Furniture & Acc - Baby Furniture
Med vores Madrasbetræk vil du skabe nyt liv til hjemmet. Et madrasbetræk er et godt valg, da det beskytter din madras. Madrasbetrækket har målene H:9cm B:70cm L: 160cm og vejer 0,35 kg. Med et madrasbetræk i en neutral farve kan du nemt tilføje møblet til din indretning. Hoppekids har en mission om.
Pris 499 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Baby & Kids - Nursery Furniture & Acc - Baby Furniture
V3