Møbellomme til format A5. Åben i overkanten samt hul til ophæng.Størrelse: A5Antal: 100.
Pris 632.81 kr.
Kategori: Kontorartikler - Brevordnere | Ringbind | Lommer | Omslag
Dette komplette sæt af vægvitrineskabe kommer til at være en fantastisk tilføjelse til din dagligstue og vil optimere rummet uden at gå på kompromis med indretningsstilen. Dette sæt, der består af et vægskab, et stående skab, to TV-skabe og en vægmonteret hylde, giver masser af plads til at opbevare.
Pris 2989 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler TV-møbler
HiFi Rack med Hærdede Glashylder Norstone Square HiFi møblet er designet til hifi udstyr såsom forstærkere, cd-afspillere, netværksafspillere eller en pladespiller. Møblet er fremstillet i en modulær børstet aluminiumstruktur med fire 19 mm tykke hærdede glashylder, som er designet til at minimere vibrationer.
Pris 5999 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler -
Praktisk og meget funktionelt møbel til boligen. Provence Entre møblet er fremstillet af oventørret maghoni træ og MDF. Møblet indeholder to skuffer med messing beslag. Øverst på entre møblet er der en hylde som kan dekoreres. Det er ideelt til entréen, da det indeholder fem knager til overtøjet. Du.
Pris 6395 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Sofa
Skal man have det fulde udbytte af sin klassiske Ari lænestol fra 1966 så bør man også have skamlen der er lavet til formålet. Fantastisk håndværk og polsterarbejde som på stolen med et design som matcher perfekt. Norell Ari Skammel Komplimenterer Ari Lænestol Standard sort anilinlæder Kontakt os for mere.
Pris 24995 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture - Chairs - Arm Chairs, Recliners & Sleeper Chairs
Elegant TV-rack i aluminium og og glas til fladskærms-TV med en skærmstørrelse på op til 107 cm..
Pris 949 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - TV møbel,TV stander
.
Pris 142.8 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj - Figurer & Dukker - Alle figurer & dukker
Mistral TV-modul med 2 skuffer og stofklap Smukt og elegant Mistral tv-møbel i den smukke farve beige med 2 skuffer og sort stofklap. Der medfølger greb til skuffen og stoflågen. Der er mulighed for at tilkøbe de smukke træben til tv-møblet. Disse findes.
Pris 5152.5 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler Kategorier Opbevaring TV-borde
Her ser du et flot klassisk 3 sektioners tv møbel med 1 trælåge og 2 skuffer i delmassivt hvidolieret egetræ i et trendy design. Dette trendy Stockholm tv møbel vil passe ind i stort set alle hjem uanset stil og farvevalg. Så trænger stuen til et nyt ansi.
Pris 3999 kr.
Kategori: Borde & stole - Dagligstue > TV-borde
Care Tex fra Kärcher er et højeffektivt produkt til beskyttelse af tekstiloverflader. Danner en smudsafvisende og beskyttende film, som modvirker fornyet tilsmidsning. Kan anvendes på både tæpper, hynder, polstrede møbler og bilsæder..
Pris 256.25 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøringsmidler > Specialrengøring > Diverse specialrengøringsmidler
Rigtig god og praktisk opbevaringsmøbel til ophæng på væggen. Den kan bruges til utallige ting og ser virkelig fin ud med sine trådkurve - virkelig anvendelig. Mål: H: 18cm W: 52cm D: 19cm.
Pris 368 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Hjørne samler mini.
Pris 22 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Campingudstyr // Campingvogn tilbehør // Interiør // Interiørdele
Tv bord i romantisk design i hvid og eg struktur, som har flotte buede kantlister. Paris TV bordet har to gode skuffer med skinneudtræk samt to åbne rum over hver skuffe. Derudover har skufferne pæne og enkle greb. Tv møblet har desuden justerbare fødder..
Pris 931 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Dagligstue // Borde til stuen // Tv-borde
Jeg bruger min krop som et møbel   er digt-romanen vi alle har ventet på. Episk realisme i tre bind. En fortælling om at finde sig selv og om at huske på at hvis man ikke kan dét, altså finde sig selv, så kan man altid lave sig om til Taylor Swift. En fortælling om at gå i stå og om at gå....
Pris 256 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Sikker og kompakt Denne møbler fra 70-serien Juwel er specielt velegnet til størrelse og vægt at placere i dit skab. Dine værdifulde varer er godt beskyttet mod indbrud på grund af den massive skrogtykkelse på 8 mm og dørtykkelsen på 2,5 mm. Sikkerheden kan lukkes med en dobbeltbits sikkerhedslås (leveres som.
Pris 1745 kr.
Kategori: Søm, skruer & isenkram - pengeskab og tilbehør sikker hotel pengeskab|
.
Pris 439 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og dukkehuse/Dukkehuse og tilbehør/Dukkehusmøbler|Legetøj
Simpelthen smuk: den kunstfærdigt udformede monografi på den danske møbeldesigner.
Pris 359 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst, arkitektur og fotografi
.
Pris 2147 kr.
Kategori: Køkkenindretning - Betjenings plader & fingertryk
Børge Mogensen: Möbel mit format (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Michael Müller - Forlag: Strandberg Publishing - Emner: Design, Arkitektur, Børge Mogensen - ISBN-13: 9788792949776.
Pris 271.2 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3