.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Parfume - Eau de Toilette
Super smart fjernbetjent alarmsystem! Genial Motion Sensor Alarm med fjernbetjening. Nem til og frakobling. Nem opsætning. Sensor registrere bevægelser indenfor 8 meter!.
Pris 99.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Startside > Elektronik & tilbehør > Alarmer & sikkerhed
Materiale 1: 88% Polyester, 12% Elastan. Materiale 2: 88% Polyester, 12% Elastan. For: 72% Polyamid, 28% Elastan.
Pris 217.00 kr.
Kategori: Damesportstøj - Apparel & Accessories > Clothing > Underwear & Socks > Bra Accessories|Woman
Philips Hue bevægelsessensor Styr lyset automatisk ved at tilføje en Philips Hue-bevægelsessensor til Philips Hue-systemet. Du kan anbringe sensoren hvor som helst i hjemmet, da den er batteridrevet og helt trådløs. Gå blot forbi for at udløse lyskontakten. Tænder og slukker dine Hue-lyskilder automatisk Udløser dine Philips Hue-lyskilder, når der registreres bevægelse. Opret forbindelse mellem Philips Hue-bevægelsessensoren og din Philips Hue-bro ved hjælp af Philips Hue-app'en. Så tænder den automatisk dine Philips Hue-lys, når du går ind i et rum. Perfekt til entréen, badeværelset, kælderen eller garagen. I app'en kan du vælge hvilken scene eller lysindstilling, der skal udløses når der registreres bevægelse. Lyskilderne slukker automatisk, når der ikke længere registreres bevægelse. Dag- og natindstilling Tænder automatisk et diskret natlys. Det er muligt at indstille forskellige lysindstillinger for dag og nat. I løbet af dagen kan sensoren tænde klart hvidt lys, så du bedre kan se. Om natten kan den tænde et blidt natlys, når du, din partner eller dit barn står ud af sengen. Netop nok til at hjælpe med at navigere i mørket uden at resten af familien vågner.   Integreret dagslyssensor Tænder kun lyset, når det er nødvendigt. Takket være en indbygget dagslyssensor tænder lyset kun, når der er behov for det. Du kan nemt ændre lysfølsomheden i Philips Hue-appen, så sensoren kun udløses, når du har brug for en smule ekstra lys. Når der ikke længere registreres bevægelse, dæmpes lyset, inden det slukker automatisk efter et selvvalgt tidsrum. Bevægelsessensoren hjælper dig også med at spare på energien ved automatisk at slukke lyset i områder, der er ikke bliver benyttet.   Placer den, hvor det betyder noget Ingen kabler, så du kan anbringe den hvor som helst i hjemmet. Bevægelsessensoren er batteridrevet, så den er helt trådløs og nem at installere hvor som helst i hjemmet. Opsætningen klares på få minutter. Sæt den blot på en hylde eller et lille bord, eller du kan montere den på en væg eller i loftet med den medfølgende skrue. Du kan endda fastgøre den på metaloverflader som f.eks. på køleskabet med den medfølgende magnet. Du kan nemt indstille sensorens registreringsvinkel i den ønskede retning..
Pris 279.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Lyskilder > Smart Home Wifi & Hue > Philips Hue
Ermila Motion Nano.
Pris 841.50 kr.
Kategori: Barbermaskiner - Hårpleje > El-artikler
Head Delta Motion Graphene 360+.
Pris 1699.00 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Padelbat
Durable Sherpa Motion 10 Bord Infosystem – kan tilpasses din arbejdspositionMed Sherpa Motion Bord Infosystem får du et roterende displaysystem med 10 sorte rammer indeholdende A4 lommer, som du kan have stående på f.eks. skrivebordet, pakkebordet eller lagerbordet, så du altid har styr på dine vigtige indstik og opslagssider. Displaysystemet kan rotere 360°, da lommerne bliver holdt fast på displayets fod ved hjælp af et galvaniseret kugleleje, som giver dig mulighed for fuld rotation. Samtidig giver kuglen dig mulighed for at justere læsevinklen fra 25° til 70°, så du altid kan tilpasse og indstille stativet efter dine specifikke ønsker og behov.  Bordstativet er velegnet til dynamiske arbejdspladser og -miljøer med varierende arbejdspositioner, stående og siddende, eller hvor man f.eks. skal dele opslagsstativet mellem flere arbejdsstationer.    Lommerne i infocenteret er fremstillet af refleksfri polypropylen plast med et smart og praktisk etiketindstik, som gør det nemt at skifte indholdet i lommerne. Systemet leveres desuden med etiketholdere for at øge overskueligheden, så du altid hurtigt og nemt kan finde den ønskede side.Med Sherpa Motion Infosystem får du et kvalitetsprodukt, hvor der gives 5 års garanti hvis produktet har en defekt, såfremt det viser sig at skyldes fabrikationsfejl eller -mangler.     Farve: SortFormat: A4Antal lommer: 10360° rotationJusterbar læsevinkel fra 25° til 70°5 års garanti ved fabrikationsfejl.
Pris 1561.25 kr.
Kategori: Kontorartikler - Flere produkter > Butik > Skiltning > Infocentre
Er du ude efter en seriøs gorillamaske som gør dig til en rigtig abe til udklædningsfesten, så passer denne realistiske gorillamaske perfekt! Masken anvender ani-motionteknik som gør at munden kan….
Pris 239.00 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Udklædning
En let, usynlig spray med et elegant slør af hold, der giver en raffineret form med en fleksibilitet, der tåler berøring. Den fleksible Micro Kinetic-formular giver heldagsbeskyttelse mod UV-stråler og en hel dag med glat hår, der tåler berøring, og et hold, der varer ved. Motion Hold er en ren, let spray, der giver et hold, du kan skræddersy. Produktet forstærker hårets naturlige bevægelse og beskytter mod UV-stråler, samtidig med at det bevarer fleksibiliteten. Ideelt for alle, der ønsker et let hold, uden at det går ud over bevægelsen..
Pris 229.00 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårpleje - Styling - Hårspray
Batteri til Sony Motion Controller / Type LIS1441 3,7V 1350mAh Li-Ion (V51441).
Pris 134.00 kr.
Kategori: Elartikler - iPod-MP3-DAB-Game Batteri
Motion Wing Tip Boot Brown/olive.
Pris 1249.00 kr.
Kategori: Damesko -
Sika Motion Lady Sandal PRODUKTBESKRIVELSE Let, blød og behagelig sandal med en yderst skridhæmmende og stødabsorberende ydersål. Ekstra polstret indersål og fóring, der former sig efter foden og giver optimal komfort. De mange justeringsmuligheder gør det nemt at få den til at sidde godt og behageligt på foden. Fås i lilla og blå SERIE SIKA MOTION   YDERSÅL Ekstra skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU/PU   OVERLÆDER Nubuck/lycra   INDERFOR Blødt og behageligt inderfór   INDLÆGSSÅL Ekstra blød og polstret indersål af ruskind, der former sig efter foden og giver optimal komfort   SÆRLIGE EGENSKABER Mange justeringsmuligheder Certificering: OB+A+E+FO+SRC BRANCHER Hospital / pleje HORECA Service / rengøring Fritid STØRRELSER 35-42.
Pris 539.00 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Sutsko
* Fem lomme styling med cross farvestof stof til at simulere en kort gåtur. * Silikone front snap og nylon lynlås lukning på flue. * Snørehuller og mesh paneler i baglommer for dræning. elementer: FOX Motion Tech Lady.
Pris 245.67 kr.
Kategori: Damebadetøj - Badetøj
Fremstillet i BCI-certificeret bomuld og polyester. Hættens vidde kan justeres med snøre. Broderet logo på brystet. Ribstrikkede kanter..
Pris 799.00 kr.
Kategori: Herretøj - Trøjer > Hættetrøjer|men
MC-handsker til vinteren!Garibaldi leverer et par super stilfulde og behagelige vinterhandsker lavet af CORDURA® 500D og gedeskind med en integreret beskytter af hård termoplast over knorne. Handsken er også udstyret med et 40g Thinsulate® termisk foer og en åndbar Hipora® vind- og vandtæt membran.Håndflade, fingre og håndled er forstærket med EVA og handsken sidder godt på hånden takket være velcrolukningen. Garibaldis eget anti-rynkesystem gør, at handskens inderside hverken rynker eller klumper sig sammen. - Tekstil/gedeskind- Vandtæt og isoleret- Rynkefri inderside- Hård knobeskytter- Reflekterende detaljer- Touchskærmskompatibel- Silikonetryk for optimalt greb - Opfylder standarden EN13594: 2015.
Pris 379.00 kr.
Kategori: Øvrige accessories - MC-Udstyr/MC-Handsker/Vinterhandsker
Bobo Balance Trainer - Motion Bobo motion sensorer uploader din træning live til smartphone eller tablet. Beskrivelse: Bobo motion sensorer uploader din træning live til smartphone eller tablet. I tillæg kan klinikken indlæse ROM parametrer iht. MD protokol eller patientens behov. Blutetooh motion.
Pris 3999.00 kr.
Kategori: Diverse sportsartikler - Sporting Goods > Exercise & Fitness > Weight Lifting > Free Weights
Bestilt på hverdage før kl. 20, afsendt samme dag! Gratis forsendelse og returnering. Lyskilde inkluderet: Nee Specifikationer: Yderligere funktioner:Kan dæmpes, dæmpes ikke inkluderet,Med bevægelsesdetektor Denne moderne loftslampe Motion IV er en superfunktionel lampe med et slankt design lavet af mælkeglas (opal) og udstyret med en bevægelsessensor. Du behøver ikke længere søge efter lyskontakten i mørke. Motion IV reagerer på bevægelser ved at tænde lysene. Lyset fra denne lampe spredes stille gennem den hvide skygge, så du ikke ser direkte ind i lyskilden. Lampen har en diameter på 27,4 cm og en højde på 10,7 cm. Denne loftslampe har en stor E27-armatur og leveres uden lyskilde, så sørg for at bestille den med den (maks. 60 Watt). Desuden har den en IP-værdi på IP44, hvilket betyder at du kan placere den i fugtige områder som f.eks. Badeværelset eller i en garage. Minimalistisk slankt design, det er hvad denne funktionelle Motion IV loftlampe har. 274 mm x 107 mm.
Pris 359.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - House & Home - Home & Furniture - Lighting
Kevin Murphy MOTION.LOTION er velegnet til aktive mennesker der vil holde håret på plads, når de dyrker sport eller bare har det sjovt i solen. Kevin Murphy MOTION.LOTION fremhæver krøller, kontrollerer flyvsk hår og giver volume og kontrol uden brug af olier eller voks. MOTION.LOTION indeholder UV-filter for at beskytte farvet hår mod solen. Cremen absorberes let i både tørt og vådt hår. Med MOTION.LOTION ser det ud som om du ikke har noget produkt i håret, men med et hold der kontrollerer frisuren. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater. Et lækkert produkt af den anderkendte designer og stylist, Kevin Murphy. Fordele: Velegnet til aktive mennesker der gerne vil holde håret på plads Fremhæver krøller Kontrollere flyvsk hår Indeholder uv-filter der beskytter håret mod solen Absorberes let i både tørt og vådt hår Anvendelse: Brug i vådt eller tørt hår Lad det absorbere i håret eller føntør Style som ønsket.
Pris 216.00 kr.
Kategori: Hårpleje - Health & Beauty - Body Care
Eau de Toilette Spray 40ml.
Pris 279.00 kr.
Kategori: Parfume - Parfume/Parfume til mænd/Eau de Toilette
V3