Tag din ølinteresse til det næste niveau og klæd dig ud som en stor fadøl i dette sjove kostume! Perfekt til halloween og andre sjove udklædningsfester.
Pris 319 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dame Kostumer,Herre,Unisex,Par Kostumer,Gule Kostumer,Sjove Kostumer,Halloween Kostumer,Kostumer,Oktoberfest 2020,Øl,Oktoberfest Tøj,Orange Kostumer,St. Patrick's Day
Smag din øl som det var tiltænkt. Med dette sæt af 5 forskellige smageglas er der et glas for enhver øltype. Perfekt til ølsmagninger. Smageskema medfølger. Formerne af disse glas er udvalgt af Vacuvins ølsommellier for at dække en bred vifte af øltyper og stilarter. Smageskemaet passer rundt om en flaskehals.
Pris 449 kr.
Kategori: Service & bestik - Barudstyr
2 stk ZWILLING® Sorrento (414 ml) ølglas. Ideelle til at nyde en kold øl. Det dobbeltvæggede glas gør at øllen holder sig kold længere sammenlignet med et almindeligt glas..
Pris 329.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken universBorddækningGlasDobbeltvæggede glas
Med sine 63 cm i højden, er dette ølkrus svært at overse. Det oppustelige krus har et unikt og sjovt udseende, og kan indeholde rigtig meget! Ha' det sjovt og imponer dine venner med dette seje ølkrus..
Pris 132 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Skab din egen tekop i glas med fin gravering. Vælg et yndlingscitat dit navn eller en tekst der betyder noget ekstra for dig. Giv vinglas eller whiskyglas med gravering væk - en perfekt gave! Drik din te af denne unikke og personlige tekop eller giv en personlig tekop med en flot tekst indgraveret. Hvis du.
Pris 299 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Fotogaver Køkken
Holmegaard Idéelle Ølglas 25 cl. Holmegaards Idéelle glas er designet i 1978 af Per Lütken, ud fra hans filosofi om drikkeglassets egenskaber, så som at vægtfordelingen og balancen skal være perfekt, så man aldrig bliver træt af at have det i hånden. Tåler IKKE opvaskemaskine..
Pris 219.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Øl
.
Pris 499 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken Borddækning Glas Ølglas
Skabt med inspiration fra modeverdenen..
Pris 199 kr.
Kategori: Service & bestik - Hjem Køkken & Servering Glas Ølglas
Difference Ølglas Porter 53 cl från Orrefors ..
Pris 320 kr.
Kategori: Service & bestik - Servering & Borddækning Glas Ølglas
.
Pris 149 kr.
Kategori: Service & bestik - Glas
Skænk dig selv den bedste oplevelse med Grand Cru ølglas fra Rosendahl.  Med sin klassiske tilupanform egner ølglasset sig til mange forskellige typer øl - lige fra lyse....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Service & bestik -
Slagfast polycarbonat, der tåler opvaskemaskine..
Pris 39 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Campingudstyr // Køkkenudstyr til camping // Glas
.
Pris 239 kr.
Kategori: Service & bestik - Servering - Glas/Krus - Ølglas
.
Pris 599 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken og spisestue/Glas/Ølglas|Bolig og køkken
#!!#Selvfølgelig skal du ikke stjæle glas fra pubber og barer, men hånd på hjerte, ville du ikke i det mindste fortryde ikke gj ....
Pris 189 kr.
Kategori: Service & bestik - Ølglas
Praktisk glas til øl Disse klassiske, tidløse Ciao+ øl fra Leonardo er en vidunderlig tilføjelse til din daglige service. Fordi brillerne er lavet af TEQTON glas , er brillerne bedre fil mod brud og scratch . Brillerne er pakket per 6 stk. Opvaskemaskine sikkert Leonardo Ciao + glas er lavet af Teqton glas,.
Pris 230.98 kr.
Kategori: Service & bestik - glas og tilbehør ølglas|
Sæt dig ud i solen efter en lang dag, og nyd en kold øl med ølglasset fra House Doctor kaldet Vintage. Som navnet antyder, har glasset et vintagelook. Du får et ølglas, som har et flot mønster i sig. Brug Vintage ølglasset både til hverdag og til når du i.
Pris 76.95 kr.
Kategori: Diverse - Glas
.
Pris 149 kr.
Kategori: Diverse - Køkkenudstyr - Borddækning - Drikkeglas, krus & kopper
" Hvis du er løbet tør for ideer for, hvad du skal give dine fodbold-elskende kammesjukker, kan du løse problemet med dette F.C Barcelona dobbeltbundet ølglas ! Lavet af glas Dobbelt bund af form som en flaske på hovedet Dimensioner (diameter x højde): ca. 9 x 21.
Pris 90 kr.
Kategori: Diverse - BB
V3