Batteri til værktøj Makita lygte ML180 18Volt, 1500mAh (W318-LL1) Bemærk: dette batteri kan ikke oplades med konventionelle opladere. Den er derfor udstyret med en specialoplader, der er udviklet specifikt til batteriet. Til specialopladeren medfølger desuden en specialudviklet strømforsyning, der gør det.
Pris 479 kr.
Kategori: Tilbehør til kameraer - Værktøjs batteri
Kompakt og fleksibelt design LED Inspektions FOLDABLE 80 - Denne fleksible og robuste LED-inspektionslygte er et yderst praktisk værktøj til alt arbejde på køretøjer og i hjemmet. Den batteridrevne værkstedslampe kan let oplades via en adapter eller cigaretstikket - der er ikke brug for ekstra batterier. Over.
Pris 299 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Brands Osram / Ledvance
Designet til at passe LED inspektionsflashlight 15 inspektionslys imponerer med sin kombination af det lille og kompakte design og den fremragende belysning. Dens langvarige lysstyrker med høj intensitet giver et hvidt, intens lys med op til 7.500 Kelvin. Specielt praktisk: FLASHLIGHT 15 kan nemt oplades via.
Pris 79 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Brands Osram / Ledvance
Til hyggelige stunder i haven - LED-dekorationslampen Vadik, der kan oplades via USB Den udendørs LED-lygte Vadik kan placeres hvor som helst i haven, da den ikke er afhængig af lysnettet, så snart den er opladet med det medfølgende USB-kabel med strømforsyning. Så der er ikke noget problem med, at den kun.
Pris 944 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Udendørsbelysning Terrassebelysning
Denne Nedis® nødorienteringslampe gør en ende på irriterende søgning efter lommelygter eller stearinlys under strømafbrydelser. Sæt blot holderen i en stikkontakt, så begynder lampen at oplade. Hvis strømmen afbrydes, enten fordi du tager lampen ud af holderen eller på grund af en strømafbrydelse, tændes et.
Pris 129 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
Granit er, som navnet antyder, en robust pandelampe, der er fremstillet til at begå sig i barske miljøer. Aluminiumshuset sikrer lampen mod vand, støv og påvirkning fra fald på op til to meter. Lygten leverer et stærkt lys, som rækker op til 180 meter ind i selv de mørkeste afkroge. Pandelampen kan indstilles.
Pris 649 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Electronic Cell Phones Accessories
Cateye Rapid X3 er topmodellen fra deres Rapid serie, med en lysstyrke der når sit højdepunkt på 100 lumens er der snak om en meget kraftig lygte, for at sikre synlighed fra 180 grader..
Pris 539 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør > Cykellygter
Brio World Det her tog er noget helt særligt til din togbane. Et sort, kraftfuldt mesterværk med klassisk damplokomotiv-look fra Brio. En lygte foran lyser sporene op, og advarer folk om at komme væk fra sporet. Lokomotivet er nemt at lade op med et USB-kabel fra computer, telefon eller tablet, uanset hvor du.
Pris 299 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Legetøjsbiler & -køretøjer
COAST HL7R pandelampe (240 lumen) - i blisterpakning HL7R LED pandelampen fra COAST er utrolig robust og nem at anvende, og desuden er den genopladelig. HL7R pandelygten fra COAST er en god alsidig lygte, og et godt valg til mange situationer. Med en vægt på kun 125 g. (i....
Pris 599 kr.
Kategori: Paraboler -
Batteri til værktøj Dewalt lygte L18 18 Volt 2000mAh Li-lon (W819-LL, identisk med Batteri til Dewalt 18V DW9096 2000mAh Li-Ion) Bemærk: dette batteri kan ikke oplades med konventionelle opladere. Den er derfor udstyret med en specialoplader, der er udviklet specifikt til batteriet. Til specialopladeren.
Pris 549 kr.
Kategori: Tilbehør til kameraer - Værktøjs batteri
Batteri til værktøj Bosch lygte GLI O-Pack 14,4V 1500mAh Li-Ion (W014P-LL, identisk med Batteri til værktøj Bosch 14,4V 1500mAh O-Pack Li-Ion) Bemærk: dette batteri kan ikke oplades med konventionelle opladere. Den er derfor udstyret med en specialoplader, der er udviklet specifikt til batteriet. Til.
Pris 499 kr.
Kategori: Tilbehør til kameraer - Værktøjs batteri
Batteri til værktøj Dewalt lygte DW919 18 Volt 2000mAh Li-lon (W819-LL, identisk med Batteri til Dewalt 18V DW9096 2000mAh Li-Ion) Bemærk: dette batteri kan ikke oplades med konventionelle opladere. Den er derfor udstyret med en specialoplader, der er udviklet specifikt til batteriet. Til specialopladeren.
Pris 549 kr.
Kategori: Tilbehør til kameraer - Værktøjs batteri
Batteri til værktøj Dewalt lygte DW908 18 Volt 2000mAh Li-lon (W819-LL, identisk med Batteri til Dewalt 18V DW9096 2000mAh Li-Ion) Bemærk: dette batteri kan ikke oplades med konventionelle opladere. Den er derfor udstyret med en specialoplader, der er udviklet specifikt til batteriet. Til specialopladeren.
Pris 549 kr.
Kategori: Tilbehør til kameraer - Værktøjs batteri
Nightstick 5560-CHGR10 hjelmelygte ladestation til 10 lygter 5560-CHGR10 Ladestation har et aluminiumhus med 10 glasfyldte nylonladere til brug med Nightstick XPR-5560G lygter. Denne oplader kan monteres på en væg eller på en fast overflade uden for et ....
Pris 6499 kr.
Kategori: Diverse -
Nightstick 5568-CHGRAC5 lader plads til 5 stk. Intrant lygter 5-bank oplader til XPR-5568-serien INTRANT â„¢ Vinkellys.  Monteres vandret og giver lysene mulighed for at sidde lodret i fem individuelle opladere. Funktioner....
Pris 5299 kr.
Kategori: Diverse -
COAST Udskiftelig Adapter til genopladelige lygter Hvis du ønsker at oplade derhjemme, er adapteren vejen at gå. Den er udstyret med en USB-indsats, så du nemt og hurtig kan oplade din lygte via USB porten. På denne adapter få....
Pris 99 kr.
Kategori: Diverse -
Xeccon Taske til Adventure Lygter Denne Xeccon taske er idéel til at have sin adventure-light med i. Der er rum til batteri, oplader, lygte mm.   .
Pris 143.75 kr.
Kategori: Diverse -
Varta Powerbank 16.000Mah Med den høje kapacitet er du sikker på at have strøm nok til hele turen. Den kommer 2 USB porte, så det er muligt at oplade 2 enheder af gangen.  USB-1: 1A. USB-2:  2,4A (maks ladestrøm er 2,4A) Den indbyggede LED lygte gø....
Pris 255.08 kr.
Kategori: Elartikler -
SPRO UV LED Torch - kvalitets UV lygte. Måler ca. 3x9,5cm - UV lamper benyttes bl.a. til tørring af UV lim ved fluebinding, eller til at "oplade" UV agn som blink, woblere og fluer. Lampen benyttes også på stranden, når jagten på rav går ind. • Benytte.
Pris 119 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Pandelamper-håndlygter
V3