Batteri til værktøj ELU lygte DW906 14,4V 2000mAh Li-Ion (W814-LL, identisk med Batteri til værktøj Dewalt 14,4V DW9094 2000mAh Li-Ion) Bemærk: dette batteri kan ikke oplades med konventionelle opladere. Den er derfor udstyret med en specialoplader, der er udviklet specifikt til batteriet. Til.
Pris 449 kr.
Kategori: Tilbehør til kameraer - Værktøjs batteri
Kompakt og fleksibelt design LED Inspektions FOLDABLE 80 - Denne fleksible og robuste LED-inspektionslygte er et yderst praktisk værktøj til alt arbejde på køretøjer og i hjemmet. Den batteridrevne værkstedslampe kan let oplades via en adapter eller cigaretstikket - der er ikke brug for ekstra batterier. Over.
Pris 299 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Brands Osram / Ledvance
Designet til at passe LED inspektionsflashlight 15 inspektionslys imponerer med sin kombination af det lille og kompakte design og den fremragende belysning. Dens langvarige lysstyrker med høj intensitet giver et hvidt, intens lys med op til 7.500 Kelvin. Specielt praktisk: FLASHLIGHT 15 kan nemt oplades via.
Pris 79 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Brands Osram / Ledvance
Denne Nedis® nødorienteringslampe gør en ende på irriterende søgning efter lommelygter eller stearinlys under strømafbrydelser. Sæt blot holderen i en stikkontakt, så begynder lampen at oplade. Hvis strømmen afbrydes, enten fordi du tager lampen ud af holderen eller på grund af en strømafbrydelse, tændes et.
Pris 129 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
Granit er, som navnet antyder, en robust pandelampe, der er fremstillet til at begå sig i barske miljøer. Aluminiumshuset sikrer lampen mod vand, støv og påvirkning fra fald på op til to meter. Lygten leverer et stærkt lys, som rækker op til 180 meter ind i selv de mørkeste afkroge. Pandelampen kan indstilles.
Pris 649 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Pandelygte
Du skal aldrig bekymre dig om at løbe tør for strøm med dette praktiske sæt fra LifeLine. Leveres med for- og baglygte samt montering til din sadelpind, styr eller hjelm. USB-genopladelig så du kan oplade dem næsten hvor som helst.
Pris 167.81 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sporting Goods Exercise & Fitness Sport Safety Lights & Reflectors|Unisex
Einhell Akku-LED-lygte 18 V Li-ion Solo - TE-CL 18Einhell Akku-LED-lygte 18 V Li-ion Solo - TE-CL 18En del af Power X-Change-familienLED i høj kvalitet fra virksomheden CREE Ltd.Praktiske metalkrogeErgonomisk greb med softgripHøj fleksibilitet med drejeligt hovedLeveres uden batteri og oplader (skal købes.
Pris 204 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj & elværktøj - Elværktøj - Einhell
En reserve eller ekstra oplader til LifeLine Atria og Pavo lygter..
Pris 146.1 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Electronics Electronics Accessories Power Power Adapters & Chargers|Unisex
COAST HL7R pandelampe (240 lumen) - i blisterpakning HL7R LED pandelampen fra COAST er utrolig robust og nem at anvende, og desuden er den genopladelig. HL7R pandelygten fra COAST er en god alsidig lygte, og et godt valg til mange situationer. Med en vægt på kun 125 g. (i....
Pris 599 kr.
Kategori: Paraboler -
Batteri til værktøj Makita lygte ML180 18Volt, 1500mAh (W318-LL1) Bemærk: dette batteri kan ikke oplades med konventionelle opladere. Den er derfor udstyret med en specialoplader, der er udviklet specifikt til batteriet. Til specialopladeren medfølger desuden en specialudviklet strømforsyning, der gør det.
Pris 479 kr.
Kategori: Tilbehør til kameraer - Værktøjs batteri
Batteri til værktøj Dewalt lygte DW906 + oplader 14,4V 2000mAh Li-Ion (W814-LL, identisk med Batteri til værktøj Dewalt 14,4V DW9094 2000mAh Li-Ion) Bemærk: dette batteri kan ikke oplades med konventionelle opladere. Den er derfor udstyret med en specialoplader, der er udviklet specifikt til batteriet. Til.
Pris 449 kr.
Kategori: Tilbehør til kameraer - Værktøjs batteri
Batteri til værktøj Bosch lygte GLI O-Pack 14,4V 1500mAh Li-Ion (W014P-LL, identisk med Batteri til værktøj Bosch 14,4V 1500mAh O-Pack Li-Ion) Bemærk: dette batteri kan ikke oplades med konventionelle opladere. Den er derfor udstyret med en specialoplader, der er udviklet specifikt til batteriet. Til.
Pris 499 kr.
Kategori: Tilbehør til kameraer - Værktøjs batteri
COAST Udskiftelig Adapter til genopladelige lygter Hvis du ønsker at oplade derhjemme, er adapteren vejen at gå. Den er udstyret med en USB-indsats, så du nemt og hurtig kan oplade din lygte via USB porten. På denne adapter få....
Pris 99 kr.
Kategori: Diverse -
Nightstick 5560-CHGR10 hjelmelygte ladestation til 10 lygter 5560-CHGR10 Ladestation har et aluminiumhus med 10 glasfyldte nylonladere til brug med Nightstick XPR-5560G lygter. Denne oplader kan monteres på en væg eller på en fast overflade uden for et ....
Pris 6499 kr.
Kategori: Diverse -
Nightstick 5568-CHGRAC5 lader plads til 5 stk. Intrant lygter 5-bank oplader til XPR-5568-serien INTRANT â„¢ Vinkellys.  Monteres vandret og giver lysene mulighed for at sidde lodret i fem individuelle opladere. Funktioner....
Pris 5299 kr.
Kategori: Diverse -
Xeccon Taske til Adventure Lygter Denne Xeccon taske er idéel til at have sin adventure-light med i. Der er rum til batteri, oplader, lygte mm.   .
Pris 150.5 kr.
Kategori: Diverse -
Varta Powerbank 16.000Mah Med den høje kapacitet er du sikker på at have strøm nok til hele turen. Den kommer 2 USB porte, så det er muligt at oplade 2 enheder af gangen.  USB-1: 1A. USB-2:  2,4A (maks ladestrøm er 2,4A) Den indbyggede LED lygte gø....
Pris 255.08 kr.
Kategori: Elartikler -
Lys op i mørket med Ring Zoom 300 lommelygten. Praktisk lommelygte til fritid og arbejde USB-ladekabel medfølger Oplader på 6 timer til 4,5 times brugstid Lommelygten er en inspektionslygte med 6x zoom. Den giver et effektfuldt lys med en klar hvid tone med 6500K farvetemperatur og 300 lumen. Lygten.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Lommelygter
En kraftfuld forlygte som også fungerer som power bank. Det giver dig mulighed for at oplade din telefon mens du cykler. Som navnet antyder er det en perfekt lygte til pendlere..
Pris 355.77 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sporting Goods Exercise & Fitness Sport Safety Lights & Reflectors|Unisex
V3