Hvad betyder hæmoptyse? Eller mèche? Hverdagen er fuld af fagudtryk, og det kan være svært at holde styr på det hele. Men der er hjælp at hente i Ordbog for sygeplejestuderende, som kan bruges....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Lær de første ord med denne skønne ordbog om bondegården for de helt små. Bogen er lavet i et let skummateriale, der gør den nem at holde og bladre i.......
Pris 71 kr.
Kategori: Bøger & blade - Boerneboeger
Visuel ordbog: Dansk-arabisk (Bog, Indbundet, Dansk) - Forlag: Forlaget Bolden - Emner: Sprog, Ordbog, Arabisk, Billedord - ISBN-13: 9788771068498.
Pris 80 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Lær de første ord med denne skønne ordbog med søde og helt enkle illustrationer for de alleryngste. Bogen er lavet i et let skummateriale, der gør den nem at holde og bladre i for små hænder. I samme serie: Min lille ordbog - På bondegården Fra ca. 1 år.
Pris 69 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Denne beskrivelese er automak oversat: Lav stil sneakers Clever ordbog.
Pris 966.68 kr.
Kategori: Herresko - Sneakers
.
Pris 107.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger - Ordbøger
Nu komplet!Danmarks største ordbog med ca. 250.000 ord og udtryk fra 1700 til nutiden har nået sin afslutning med udgivelsen af femte og sidste supplementsbind maabe - Øvrigheds-. Værket for alle, der ønsker at kende det danske sprogs oprindelse og udvikling, ordenes tilblivelse og brug i skrift og tale..
Pris 9599.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
I en ordbog kan du slå alle de ord op der interesserer dig, for eksempel:kagemandnumsesupermanuhyrerwienerbrødDu kan osse slå alle de ord op der ikke interesserer dig, for....
Pris 279.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
"Gadesproget og såkaldt daglig tale, det vil sig sproget, således som det i reglen tales i befolkningens lavere lag, er så ejendommeligt og rummer en sådan sum af humor og komik, at det har....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Denne ordbog indeholder mere end 3000 koreanske ord og s tninger, som er grupperet efter emne for at g re det lettere for dig at v lge, hvad du vil l re f rst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordb ger til at sl ord op p et af de to sprog. De tre dele g r.
Pris 184.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Denne ordbog indeholder mere end 3000 italienske ord og s tninger, som er grupperet efter emne for at g re det lettere for dig at v lge, hvad du vil l re f rst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordb ger til at sl ord op p et af de to sprog. De tre dele g r.
Pris 154.38 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Denne ordbog indeholder mere end 3000 franske ord og s tninger, som er grupperet efter emne for at g re det lettere for dig at v lge, hvad du vil l re f rst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordb ger til at sl ord op p et af de to sprog. De tre dele g r.
Pris 154.38 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Denne ordbog indeholder mere end 3000 serbiske ord og s tninger, som er grupperet efter emne for at g re det lettere for dig at v lge, hvad du vil l re f rst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordb ger til at sl ord op p et af de to sprog. De tre dele g r.
Pris 154.38 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Moderne ord og ordforbindelser fra civilret, strafferet og forvaltningsret. Desuden erhvervsret, transfer pricing, såvel moderne domme og afgørelser både fra straffe- og civilret. Kontrakter, arbejdsret, aftaler om overdragelse af fast ejendom, vindmøller samt diverse løsøre, IT-ret, GDPR og e-commerce,.
Pris 799 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Denne ordbog indeholder mere end 3000 islandske ord og s tninger, som er grupperet efter emne for at g re det lettere for dig at v lge, hvad du vil l re f rst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordb ger til at sl ord op p et af de to sprog. De tre dele g r.
Pris 154.38 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Denne ordbog indeholder mere end 3000 rum nske ord og s tninger, som er grupperet efter emne for at g re det lettere for dig at v lge, hvad du vil l re f rst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordb ger til at sl ord op p et af de to sprog. De tre dele g r.
Pris 154.38 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Denne tekniske ordbog henvender sig til alle, der arbejder professionelt med teknisk sprog, og som har brug for at forstå eller oversætte tekniske udtryk fra flere forskellige områder. Alle erhvervslivets centrale brancher er repræsenteret på specialistniveau i L&Hs; store tekniske ordbøger, således at der i.
Pris 2339.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Denne ordbog indeholder mere end 3000 bulgarske ord og s tninger, som er grupperet efter emne for at g re det lettere for dig at v lge, hvad du vil l re f rst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordb ger til at sl ord op p et af de to sprog. De tre dele g r.
Pris 154.38 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Denne ordbog indeholder mere end 3000 arabiske ord og s tninger, som er grupperet efter emne for at g re det lettere for dig at v lge, hvad du vil l re f rst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordb ger til at sl ord op p et af de to sprog. De tre dele g r.
Pris 174.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
V3