Farverige perler i pastel fra Playbox. Lad dit barn lave sine egne billeder og motiver. Perler er et traditionelt legetøj, der er perfekt til børnene, så de kan være kreative og lave motiver efter deres fantasi. Passer til Playbox perleplader til små perler. - 10 000 stk perler indgår. Anbefalet alder: Fra 5.
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Kreativt Legetøj Perler & Perleplader
Juvel perler i farverne pink, sølv og mørk grå. Perlerne skinner og er utroligt flotte. Så her kan virkelig laves nogle flotte festlige smykker. På bagsiden af æsken er der en lille vejledning til at lave armbånd med flere rækker perler og halskæde med vedhæng. Sættet med julvel perler indholder: 480 flotte.
Pris 89 kr.
Kategori: Legetøj - Finmotorik - Perler - 5 årig pige og gaveideer - 6 årig pige og gaveideer - 7 årig pige og gaveideer - 8 årig pige og gaveideer
Størrelse: 28 x 27 x 20 cm Alder klasse fra 2 år.
Pris 336 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Lærerigt legetøj
PopSockets smartphone stander Denne PopSocket har en hvid holder og pladen er designet, som en stor hvid perle, som er lidt højere end metalringen. PopSockets giver dig: Godt greb om din telefon Kabelhåndtering af dine hovedtelefoner Når du monterer PopSocket på din enhed får du flere smarte og anvendelige.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby & Toys - Games for Grown-ups
.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Kreativt Perler
.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Kreativitet & læring Perler, smykker & syning
Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Armbånd Pige Minnie Mouse 71336 Perler, der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Minnie Mouse til de bedste priser!Materiale: 50 % zink30 % Jern1.
Pris 64.5 kr.
Kategori: Legetøj - Bolig / Fritid > Fritid > Legetøj og Gadgets
.
Pris 10.8 kr.
Kategori: Legetøj - SES CREATIVE
Kaloo Perle Round Doudou Rabbit sutteklud i lyserød giver masser af nærvær samt varme til dit barn. Det bløde stof og den søde bamse opfordrer til sanseleg. Den perfekte sutteklud til den nyfødte baby. InformationMærke: KalooSerie: PerleType: SuttekludFarve:.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Sutteklude & bamser
.
Pris 283 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj - Diverse legetøj - Trælegetøj
.
Pris 128 kr.
Kategori: Legetøj - Kreativt legetøj/Perler og kreative sæt/Perler|Legetøj
Nu kan du lave dine to bedste venner, Gustav og Gurli Gris, med disse lækre HAMA-perler, så de kan pynte på enten værelset eller i stuen! Produktinformationer:.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Legetøj -
SES kreative legetøj! Med SES jernperler laver du de smukkeste figurer ved at lægge perlerne, som du smelter sammen med et jern. Disse mini jernperler kasser er unikke på markedet..
Pris 75.9 kr.
Kategori: Legetøj - legetøj og tilbehør kreative legetøj perler|
De farverige plastklips i perleform klemmes på egerne på en cykel og bevæger sig, mens de drejer. Dette skaber en kliklyd. Egnet til børn fra 3 år Leveres godt pakket ind og inkl. produktinformationer. Detaljer: Farverige plastklips i en perleform Leveres godt pakket ind og inkl. produktinformationer. Alder:.
Pris 41 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Køretøjer Køretøjer tilbehør
Store perler i neonfarver fra Playbox. Lad børnene lave deres egne billeder og motiver. Disse store perler er perfekte til de lidt yngre børn, da de er lettere at håndtere. Dit barn øver både finmotorikken og koordinationsevnen, når det trækker dem på en tråd eller lægger dem på perlepladen. - 950 stk perler.
Pris 89 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Kreativt Legetøj Perler & Perleplader
Er der kreative børn i familien, så er det store sæt perler fra Crea Bella noget for jer. Dette sæt perler inkluderer tråd og fine perler med forskellige former og farver. Så er det pludselig spændende at lave flotte smykker til sig selv og hele familien. Anbefalet alder: Fra 5 år. Mål i emballage: L59 x B38.
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Kreativt Legetøj Perler & Perleplader
Er der kreative børn i familien, så er perlerne fra Crea Bella noget for jer. Dette sæt perler inkluderer tråd, alfabetperler og perler med forskellige former og farver derudover. Så er det pludselig spændende at lave flotte smykker til sig selv og hele familien. Anbefalet alder: Fra 5 år. Mål i emballage:.
Pris 79 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Kreativt Legetøj Perler & Perleplader
Er der kreative børn i familien, så er det store sæt perler fra Crea Bella noget for jer. Dette sæt perler inkluderer tråd, pailletter og fine perler med forskellige former og farver. Så er det pludselig spændende at lave flotte smykker til sig selv og hele familien. Anbefalet alder: Fra 5 år. Mål i.
Pris 79 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Kreativt Legetøj Perler & Perleplader
Et fint perlesæt fra Disneys Prinsesser. Perlernes opbevaringsæske er formet som en tiara. I sættet er der mange forskellige fine perler i flotte former og farver. Sjov kreativ leg i timevis..
Pris 49 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Kreativt Legetøj Perler & Perleplader
V3