Fin plakat, der vil pynte i stue, soveværelse eller i et kommende børneværelse. Hæng den på væggen for at fejre graviditeten og markere ventetiden.  Fås i størrelserne 30x40 cm og 50x70 cm (vælges ovenfor).  Leveres i paprør. Ramme følger ikke med.  Vi bruger Svanemærket produktion for miljøets skyld. Bemærk,.
Pris 250 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Poster
Kan du huske de store landkort og illustrationer der hang i dit klasseværelse? Et helt kontinent den menneskelige krops anatomi eller en illlustration af krydsbestøvning: Verdens vidundere hang på væggen. Genskab vintage-følelsen med disse plakater med Plakatophæng og vis din kunst på en måde som danner lidt.
Pris 249 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Lærred & Vægdekoration Plakatcollage
Motivet er et opslag fra den lille salmebog Godmorgen og Godnat - Salmer for de mindste. Plakaten er oplagt som dåbsgave, fødselsdagsgave til små børn, til kirkens menighedslokale, til....
Pris 49.95 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Plakater H.C. Andersen i serien Små mennesker, store drømme (Plakat, Dansk) - Forlag: Forlaget Bilgrav - ISBN-13: 9788793752436.
Pris 1 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Super lækkert skilt i træ med cupcake - Den syntes jeg godt nok er lækker. Hæng den i køkkenet, eller i butikken. Skiltet er i Turkis/pink B. 50 cm x L. 66 cm d. 1.5 cm.
Pris 287.2 kr.
Kategori: Kunst - Plakater & Rammer
Flot plakat fra ViSSEVASSE der passer flot ind i alle husets rum. Plakaten har motiv af en blågrøn VW Camper på stranden. Virkelig sød i en billedvæg. Fås i flere størrelser. OBS! Prisen varierer efter størrelse. Værd at vide: Fremstillet i FSC mærket papir. Trykt i Danmark på svensk miljøvenligt papir 170.
Pris 395 kr.
Kategori: Kunst - |Mærker|T-V-W|ViSSEVASSE
Skøn plakat i brun og hvid med motiv af alletiders mest populære garder. Den dekorative plakat er håndtegnet af Vicky Gry Hjortsøe og byder på mange skjulte figurer. Her er virkelig noget at kigge på for store og små i timevis..
Pris 399.95 kr.
Kategori: Kunst - Kay Bojesen
De sødeste og fine plakater til baby/ børne værelset fra MIT DEJLIGE HJEM, en masse forskellige at vælge imellem. De fleste findes i 2 strørrelser  A3 - 29,7 x 42 cm A4 - 29,7 x 21 cm Alle plakaterne er printet på 180g m2 mat coated papir, så det giver plakaterne en fin mat finish. Og de er lige til at sætte.
Pris 79 kr.
Kategori: Børnetøj - Mærker Mit Dejlige Hjem
Kæmpe plakat, mal selv, dinosaurs. Plakat med et rigtigt flot og detaljeret billede af disosaurus på et museum. Her er det bare at gå igang med at farvelægge og se og nyde alle de flotte detaljer. Når plakaten skal farvelægges kan der sagtens være flere børn og det på en gang. Kæmpe plakat, mal selv,.
Pris 89 kr.
Kategori: Legetøj - 3 årig dreng gaveideer - 4 årig dreng gaveideer - 5 årig dreng gaveideer - 6 årig dreng gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 6 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Malebøger
.
Pris 249 kr.
Kategori: Kunst - Hjem Indretning Dekoration Vægdekorationer
Den seje garder som trofast marcherer gennem slotspladsen hver dag har fået nyt mønstret look. Helt i tråd med den nordiske stil hænger han flot rank på væggen hjemme i stuen. Plakaten er dekorativt håndtegnet af Vicky Gry Hjortsøe, den byder på mange skjulte figurer, så man bliver hurtigt opslugt af at kigge.
Pris 239.96 kr.
Kategori: Kunst - Galleri
Tesa Powerstrips® Poster er dobbeltklæbende strips til plakatophængning..
Pris 59 kr.
Kategori: Kontorartikler - Tesa ophængningssystem,TESA produkter
Plakat 50x70 cm. Printet på 150 g silkepapir..
Pris 249 kr.
Kategori: Kunst - Posters
PLAKATTRYK   I FORBINDELSE MED BOGUDGIVELSEN, "KUNSTEREN - JEG ELSKER FARVER, BARE IKKE GUL OG BLÅ" SOM ER EN KUNSTNERISK DIGTSAMLING OG SKÆBNEFORTÆLLING I ORD OG BILLEDER Bogen Kunstneren - Jeg elsker farver, bare ikke gul og blå, er udsprunget af Kits skæbnefortælling og beskriver....
Pris 299 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Citatplakat Plakat - B2 - It Always Seems Impossible.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Legetøj - Plakat
Dilemma The Ladybirds plakat. Plakaten er et optryk af den originale blyantstegning udført af den dygtige kunstner Emma aka. Dilemma. Luk magien ind på væggene med et detaljerigt univers af virkelighed og fantasi i skøn forenelse. Plakaten er begrænset til blot 100 eksemplarer, nummeret & signeret - trykt på.
Pris 650 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Produkter - Dekoration til hjemmet - Billeder & plakater - Abstrakte plakater
.
Pris 299 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning - Dekoration - Vægdekorationer - Posters
.
Pris 155 kr.
Kategori: Diverse - Kontorartikler - Kontortilbehør - Andet
Trixie Mr. Crocodile-plakat #br/##br/# Disse farverige plakater er det ideelle finish, når de pynter! #br/##br/# Specifikationer: #br/# Køn: junior #br/# Farve: grøn #br/# Materiale: 100% FSC-papir #br/# Mål: 30 x 40 cm.
Pris 129 kr.
Kategori: Diverse - TWM
V3