Dæk et stilfuldt bord fyldt med personlighed med Poppy stellet fra Kähler Hammershøi. Lysestagen er en klar identifikation på at foråret er på vej, så lad den lyse op på sofabordet en hyggelig aften. Håndmalet Miks og match Tåler opvaskemaskine Et floralt tvist Den skønne Poppy serie er en videreudvikling af Kählers populære serie Hammershøi. Her går de klassiske riller igen, men har hertil fået et morderne twist i form af den smukke almue akvareldekoration. Hammershøi serien er oprindeligt designet af Hans-Christian Bauer, og Poppy dekorationer er håndmalet af Rikke Jacobsen. Det er en poetisk dekoration med valmuer der spreder sig langs det hvide porcelæn. Mix og match med Hammershøi Stellet har ikke noget ’op og ned’, så du kan variere bordets udtryk fra gang til gang. Sæt fx Kähler Hammershøi Poppy-stellet sammen med Hammershøis klassiske hvide stel og giv den klassiske opdækning et floralt tvist. Fordi motivet er brændt ned i porcelænet, kan du putte det i opvaskemaskinen ved maks. 55 grader, uden det tager skade. Der er to års brudgaranti på Poppy-stellet fra Kähler Hammershøi..
Pris 169.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Lysestager Kronelysestage
Gør de lange lyse aftener lidt mere hyggelige med en lysestage fra CASA Living. Lysestagen er udformet som en blomst, hvilket er med til at skabe spirende forårs - og sommer vibes i dit hjem. Lysestagen fås i to størrelser, som du med fordel kan stille sammen for at skabe en ekstra hyggelig stemning..
Pris 59.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Lysestager Lysestage
Cono koglestage fra Kähler er inspireret af naturens smukkeste og mest brugte dekorationsobjekter. Naturen er blevet fortolket til et moderne, stiliseret design, der med sine varme farver og klare associationer trækker skovens magiske univers med ind i vores hjem. Stagen passer til kronelys..
Pris 49.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Lysestager Lysestage
Skab forårsstemning derhjemme med denne søde lysestage, der er formet som en blomst. Lav et smukt stilleben med vaser og blomster, og sæt et snoede lys i. Det ser så godt ud..
Pris 39.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Lysestager Lysestage
Den fine Avvento lysestage fra Kähler skaber en hyggelig julestemning med et elegant udtryk. Placer lysestagen på et bord eller i vindueskarmen og lad hyggen sprede sig i hjemmet. Lad ikke lys brænde ned i stagen.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Lysestager Lysestage
Levende lys er smukke - men de bliver lidt smukkere i Bjørn Wiinblads Felicia lysestager. Hos Imerco hylder vi Bjørn Wiinblad, den danske kunstner med det karakteristiske farveunivers af frodige kvindetegninger. Bjørn Wiinblad Denmark er navnet på en moderne fortolkning af kunstnerens ikoniske stil, der blomstrede op i 60'erne og 70'erne. I en serie af kopper, kagedåser, bakker og meget mere kan du hos Imerco få Wiinblads romantiske univers ind i både køkken og indretning. En designarv er bragt til live Du kender måske multikunstneren Bjørn Wiinblad (1918-2006) for eventyrlige motiver, som udstråler livsglæde i et farverigt univers. I 2004 vækkes Wiinblad brandet til live med moderne nyfortolkninger af det velkendte designunivers under navnet Bjørn Wiinblad Denmark. Bjørn Wiinblad er kendt for sine finurlige tegninger og farverige figurer, som gjorde ham til en folkekær og verdenskendt kunstner med stor kunstnerisk produktion i 60’erne og 70’erne. Wiinblads stil er siden blevet ikonisk. Hans streg er genfortolket som udsmykning på en serie af kopper, fade, blomsterkrukker og meget mere. Hos Imerco kan du også finde smuk juleudsmykning i Wiinblads romantiske signaturunivers. Tåler ikke opvaskemaskine.
Pris 239.97 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Lysestager Lysestage
Levende lys er smukke - men de bliver lidt smukkere i Bjørn Wiinblads lysestage 'Rosamundes Fugle'. En designarv er bragt til live Du kender måske multikunstneren Bjørn Wiinblad (1918-2006) for eventyrlige motiver, som udstråler livsglæde i et farverigt univers. I 2004 vækkes Wiinblad brandet til live med moderne nyfortolkninger af det velkendte designunivers under navnet Bjørn Wiinblad Denmark. Bjørn Wiinblad er kendt for sine finurlige tegninger og farverige figurer, som gjorde ham til en folkekær og verdenskendt kunstner med stor kunstnerisk produktion i 60’erne og 70’erne. Wiinblads stil er siden blevet ikonisk. Hans streg er genfortolket som udsmykning på en serie af kopper, fade, blomsterkrukker og meget mere. Hos Imerco kan du også finde smuk juleudsmykning i Wiinblads romantiske signaturunivers..
Pris 89.97 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Lysestager Lysestage
Tænd kertelys i de tre stager fra Bjørn Wiinblad og lad julestemningen brede sig. Del af Bjørn Wiinblads julekrybbeserie Smukke detaljer i guld 3 stk i en gaveæske De tre lysestager er udformet som de tre vise mænd og er en del af Bjørn Wiinblads julekrybbeserie, der består af velkendte figurer fra det populære krybbespil, der fortæller juleevangeliet. Dekoreret med sirlige detaljer i guld på blank, hvid porcelæn står de tre lysestager smukt frem blandt julens mørkegrønne og røde nuancer. Brug dem for sig eller sammen med andre elementer med Bjørn Wiinblads karakteristiske streg. Lysestagerne tåler ikke opvaskemaskine. Rengør med en tør klud og skyl eventuelle stearinrester væk med varmt vand. En designarv er bragt til live Du kender måske multikunstneren Bjørn Wiinblad (1918-2006) for eventyrlige motiver, som udstråler livsglæde i et farverigt univers. I 2004 vækkes Wiinblad brandet til live med moderne nyfortolkninger af det velkendte designunivers under navnet Bjørn Wiinblad Denmark. Bjørn Wiinblad er kendt for sine finurlige tegninger og farverige figurer, som gjorde ham til en folkekær og verdenskendt kunstner med stor kunstnerisk produktion i 60’erne og 70’erne. Wiinblads stil er siden blevet ikonisk. Hans streg er genfortolket som udsmykning på en serie af kopper, fade, blomsterkrukker og meget mere. Hos Imerco kan du også finde smuk juleudsmykning i Wiinblads romantiske signaturunivers..
Pris 399.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Lysestager Lysestage
Tænd lys i stuen på de mørke vinteraftener eller på terrassen i de sene sommertimer. Med sin enkle silhuet og minimalistiske designudtryk er lysestagen fra Eva Trios Legio Nova-serie perfekt til enhver anledning. Med stagens store bund står den sikkert på bordet. Elegant og stilfuldt design 10 års porcelænsgaranti Står solidt på bordet Enkelt og elegant Eva Trio Legio Nova er en ny fortolkning af det klassiske Eva Trio Legio stel. Med de fine riller som dekoration står Legio Nova smukt alene, men kan også med fordel matches med Legio stellets enkelhed..
Pris 119.97 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Lysestager Lysestage
Skab stemning i hjemmet med levende lys og blomster. Den høje og elegante lysestage fra Eva Trio Legio Nova kan både bruges til et stearinlys eller som vase til en enkeltstående blomst. Tåler både maskinopvask, ovn, mikroovn og fryser 10 års porcelænsgaranti Stagen har en stor bund og står derfor sikkert på bordet. Enkelt og elegant Eva Trio Legio Nova er en ny fortolkning af det klassiske Eva Trio Legio stel. Med de fine riller som dekoration står Legio Nova smukt alene, men kan også med fordel matches med Legio stellets enkelhed..
Pris 149.97 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Lysestager Lysestage
Store og smukke lysestager i porcelæn, hvor du får den ene i hvid og den anden i sort. Højden er 14,5 cm og bredden er 11,5 De er så smukke at se på og virkelig pæne med lys om aftenen..
Pris 207.20 kr.
Kategori: Kreativ leg - unisex Bolig Lys & Stager
Lysestage af lyst træ i slank, drejet design med metalindsats til alm. stearinlys/kronelys ..
Pris 24.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Lysestager
Lyngby Porcelæn Rhombe lysestage er smuk med stort fyrfadslys, bloklys eller kalenderlys til jul. D. 5 cm og har det stilrene Rhombe mønster som passer perfekt til alle hjem..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Lyngby porcelæn
Eva Trio Legio Nova Lysestage Smuk lysestage i Legio Nova. Stagen står solidt på bordet med sin store bund. Og passer til Legio Nova stellet, eller står flot alene.Stagen kan også anvendes som vase til en enkelt blomst.  .
Pris 99.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Legio Nova
Lysestagen var oprindeligt skabt i 1960 som alterlys til brug i moderne kirke i skandinavisk stil. I år 2007 blev den nye versionen lavet i rustfrit stål og bliver smallere i enden, hvor den bærer bloklys-effekten. Bemærk: Leveres uden lys.
Pris 3659.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Grydeguru
Piet Hein lysestage Jupiter sort 30cm. Lavet i stål og belagt med varme resistent silikone baseret maling, det er samme slags maling der bruges til bla. brændeovne..
Pris 369.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Grydeguru
Kähler Hammershøi Lysestage 16 cm Lys Grå Flot lysestage fra Kähler Hammershøi, stagen findes i 3 størrelser. Denne er den mellem størrelse..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Kähler
Kähler Hammershøi Lysestage 16 cm Hvid Flot lysestage fra Kähler Hammershøi, stagen findes i 3 størrelser. Denne er den mellem størrelse..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Kähler
Kähler Hammershøi Lysestage 12 cm Lys Grå Flot lysestage fra Kähler Hammershøi, stagen findes i 3 størrelser. Denne er den lille størrelse..
Pris 119.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Kähler
V3