Den dejlige bløde pude til minitoppen er perfekt når de mindste skal tumles. Puden giver et godt underlag når toppen skal vippes og drejes. Toppen og puden er perfekt når de mindste skal have styrket motorikken. Her er det labyrintsansen som virkelig bliver stimuleret. Fakta om puden Skridsikre knopper på.
Pris 289 kr.
Kategori: Legetøj - Motorik legetøj - Institutionslegetøj - Baby- og Tumlingeleg
Puder til radiatorhandske.
Pris 20 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Fod- og håndvarmere m.m.
Vores puder føjer en moderne stil til enhver bolig! De vil se flotte ud på din sofa, i dit soveværelse, stue, terrasse, bil samt alle andre steder. Puderne har et behageligt fyld og er trykt med et moderne design. Disse puder er lavet af holdbart bomuldsstof, så de er åndbare og bløde. Pakken.
Pris 159 kr.
Kategori: Sengetøj - Hjem & have Indretning Pyntepuder
Slap af om aftenen på din pude med dit eget foto trykt på! Design din egen pude hos Smartphoto. Det er nemt og du kan vælge mellem flere forskellige farver og bruge op til 32 billeder i dit design når du laver din egen pude. En pude med eget foto er også en utrolig god gave der kan gives ved mange.
Pris 469 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Fotogaver Puder
brDenne pude til badekarret er fremstillet af blødt vandtæt skumgummimateriale og giver dig en perfekt støtte under hovedet når du ligger i badekarret. Læg hovedet på puden for at få maksimal større og komfort Behagelig hovedstøtte til brug i badekar og boblebad.
Pris 149 kr.
Kategori: Helse - Hjem og fritid Personlig Pleje Hygiene & Helbred
En flot og klassisk stol, som kun bliver flottere med årene! Paris har et flot brunt sæde, som giver den flotteste kontrast til det hvide stel på stolen. Stolens høje ryg, giver en god rygstøtte. En flot stol med mange funktioner, hvad enten man ønsker at bruge den som kontorstol eller blot som.
Pris 449 kr.
Kategori: Borde & stole - Stol
Sempercare Vinylhandske pudderfri Medium 100 stk. Sempercare er en vinylhandske uden pudder. Undersgelses- og engangshandske produceret i polyvinylklorid (PVC), puderfri, ej steril. Bemrkning LatexfriPudderfri Indeholder 100 stk. Vinylhandsker Klassificeret som Produktet er CE-mrket medicinsk udsty.
Pris 145 kr.
Kategori: Helse -
Lækker oppustelig Samsonite nakkestøtte / Samsonite Inflatable Travel With Pouch som giver behagelig støtte til nakke og hoved under rejsen. Afslapning/søvn har vi alle brug for og ved at investere i en lækker blød oppustelig Samsonite nakkepude, kan du optimere dine muligheder for at få sovet/slappet af.
Pris 199 kr.
Kategori: Rygsække - Internet & Telecom - Telephones & Faxes - Telephone Accessory
Tavleviskerpuder til Nobo plastik tavlevisker. Pakkestørrelse: 10. - Tavlevisker refiller til Nobo whiteboard.
Pris 40.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler
Lækker oppustelig Samsonite nakkestøtte / Samsonite Inflatable Travel With Pouch som giver behagelig støtte til nakke og hoved under rejsen. Afslapning/søvn har vi alle brug for og ved at investere i en lækker blød oppustelig Samsonite nakkepude, kan du optimere dine muligheder for at få sovet/slappet af.
Pris 249 kr.
Kategori: Rygsække - Computing - Computer - Laptops & Acc - Battery & Charger
Avenue 67 cream-colored leather bag, material, dimensions 32x 20x 6 cm 100% Leather.
Pris 1907.2 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Skuldertasker
Ergonomiske pude til benene Her er en rigtig god pude, som kan hjælpe dig, når du sidder eller ligger ned. Den er ikke kun behagelig aflastende, den reducerer også trykpunkter mellem rygsøjlen og bækkenet, når du ligger med den mellem knæene. Når du ligger på ryggen, forbedres blodcirkulationen på.
Pris 269 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Puder & Hynder
Et par af kompositskum til vores sadelunderlag Portugesa. Disse indlæg giver mulighed for en specifik justering for at mindske tryk og rette sadlens tilpasning. De er meget slidstærke, svedresistent og slides ikke op selv ved konstant brug. De er tilpasset specielt til de relaterede underlag. Når de lægges i.
Pris 194.65 kr.
Kategori: Kæledyr - |
ID Fleecetæppe pude Fleecetæppe i antipillingkvalitet i smart pose, der kan anvendes som pude Den ene side af posen er vandafvisende   Materialer: 100% Polyester Vægt 260g/m².
Pris 109 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category
.
Pris 104 kr.
Kategori: Legetøj - Børn & Bolig - Børneværelset - Børnepuder
* ergonomisk støtte * vandafvisende pose * velegnet til at sove, RoadTrips og picnics elementer: Outwell Memory Pude.
Pris 281.39 kr.
Kategori: Camping & Hiking - måtter
Hvis du skal have en luksuspude, så er denne pude virkelig i en klasse for sig. Denne pude er simpelthen det rene luksus. Ikke nok med at den er fyldt med det lækreste økologiske merinould, så er den også syet i den blødeste økologiske bomuldssatin. Du skal vælge en pudd i uld, fordi: Den er økologisk. Uld.
Pris 799.2 kr.
Kategori: Baby Spisetid - hovedpude
.
Pris 525 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Legetøj Baby & Børn Indretning Dekoration
Omslagsillustrator: Lykke Bianca Illustreret af: Lykke Bianca.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
V3