En fin pung til børn fra serien Spooky med små søde spøgelser. Pungen har reflekser så den lyser delvist i mørket. Pungen kan også bruges som en lille taske. Pung Spooky: Mål 12 x 0,5 x 13 cm Praktisk rem, så den kan hænge over skulderen eller halsen Plads til både kontanter og kort Rum med lynlås Lille clips.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - 3 årig dreng gaveideer - 4 årig dreng gaveideer - 5 årig dreng gaveideer - 6 årig dreng gaveideer - 7 årig dreng gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 6 årig pige og gaveideer - 7 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Punge til børn
Sorte Unisa Pung Zacota Kvinder.
Pris 744.46 kr.
Kategori: Tasker - Skuldertasker
Pung 'Grazia' fra AIGNER i okseskind med elegant reptilskindspræg. Med trykknaplukning, 5 stiklommer til kort, møntrum, stiklomme til ID og 2 rum til pengesedler. Mål ca. 12x10x3 cm (lxhxd). . Størrelser.
Pris 1799 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Dame Accessories Tasker
Denne politipung måler omkring 10,5 cm x 9 cm, når den er lukket. Den har to åbninger, hvor du kan lægge små sedler i. I den gennemsigtige side, kan du sætte et foto i. Politiskiltet sættes fast med en sikkerhedsnål. Denne pung fuldender din udklædning som politimand, når du skal til udklædningsfest med.
Pris 75 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Tilbehør
Vans Drop V Bifold pung. Materiale: 100% Polyester..
Pris 279 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Punge|Fyr
Gør det nemt at holde styr på alle dine kort og penge med denne flotte pung kaldet Fia fra House Doctor. Pungen måler 30 cm. i længden og 21 cm. i højden og er lavet af ren bomuld. Pungen er i en fin off-white, og har en messing lynlås. Farvespillet er fl.
Pris 339.95 kr.
Kategori: Tasker - Tasker & punge
Super smart pung fra Orbit lavet af ægte læder. Denne pung har mange forskellige nyttige funktioner: - Den kan spores via en gratis app du kan hente til din smartphone, omvendt kan du også få din pung til at ringe din smartphone op, hvis det er den du ikke kan finde.- Den har en indbygget powerbank så du ikke.
Pris 899 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Internet & Telecom - Telephones & Faxes - Telephone Accessory
Sikker opbevaring af penge, pas og andre vigtige værdier Kan fastgøres i bæltet og bæres tæt til kroppen Vandt&aelig....
Pris 25.8 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Punge & Bæltetasker
Skøn pung med to kortholdere udvendig og indvendigt er fire kortholder samt to rum. 100 % bomuldsfor. Mål / 8x 10x 2 Liter / 0 Vægt / 0.1 Kalv Kalv.
Pris 299 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Punge og Kortholder
Er det mest magiske ved din pung, at pengene forsvinder fra den magisk hurtigt? Så har du brug for en ny! Vagaborn Magisk Pung i ægte læder er en såkaldt Magic Wallet og fungerer både som kortholder og seddelklemme. Når du åbner den og lægger sedlerne i,.
Pris 139 kr.
Kategori: Legetøj - Se alt,Hjem & have,Entréen,Indflyttergave,Fars dags gaver 2020,Firmajulegaver,Firmagaver,Værtindegave,Julegaver til 50 årige,Julegave til forældre,Julegave til hende,Konfirmationsgaver,Magi,Orden og System,Smarte ting,Penge,Studentergave ,Pung,Va
.
Pris 689 kr.
Kategori: Smykker - Smykker
Pung med plads til iPhone 5iPhone beskyttes og sættes fast i et integreret cover samtidigt som telefonen er fuldt tilkommelig for samtaler og andet brug. Dette gælder også stik og kamera, når telefonen er monteret i coveretPasser til iPhone 5To rum til kreditkort og kørekortEt yderrum til...
Pris 37.44 kr.
Kategori: Kameraer - 264
* Glimrende sted til opbevaring af dit barberingsæt * Meget brugbar for manden på farten.
Pris 249 kr.
Kategori: Hudpleje - Barbering
1.
Pris 289 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Etuier/patronkasser / tasker / punge
Beskrivelse Mini pung med plads til 4 kort og sedler. En møntlomme med lynlås lukning og tassel detalje. Denne lille mini pung passer perfekt til de små ting du gerne vil have styr på. Materiale: 100% PU Farve: Pink/ nude Længde (cm) : 12 cm Brede (cm) :.
Pris 89.25 kr.
Kategori: Tasker - Tøj og tilbehør > Håndtasker, pengepunge og holdere|Female
.
Pris 18 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ ACTIONFIGURER, DUKKER & BAMSER LEGETØJSFIGURER DYR OG LEGESÆT ENHJØRNING/UNICORN LEGETØJ OG UDSTYR ENHJØRNING DIVERSE
Brug din cleanser sammen med Omorovicza-rensehandske, og få en mere ren og klar hud. Tør makeup, snavs og talg væk med den bløde handske, som sikrer en renere cleansing-oplevelse. Den er fremstillet af 100 % bomuld og er blid nok til at blive brugt på følsom hud. - K.R Brugsvejledning: Læg i blød i varmt.
Pris 86 kr.
Kategori: Hudpleje - Health and Beauty Skin Care Face Cloths and Flannels
Manostiles - Pung, Clutch - Black Skønt lille clutchfra Manostiles.Dette en i klassisk sort farve.Tasken lukkes med en lynlås og har en skønt hanke, så den nemt kan hænge om håndleddet, når der f.eks. shoppes.Indvendig har den et sort rum og en lille ly.
Pris 169.95 kr.
Kategori: Dametøj - Til mor
Hvisk har lavet denne lille pung i imiteret krokodilleskind til dine mest nødvendige kort. Overfladen er glat og blank, hvilket giver liv til den mørkegrå farve. Pungen, som bærer navnet Croco,har et hovedrum, knaplukning og to lommer til kort på bagsid.
Pris 85 kr.
Kategori: Dametøj - Accessories
V3