En fin lille pung med Enhjørninge. På den lille pung er Enhjørning i forskellige farver og stjerne i sølv glimmer. Pungen passer fint til lidt mønter eller andre bittesmå ting. Den har en længde på ca. 7 cm og en brede på ca. 8 cm. En rigtig sød lille gave..
Pris 29 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - Mest til piger - Punge til børn
Aisa pung i Cormorano skind fra Adax. Aisa er en lille og fix damepung. Den er opdelt med et lynlåsrum hvor der er plads til mønter, kvitteringer, sedler mv. Der er yderligere kortlommer til 3 kort samt en klar fotolomme til fx dit kørekort. Der er også et stort seddelrum. Pungen er RFID-beskyttet. Pungen.
Pris 199.6 kr.
Kategori: Tasker - Fashion - Acc - Wallets
Sorte Unisa Pung Zgrapon Kvinder.
Pris 624.62 kr.
Kategori: Tasker - Skuldertasker
Pung 'Selma' fra AIGNER i bæredygtigt produceret okseskind i trendfarve med lyst guldfarvet metallogo. Med trykknaplukning og stiklomme på bagsiden. Med 6 stiklommer til kort, møntrum, 2 seddelrum og rum med gennemsigtigt vindue til id-kort indvendig. Mål ca. 12x10x2,5 cm (lxhxd). . Størrelser.
Pris 1799 kr.
Kategori: Tasker - Dame Accessories Tasker
Denne pengepung har en hovedrum med to små, åbne lommer og en lomme med en lynlåslukning, en detalje med en [key_ring_chain_48451] med en [lobster_clasp_48441], en åben lomme på ydersiden, en knaplukning og sømdetaljer..
Pris 149 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Accessories
Her får du en sort pung i kunstlæder.Kan anvendes til:Samsung Galaxy S8.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Tilbehør til både - 49
Spred smil og glæde med denne supersøde pung i et sødt og sjovt jordbærdesign - man bliver næsten helt sulten og i sommerhumør. Denne pung er perfekt til dig der er unik....
Pris 69.95 kr.
Kategori: Øvrige accessories -
Denne Card Guard pung med kortbeskytter er en sofistikeret pung i kunstlæder med en kortbeskytter i aluminium, der forhindrer kortene i at knække, bøje og blive slidt, og som samtidig blokerer enhver uautoriseret, trådløs scanning. Kortholderen har en smart Slide Control-mekanisme, som lader kortene.
Pris 375 kr.
Kategori: Tasker - Andet Tøj og tilbehør Håndtasker, pengepunge & holdere Pengeclips
.
Pris 449 kr.
Kategori: Børnetøj - Mærker LaLa Berlin
Super smart pung fra Orbit lavet af ægte læder. Denne pung har mange forskellige nyttige funktioner: - Den kan spores via en gratis app du kan hente til din smartphone, omvendt kan du også få din pung til at ringe din smartphone op, hvis det er den du ikke kan finde.- Den har en indbygget powerbank så du ikke.
Pris 899 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Internet & Telecom - Telephones & Faxes - Telephone Accessory
Shades pung i minimalistisk design fra Georg Jensen.Der medfølger en aftagelig clips til at holde på sedler, kvitteringer der giver en strukturkontrast til det bløde læder.Mål: 110mm x 75mm x 16mm..
Pris 699 kr.
Kategori: Smykker - |/Designartikler
* Glimrende sted til opbevaring af dit barberingsæt * Meget brugbar for manden på farten.
Pris 249 kr.
Kategori: Hudpleje - Barbering
Pung Stand til iPhone 11 Pro Max 6,5 tommer (2019) - Lilla Wallet to kortspor Plus en kontantlomme indeni Sammenfoldeligt Stand til praktisk visning Magnetisk lås for at.
Pris 79 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - iPhone 11 Pro Max Covers / Etuier
.
Pris 249 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Tilbehør
Georg Jensen SHADES pung  Giv din hverdag en underspillet luksus med den minimalistiske elegance fra Shades pung. Det mørkegrå læder åbner op og afslører lommer til kreditkort og kontanter. En aftagelig clips i poleret messingfarvet stål til at holde på sedler, kvitteringer og lister føjer en strukturkontrast.
Pris 619.95 kr.
Kategori: Smykker - GEORG JENSEN
Elna combi pung i Cormoran skind fra Adax. Elna er opdelt i to lynlås rum. Det ene lynlås rum lukkes med lyn på tre sider, dette rum har tolv kortlommer samt et smalt skjult rum. Det andet rum åbnes med lyn i toppen og kan rumme en mobiltelefon svarende til Iphone 8. Der medfølger en lang regulerbar rem, så.
Pris 699 kr.
Kategori: Tasker - Clutch
Halsremtaske til opbevaring af penge, pas og meget mere. Den perfekte rejse tilbehør, der gør dit liv lettere, når du er på farten. Med halsrem og flere lommer lukkes med lynlås. Vaskbar..
Pris 119 kr.
Kategori: Tasker - Diverse rejsetilbehør
s.
Pris 179 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Root Catalog rodkategori Buer / buegrej Releaser Håndholdte releaser
.
Pris 591 kr.
Kategori: Parfume - Health and Beauty
V3