Denne pengepung har en hovedrum med to små, åbne lommer og en lomme med en lynlåslukning, en detalje med en [key_ring_chain_48451] med en [lobster_clasp_48441], en åben lomme på ydersiden, en knaplukning og sømdetaljer..
Pris 149 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Accessories
Denne beskrivelse er Automak oversat: Balmain himmel blå og hvid abstrakt-print stof flad rem sandaler. 0.25 / 5 mm hæl (ca.) Åbent tå, blå læder tå rem Slides on Læder sål Fås i Sky Blå / Hvid Produceret i Italien.
Pris 3453.19 kr.
Kategori: Damesko - female Sko Sandaler
Pung til børn med et motiv af et skønt abeansigt. Affenzahn fremstiller produkter i børnehøjde, som børn vil elske at bruge. Samtidig er der focus på bæredygtighed og miljøet. Pungen har en rem, så den kan bæres over skulderen eller nakken. Remmen er med sikkerhedsudløser, så hvis uheldet er ude og barnet.
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Punge til børn
Cornelia pung i Cormorano skind fra Adax. Smart lille pung i et enkelt design. Den passer lige ned i en lille håndtaske eller skuldertaske. Pungen har zip around. Pungen har to rum som adskilles af en smal lynlåslomme med plads til mønter. Der er et smalt rum i den ene side og lommer med plads til tre kort i.
Pris 299 kr.
Kategori: Tasker - Fashion - Acc - Wallets
Sorte Unisa Pung Zacota Kvinder.
Pris 408.67 kr.
Kategori: Tasker - Skuldertasker
Pung 'Milano' fra AIGNER af blødt chagrineret okseskind med stor, lys guldfarvet logomærke med indlagt skind. Med trykknaplukning og stiklomme på bagsiden. Med 16 stiklommer til kort, møntrum, 2 seddelrum og 2 stiklommer indvendig. Jacquardfor med logo. Mål ca. 20x10x2 cm (lxhxd). . Størrelser.
Pris 2069 kr.
Kategori: Tasker - Dame Accessories Tasker
LG-Imports tegnebog Tag penge eller andre små ting med dig i denne dejlige lille tegnebog. Tegnebogen har en smuk farve Specifikationer: Farve: gul Køn: unisex Materiale: polyester Mål: 9 x 8 cm (L x B).
Pris 19 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
Hold styr på pengene med denne stilrene pung fra Alpinestars lavet af ægte læder! Smart konstruktion tilpasset efter dagens behov..
Pris 499 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Fritidstøj/Tilbehør/Punge
Her får du et cover i sort hård plast.Kan anvendes til:Iphone 6 PlusIphone 7 PlusProducent : NJORD.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Tilbehør til både - 48
Vans Gaines pung. - Vans logo foran. - Flere rum og møntlomme. - Fremstillet i Cordura® materiale. Materiale: 100% Nylon. Mål: 12 x 8 x 1,5 cm..
Pris 299 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Accessories - Wallets
Spred smil og glæde med denne supersøde pung i et sødt og sjovt jordbærdesign - man bliver næsten helt sulten og i sommerhumør. Denne pung er perfekt til dig der er unik....
Pris 69.95 kr.
Kategori: Øvrige accessories -
.
Pris 824 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontormaskiner - Kontormaskiner - Varm laminering
Super smart pung fra Orbit lavet af ægte læder. Denne pung har mange forskellige nyttige funktioner: - Den kan spores via en gratis app du kan hente til din smartphone, omvendt kan du også få din pung til at ringe din smartphone op, hvis det er den du ikke kan finde.- Den har en indbygget powerbank så du ikke.
Pris 899 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Internet & Telecom - Telephones & Faxes - Telephone Accessory
De to søskende Arash og Sofia hænger ofte ud i deres fars café efter skole. En dag er der en fyr, der har tabt sin pung i caféen. Men da Arash og Sofia løber efter ham for at give ham den tilbage, stikker han af. Der er noget mystisk over fyren – og lidt efter lidt finder de ud af, at det slet ikke er hans.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Shades pung i minimalistisk design fra Georg Jensen.Der medfølger en aftagelig clips til at holde på sedler, kvitteringer der giver en strukturkontrast til det bløde læder.Mål: 110mm x 75mm x 16mm..
Pris 699 kr.
Kategori: Smykker - |/Designartikler
Gillian Jones Makeup Pung Black Butterfly - Art: 7147-77.
Pris 249 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje Tilbehør
Georg Jensen SHADES pung  Giv din hverdag en underspillet luksus med den minimalistiske elegance fra Shades pung. Det mørkegrå læder åbner op og afslører lommer til kreditkort og kontanter. En aftagelig clips i poleret messingfarvet stål til at holde på sedler, kvitteringer og lister føjer en strukturkontrast.
Pris 619.95 kr.
Kategori: Smykker - GEORG JENSEN
Halsremtaske til opbevaring af penge, pas og meget mere. Den perfekte rejse tilbehør, der gør dit liv lettere, når du er på farten. Med halsrem og flere lommer lukkes med lynlås. Vaskbar..
Pris 119 kr.
Kategori: Tasker - Diverse rejsetilbehør
s.
Pris 179 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Root Catalog rodkategori Buer / buegrej Releaser Håndholdte releaser
V3