Der er ikke nogen bedre måde at forkæle din firbenede ven på end med denne varme og hyggelige radiatorseng fra TRIXIE, specielt på kolde dage. Katte elsker instinktivt at hvile sig højt over jorden. Din kat vil hoppe op på radiatorsengen og rulle sig sammen resten af dagen. I de kolde måneder vil.
Pris 338 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til katte Kattesenge
Denne kraftige radiator fra Honeywell er en robust og kraftfuld, bærbar rumvarmer, der vil være ideel til at give yderligere varme i dit værksted eller garage, eller hvor som helst, der er brug for ekstra varme. Dette 2500 W bærbare varmeapparat har tre temperaturindstillinger; 2 varmeindstillinger.
Pris 731 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Hjem & have Husholdningsapparater Ventilation, varme & indeklima Varmeapparater
Tado - Smart Radiator Thermostat V3+ Starter KitTado Starter Kit er alt du skal bruge for at komme i gang med Smart Varmestyring styring med Tado, til dig som har radiator derhjemme. Du kan med Tado styre din varme via en app og efterhånden som Tado forstå din varmestyring, vil du kunne spare op til 31% på.
Pris 989 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Smart Hjem Tado
Seelands radiator-sål lægges i støvlen, når en aktiveret varmepude er placeret i det dertil indrettede rum på undersiden af sålen. Man skal være obs på, at varmeafgivelsen kan mindskes, hvis ilttilførelsen til varmepuden forsvinder. Der vil være ca 6 timers varme i puden/sålen. Såler inkl. 1 par pud.
Pris 99 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Såler
Få varme der, hvor du ønsker det, med et element i hvid, der er stille i drift og kan flyttes..
Pris 329 kr.
Kategori: Dametøj - El Radiator
Seelands radiator-sål lægges i støvlen, når en aktiveret varmepude er placeret i det dertil indrettede rum på undersiden af sålen. Man skal være obs på, at varmeafgivelsen kan mindskes, hvis ilttilførelsen til varmepuden forsvinder. Der vil være ca 6 timers varme i puden/sålen. Såler inkl. 1 par pud.
Pris 99 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Såler
Tristar KA-5912 Konvektion El-radiator giver dig ekstra varme i hjemmet, når temperaturen falder. Radiatorens kompakte størrelse gør det muligt at placere den i de fleste rum. Med sin turbofunktion sørger den for at dit hjem hurtigt bliver opvarmet. Radiatoren kommer med.
Pris 189 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Varmeblæsere & ventilatorer
Passende Adapter til Herz, Saint Gobain, Comap, Markaryd, Remagg og TA varme ventil.
Pris 94 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Termostater
Matchende adapter til Oventrop varme ventiler (indtil 1998)..
Pris 79 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Termostater
Hold varmen med denne DeLonghi oliefyldte radiator TRSW0715 med en kraft på 2.000 Watt, 3 varmeindstillinger samt en rumtermostat, som indstiller og holder temperaturen på et stabilt niveau..
Pris 899 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Radiator - fritstående
Sikker og hurtig et varmt rum De'Longhi DCH5231 keramiske komfur hjælper med at opvarme rummet på en sikker, hurtig og effektiv måde. Det keramiske materiale sammen med strimler af aluminium frembringer varme og opvarmer således værelser op til tres kubikmeter. Varmeapparatet har en justerbar termostat, så du.
Pris 503.1 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - opvarmning og tilbehør varme varmelegeme heater|
Hold dig varm i de kolde vintermåneder med Mill Oil Premium radiatoren AB-H1000DNBK, der vil passe ind i ethvert rum takket være sit unikke design..
Pris 1299 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Radiator - fritstående
Stilfuld, effektiv og nem at bruge. Mill Oil Premium radiatoren ABH1000MEC holder dig ikke kun behagelig varm i de kolde måneder, men ser også godt ud i et hvert rum..
Pris 999 kr.
Kategori: Diverse - Radiator - fritstående
Med denne konvektionsradiator fra Nedis® kan du nyde den komfortable varme stort set øjeblikkeligt. Den 2000 watt radiator er udstyret med en indbygget ventilator. Dette giver en optimal cirkulation af den varme... - TILBUD NU, pris kun 329,00 (før 369,00).
Pris 329 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Diverse » Sortiment
Det anbefales at varme hjulene op i enten varmt vand eller på radiator FØR montering. Dette gør det nemmere at montere hjulene. Komplet hjulsæt til nederste kurv i bl.a. Electrolux opvaskemaskiner. Sættet består af 8 stk. hjul, så alle kurvens hjul kan sk.
Pris 89 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og have Køkken og spisestue Køkkenapparater - tilbehør Opvaskemaskine - tilbehør
Mangler du en termostat til terrassen? Så er elektriske radiator Ready Warm 8100 Power Quartz fra Cecotec lige noget for dig! Denne termostats varme kan justeres i....
Pris 519.95 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning -
Det er en kold januarmorgen i New York. Udenfor falder sneen tæt, og den pensionerede dommer J. Mendelssohn venter på, at der skal komme varme i radiatorerne, så han kan stå op. Imens....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Smart og praktisk infrarød radiator fra Taurus. Denne radiator har infrarød teknologi, som nemt og enkelt varmer ethvert rum op. Infrarød strålevarmere er effektive til opvarmning. De varmer ikke....
Pris 839.95 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning -
Hvis du sidder i sommerhuset og mangler noget varme, så er denne digitale elradiator fra Lodel lige hvad du har brug for! Denne radiator er drevet på el og er desuden....
Pris 1229.95 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning -
V3