Rejse rulle til dine smykker med lommer til dine ringe, armbånd, halskæder mm. Lavet af klassisk Nappa læder af fornem kvalitet - meget blød at røre ved. Perfekt egnet til opbevaring af smykker både på rejsen og derhjemme..
Pris 499 kr.
Kategori: Tasker - Fashion - Acc - Bags & Handbags
En oppustelig rejse pude, der er perfekt på et fly, bus, tog eller bare at kæle derhjemme! Hjælper støtter hoved og hals. #br# #br# kan skibet i blå og rød farve i tillæg til grå. Der er grå i Stock, dette hovedsagelig..
Pris 49 kr.
Kategori: Legetøj - Resa
Rejse Outdoor Multifunktionel Taktisk Opbevaringspose Koblingspose Lille Håndtaske, Størrelse: Medium - Camouflage Lavet af kvalitets Oxford stof.
Pris 69 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Camping / Bjerg
Duolac Rejse+ 2i1 er et kombinationsprodukt med bde levende mlkesyrebakterier og varmebehandlede mlkesyrebakterier (Prolac-T). Mlkesyrebakterier er en naturlig del af tarmsystemet, og ved at tilfje Prolac-T optimeres betingelserne for mlkesyrebakteriernes vkst. Tabletterne er med ananassmag. Andre.
Pris 114.7 kr.
Kategori: Helse -
En dreng og hans bedstefar stikker af hjemmefra. En flugt med lommen fuld af guld. Alle vil have guldet, alle vil have pengene. Bedstefaren er syg. Han husker ikke godt længere, knap nok hvem han selv er. Den eneste, der forstår ham, er drengen. På vej til drengens far i København møder de bordelpigen Maria,.
Pris 319.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
En opdagelsesrejse i vinlandet - Portugal skrevet af vinskribent Håkan Nilsson. Den første bog på dansk udelukkende om portugisiske vine, skrevet med et let læst og inspirerende sprog..
Pris 149 kr.
Kategori: Bøger & blade - Vintilbehør Bøger
En mand findes myrdet i de labyrintiske togspor under Bordeaux’ banegård. På ligets hoved sidder et afhugget tyrehoved. Den unge og ambitiøse politiinspektør Anaïs Chatelet sættes på....
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Lækker og hårdfør rejse case til dem der vil beskytte deres høretelefoner når de er på farten. Den er lavet i hård PC materiale samt nylon som er designet til at beskytte mod slag og tryk udefra. Med dine høretelefoner i tasken vil du ikke skulle være bekymret for om dine høretelefoner bliver skadet. Tasken.
Pris 199 kr.
Kategori: Høretelefoner - Computing - Peripherals - Headset
.
Pris 119 kr.
Kategori: Hårpleje - Personlig pleje - Hårtørrer
Hvis turen går til Australien, så er Rejsen Australien den oplagte guidebog både før og under rejsen. Her finder du top 25 med de største seværdigheder, highlights, rejseplaner og rejseruter, fold-ud kort til Sydney, kort til de vigtigste byer, gode råd fra lokale eksperter, og de bedste hoteller,.
Pris 231 kr.
Kategori: Bøger & blade - Rejseboeger
Rejser i Danmark: nr 2 (Hæftet, Dansk) - Forlag: Ræsons Forlag - ISBN-13: 9788792725608.
Pris 99 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Lækker og hårdfør rejse case til dem der vil beskytte deres høretelefoner når de er på farten. Den er lavet i hård PC materiale samt nylon som er designet til at beskytte mod slag og tryk udefra. Med dine høretelefoner i tasken vil du ikke skulle være bekymret for om dine høretelefoner bliver skadet. Tasken.
Pris 199 kr.
Kategori: Høretelefoner - Computing - Peripherals - Headset
Mission RotaPro rejsestativ er en smart og funktionel stander til din dartskive, som egner sig godt til spillere på farten eller hvis du ikke har lyst til at hænge skiven op på væggen. Dartskiven monteres hurtigt og selve standeren kan nemt stilles op og pakkes ned igen. Bemærk: Den viste dartskive medfølger.
Pris 769 kr.
Kategori: Legetøj - DART/Alm. dart/Dart tilbehør
.
Pris 164 kr.
Kategori: Legetøj - LEGO® - LEGO NINJAGO
Forfatteren fortalte ofte godnathistorier for sine to døtre, Monica og Julia. Når han løb tør for bøger og de plagede om mere, brugte han sin fantasi. Det blev til en lang række historier, blandt andet om "Den lille mand", som er en kæk lille fyr, der elsker eventyr og rejser rundt i verden.....
Pris 37 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Denne beskrivelese er automatisk oversat: Den Steamery Stockholm // Cirrus No. 2 Smukke hånd damper i mat finish og børstet stål dyse. Børstet stål dyse - skabt til at sprede dampen jævnt over tøjet. Starter i 25 sekunder. Vægt: 0,58 kg. 75 ml vand tank, som giver 6 minutter kontinuerlig damp. (Tilstrækkelig.
Pris 999 kr.
Kategori: Dametøj - Accessories
Foå smukt hår på farten med denne smarte lille rejse hårtørrer, som er den perfekte rejsemakker. Den er nemt at bruge og har 2 varme indstillinger og et sammenfoldelig håndtag, der gør den mindre, så den passer i kufferten eller skabet..
Pris 119 kr.
Kategori: Hårtørrere - Sundhed og skønhed Personlig pleje Hårpleje Redskaber til hårstyling Hårtørrere
Dette rejse vækkeur har en bevægelsesaktiveret snooze funktion, der understøtter Brauns filosofi om, at design og funktionalitet skal samarbejde..
Pris 289 kr.
Kategori: Vækkeure og Vejrstationer - Vækkeur
Smart plug-in adapter, der omformer 110Vac (US) til 230Vac (EU). Det betyder, at du kan medbringe adapteren på rejsen til USA (110V) og benytte dit danske el-apparat (230V). Bemærk, at adapteren kun kan... - TILBUD NU, pris kun 109,00 (før 249,00) omregner.
Pris 109 kr.
Kategori: Elartikler - Strømforsyninger » 230/110V Konverter
V3