Rosenkilde & Bahnhof påbegynder nyudgivelserne af Eric Amblers spionthrillere i 2014. Scenen er Istanbul i slutningen af 30erne. Vores hovedperson, Graham, en....
Pris 139.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Smart 0,9 liter elkedel - helt perfekt til rejsen. Inkl. 2 kopper. Køb i dag, vi har hurtig levering!.
Pris 149.00 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Startside > Bolig & Have > Køkken > Køkkenmaskiner & apparater
Sammenklappelig rejsehårtørrer fra Babyliss.
Pris 149.00 kr.
Kategori: Hårtørrere - Health & Beauty - Body Care App & Acc - Hair Dryer
Denne beskrivelese er automatisk oversat: Canali trop. Classic Fit. Vævet med sort uld. Blazer: To knapper i stright linje. Lommer med flapper på forsiden. To åbninger på bagsiden. Foret indvendigt. Bukser: Italiensk lommer på forsiden og på bagsiden med knap. Bæltestropper. Made in Italy. Model størrelse 20: Blazer, ryg længde 75 cm. Bukser, høje kvinder længde 91 cm, bredde på bund 19 cm. 100% uld.
Pris 9635.00 kr.
Kategori: Herretøj - male>Jakkesæt>Jakkesæt
Praktisk og flot: Med Smartpet drikkeflaske har du nu altid friskt vand med til dit kæledyr - ligemeget hvor du er. Den smarte flaske har en indbygget drikkeskål. Den er formet som et blad og er lavet af fleksibelt silikone. Ved behov klappes den simpelthen ned og bukkes frem. På den måde former den sig som en skål, som din firbenede ven bekvemt kan læske sig fra. Det tætte silikonelåg sikrer, at intet løber ud, selvom flasken skulle stå på hovedet i rygsækken. Hvis du vil, kan du bruge den medfølgende karabinhage til at hænge flasken i bæltet eller på tasken. Flaske har en volumen på 500 ml og er gennemsigtig, så du kan altid se, hvor meget der er tilbage i den. Et smart tilbehør, til dig, der ikke vil løbe tør for vand, når du er på tur med dit kæledyr! Smartpet vandflaske i overblik: Flaske med integreret skål Smart konstruktion: silikonebladet lan nemt foldes ud og danner en skål Smart design: skålen er formet, som et blåt blad, en naturlig form Ideel til rejser: altid frisk vand ved hånden, perfekt til rejser, gåture udflugter til steder, hvor der ikke er garanti for drikkevand Drypper ikke: silikonlåg, som garanteret holder tæt Gennemsigtig flaske: du kan altid se, hvor meget der er tilbage Med Karabinhage: nem at sætte fast i bæltet, på taske eller rygsækken Farve: gennemsigtig / blå Voumen: 500 ml Materiale: Flaske: plast (PET / PP) Skål, lukning: silikon Mål: Flaske: ca. Ø 8 x H 21 cm Skål: ca. L 10 x B 10 cm.
Pris 36.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Rejs rundt i kongeriget med bus, fly, båd, tog og andre transportmidler. Vejen fra øen til byen påvirkes af spillets færdselskort, så du er nødt til at planlægge rejsen på kortet. Det er ikke en vinderstrategi at suse igennem landet. I stedet for gælder det om stoppe og samle på unikke oplevelser undervejs! 2-4 spillere. Fra 5+.
Pris 150.00 kr.
Kategori: Legetøj - ROAS13 > Andre Spil > Spil og Puslespil
En effektiv skærmrens med en god størrelse fiberklud, der sørger for at fjerne smuds og skidt fra din tablet/pc/smartphone/tv skærm. I en lille flaske der er nem af have med i enhver taske, når du er på farten. Sprayen er meget nem at benytte: 1. Sluk din skærm og lad den køle af før rensning 2. Ryst sprayflasken godt 3. Påfør derefter sprayen direkte på skærmen og tør af med den medfølgende mikrofiberklud 4. Gentag såfremt det vurderes nødvendigt Bemærk at der medfølger klud. Størrelse: 25 ml..
Pris 79.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Internet & Telecom - Mobile Phones, PDA & Acc - Accessory
.
Pris 119.00 kr.
Kategori: Hårpleje - Personlig pleje - Hårtørrer
Støttestrømpen TS0370M til rejsen fra Travelsafe anbefales i tilfælde af hævede ben eller ankler og dyb venetrombose (DVT). De stimulerer blodcirkulationen under lange flyrejser eller køreture. Selvom de er klinisk afprøvede og godkendte, er der ingen garanti for, at støttestrømperne kan forhindre.
Pris 203.00 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler > Friluftsliv > Camping & vandreture
En rejse i forandring: Næstved går nye veje i organiseringen af arbejdet med (Forlag: Udviklings- og Formidlingscenter for Soc, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788790822163).
Pris 143.30 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Mission RotaPro rejsestativ er en smart og funktionel stander til din dartskive, som egner sig godt til spillere på farten eller hvis du ikke har lyst til at hænge skiven op på væggen. Dartskiven monteres hurtigt og selve standeren kan nemt stilles op og pakkes ned igen. Bemærk: Den viste dartskive medfølger ikke..
Pris 769.00 kr.
Kategori: Legetøj - DART/Alm. dart/Dart tilbehør
En væskebeholder til rejse, som kommer i et originalt 4-i-1-design, perfekt til at have med i din kuffert, til træning i din rygsæk, osv. Den samlede kapacitet er på 160 ml, da den består af 4 uafhængige beholdere, som hver kommer med en 40 ml målehætte. De 15 inkluderede klistermærker er utroligt brugbare til at identificere indholdet i hver flaske. Dets visualiseringsvindue giver dig mulighed for nemt at se navet på produktet, som skal hældes i, og den tilgængelige mængde. Der er tale om en manuel og utrolig enkel drift, da du blot skal dreje låget for at vælge et ønskede produkt og lægge et tryk, indtil du opnår den ønskede mængde. Der er den perfekte løsning til shampoo, gel, parfume, creme, desinfektionsmiddel osv. Det er en behagelig og praktisk metode til at spare plads på, og du undgår at beholderen drypper og spilder takket været anti-lækagesystemet. Specifikationer: Materiale: ABS PC PP Innovativt og funktionelt design: 4-in-1 Type: MULTIFUNKTIONEL Genanvendelig Aftageligt Kapacitet: 4 x 40 ml 4 krukker med doseringsenhed og måling (ml) Selektiv roterende hætte 15 identifikationsklistermærker Visualiseringsvindue: navn og mængde Anti-dryp og overfyldningsfunktion Maksimal brug af plads Perfekt til rejse, træning, osv. Behagelig og nem at anvende Let og bekvem Nem at rengøre Nem at montere og at tage fra hinanden Nem at transportere og opbevare Ca. mål: 6,5 x 16,8 x 6,5 cm.
Pris 89.00 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Personlig pleje
Her er spillet, der sætter al mulig slags viden på prøve! Udfordr vennerne til forfesten og se, hvem der egentlig ved mest om hvert emne. Tiden vil vise, hvem der kan svare på flest spørgsmål.Dette….
Pris 59.00 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Sjovt Grej
Rejse i Perons rige - bogur nr. 84 - er skrevet af Leif Borthen (1911 – 1979). Borthen var en norsk forfatter og journalist. Han arbejde i flere år på den norske ambassade i Buenos Aries, og skrev "Rejse i Perons Rige" ud fra sine oplevelser der. Perons rige er en refference til den daværende.
Pris 750.00 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Apparel & Accessories
En dreng, et talende græsstrå og en bogfinke beslutter at rejse hen til Gud. De får følgeskab af en sur and. Undervejs støder de på en død soldat, og så sker der noget meget smukt og mærkeligt. Pressen skrev: "Louis Jensen skriver på én gang 'fjerlet og fuldt af tyngde', og Otto Dickmeiss....
Pris 53.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Rosewood Joules Rejse Hundemåtte En ekstra tyk rejse hundemåtte fra Rosewood som kan foldes sammen og bæres med håndtag. Behagelig og lækker og i et flot design.   Blødt Ekstra tyk Sammenholdelig Med bærehåndtag   Størrelse: 91 x 68 cm..
Pris 449.00 kr.
Kategori: Kæledyr - Senge & madrasser
Dette rejse vækkeur har en bevægelsesaktiveret snooze funktion, der understøtter Brauns filosofi om, at design og funktionalitet skal samarbejde..
Pris 289.00 kr.
Kategori: Vækkeure og Vejrstationer - Vækkeur
Hjælp børn med at opdage glæden ved at bygge med dette LEGO® skibslegesæt, som indeholder jetski og drage, en ø med et fængsel og 4 minifigurer..
Pris 369.00 kr.
Kategori: Babylegetøj - Legetøj, Barn & Baby > Legetøj > LEGO > LEGO Ninjago
Denne opbevaringtaske i form af en toilettaske giver dig mulighed for at pakke dine badeværelsesartikler eller andre ejendele let og bekvemt. Toilettasken kan foldes ud for at få et fuldt overblik over tingene. Et meget praktisk rejsetoilettaske med masser af plads til opbevaring af dit badeværelsestilbehør. Toilettasken består af fire dele, der kan foldes ud og hænges på for eksempel badeværelsesvæggen ved hjælp af en indbygget krog. Der er i alt seks rum i forskellige størrelser inde i tasken, hvoraf tre kan lukkes med lynlås. To af rumene er dækket af mesh i gummimateriale, mens det ene er i transparent plast, så du let kan se indholdet. - Toilettaske, der kan foldes ud og hænges på en krog - Har i alt seks rum i forskellige størrelser - Fremragende rejsetilbehør med masser af plads til dine ejendele Specifikationer: Farve: Lysegrøn Materiale: Polyester, nylon, oxford Mål: ca. 24 x 9.5 x 15 cm Pakken Indeholder: 1x Toilettaske.
Pris 159.00 kr.
Kategori: Kufferter - Hjem & Hobby > Rejse & Ferie > Toilettaske
V3