Rejse rulle til dine smykker med lommer til dine ringe, armbånd, halskæder mm. Lavet af klassisk Nappa læder af fornem kvalitet - meget blød at røre ved. Perfekt egnet til opbevaring af smykker både på rejsen og derhjemme..
Pris 499 kr.
Kategori: Tasker - Fashion - Acc - Bags & Handbags
Chic og lækker clutch til alle de små ting du skal kunne finde hurtigt. Den er også ekstra perfekt til flyturen så du ikke behøver bruge en plastikpose. Rejs med stil..
Pris 249 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Toilettasker
"Rejsen til landets ende" er historien om det kulturmøde, der i 1800-tallet fandt sted mellem østgrønlandske indvandrere, herrnhutiske missionærer og danske handelsmænd og som resulterede i enorme samfundsmæssige forandringer for befolkningen i Kap Farvel. Året er 1900, da en gruppe på 38 personer.
Pris 198 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Ønsker du at give din lejlighed et nyt look? Kommer du ind i huset og føler, at det er på tide at ændre noget? Eller har du måske brug for en perfekt gave? Dette højkvalitets billede "French rejser" er et værk af et dygtigt team af designere – unge kunstnere, grafikere og fotografer med hovedet.
Pris 803 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
En lækker oppustelig rejse svømmeplade, du kan tage med på rejsen uden den fylder for meget. Denne svømmeplade fra TYR er lavet i farven grå. Den er beregnet til voksne svømmere men kan også bruges at børn. Den er lavet til at kunne tage med på rejsen uden at skulle fylder hele sin kuffert meden svømmeplade..
Pris 199 kr.
Kategori: Vandsport - |
En opdagelsesrejse i vinlandet - Portugal skrevet af vinskribent Håkan Nilsson. Den første bog på dansk udelukkende om portugisiske vine, skrevet med et let læst og inspirerende sprog..
Pris 149 kr.
Kategori: Bøger & blade - Vintilbehør Bøger
Lækker og hårdfør rejse case til dem der vil beskytte deres høretelefoner når de er på farten. Den er lavet i hård EVA materiale samt nylon som er designet til at beskytte mod slag og tryk udefra. Med dine høretelefoner i tasken vil du ikke skulle være bekymret for om dine høretelefoner bliver skadet. Tasken.
Pris 149 kr.
Kategori: Høretelefoner - Computing - Peripherals - Headset
Lækker og hårdfør rejse case til dem der vil beskytte deres høretelefoner når de er på farten. Den er lavet i hård PC materiale samt nylon som er designet til at beskytte mod slag og tryk udefra. Med dine høretelefoner i tasken vil du ikke skulle være bekymret for om dine høretelefoner bliver skadet. Tasken.
Pris 199 kr.
Kategori: Høretelefoner - Computing - Peripherals - Headset
Denne rejse box med flere rum giver dig en god mulighed for at have dit udvalg opbevaring med når du skal rejse eller bare ønsker en mulighed for at kunne opbevare flere ting samme sted.Farver Vælg i mellem Sort eller BordeauxMål Bredde 7 cm - Længde 7,7 cm - Højde 3,5 cm Pris Kr. 149,00 inkl. levering.
Pris 149 kr.
Kategori: Helse - Hjælpemidler Stort udvalg af Tablet og Vitamin æsker
.
Pris 193 kr.
Kategori: Vandsport - Udendørs Leg - Pools & Vandleg - Kajak/Gummibåde
Mission RotaPro rejsestativ er en smart og funktionel stander til din dartskive, som egner sig godt til spillere på farten eller hvis du ikke har lyst til at hænge skiven op på væggen. Dartskiven monteres hurtigt og selve standeren kan nemt stilles op og pakkes ned igen. Bemærk: Den viste dartskive medfølger.
Pris 699 kr.
Kategori: Legetøj - DART/Alm. dart/Dart tilbehør
Betingelse: Helt NytFormat: HardBack - Udgiver: Lerner Publikationer - Publisher Dato: 01/08/2017 - Sider: 40 - Dimensioner: 23,11 x....
Pris 379 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Biografi
Halvt ballet, halvt overlevelseskamp. En fremmedartet sammenblanding af skønhed og brutalitet, kunst og blod, en erklæret fascination af det utæmmede dyr og af døden. Tyrefægtning minder ikke om....
Pris 139.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
En rejse i forandring: Næstved går nye veje i organiseringen af arbejdet med (Forlag: Udviklings- og Formidlingscenter for Soc, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788790822163).
Pris 143.3 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Støttestrømpen TS0370L til rejsen fra Travelsafe anbefales i tilfælde af hævede ben eller ankler og dyb venetrombose (DVT). De stimulerer blodcirkulationen under lange flyrejser eller køreture. Selvom de er klinisk afprøvede og godkendte, er der ingen garanti for, at støttestrømperne kan forhindre.
Pris 198 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping & vandreture
Det er ikke noe slikt som den friske lufta på fjellet, bølger som plasker mot stranda, vinden som kjæler brystet, vannet som rører kjønnet...«Nudistens søte dilemma: Hvordan skal han bære den vakre, nakne kvinnen som har forstuet ankelen?» - Cote de Mus av Martin, Nyborg«En ung mand nærmede....
Pris 10 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Egenskaber: * Lavet af silikone * Foldbar, skridsikker, let og robust * Ideel til rejser * Madvenlig * Let at rengøre.
Pris 29.71 kr.
Kategori: Kæledyr - |
Foå smukt hår på farten med denne smarte lille rejse hårtørrer, som er den perfekte rejsemakker. Den er nemt at bruge og har 2 varme indstillinger og et sammenfoldelig håndtag, der gør den mindre, så den passer i kufferten eller skabet..
Pris 119 kr.
Kategori: Hårtørrere - Sundhed og skønhed Personlig pleje Hårpleje Redskaber til hårstyling Hårtørrere
Dette rejse vækkeur har en bevægelsesaktiveret snooze funktion, der understøtter Brauns filosofi om, at design og funktionalitet skal samarbejde..
Pris 329 kr.
Kategori: Vækkeure og Vejrstationer - Vækkeur
V3