Rejse barnestol er let at tage med i den medfølgende pose. Den fylder næsten ingenting.Den passer til alle standard stole med ryglæn og er let at spænde fast på stolen. Barnet spændes sikkert fast og sidder komfortabelt. Rejse barnestolen er perfekt til familiebesøg, cafe, fester eller rejser.  Rejse.
Pris 249 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Mere til børneværelset - Sikkerhed og børn
En opdagelsesrejse i vinlandet - Portugal skrevet af vinskribent Håkan Nilsson. Den første bog på dansk udelukkende om portugisiske vine, skrevet med et let læst og inspirerende sprog..
Pris 149 kr.
Kategori: Bøger & blade - 5578
Nalgene rejse kit med flasker og beholdere 8ST.
Pris 94 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Kopper, tallerkener & bestik / Madlavning|
Peter Seebergs romaner, noveller og kortprosa er en serie tekstkritiske udgaver på planmæssigt 11 bind udgivet i et samarbejde mellem Det Danske Sprog- og Litteraturselskab og Gyldendal. Serien bringer forfatterens værker nyetableret på baggrund af førsteudgaverne og med indførende noter samt introducerende.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Med velcro lukning og gummi hals beskyttelse 30 x 50 cm i størrelse.
Pris 179 kr.
Kategori: Hårpleje - Vaske
Højde: 25 cm Dybde: 10 cm Materiale: Polyester Bredde: 28 cm Litter: 6.
Pris 249 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Toilettasker
.
Pris 128 kr.
Kategori: Hudpleje - 567|Hudpleje Krop
Fyld dit basislager op med den hyggelige Rejse Trøje i Melange Grey fra det finske mærke Reima®, der specialiserer sig i tøj designet til aktive dage. – Åndbarhed: 7000 g/m2/24t - Lavet af 230g/m2 Funktionel Velour - Temperaturregulerende - holder på varmen i koldt vejr og holder fugt væk og forbliver kølig.
Pris 227 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Trøjer og strik Hættetrøjer|Kids|Female
Rejs rundt i kongeriget med bus, fly, båd, tog og andre transportmidler. Vejen fra øen til byen påvirkes af spillets færdselskort, så du er nødt til at planlægge rejsen på kortet. Det er ikke en vinderstrategi at suse igennem landet. I stedet for gælder d.
Pris 200 kr.
Kategori: Legetøj - Børnespil
Lækker og hårdfør rejse case til dem der vil beskytte deres høretelefoner når de er på farten. Den er lavet i hård PC materiale samt nylon som er designet til at beskytte mod slag og tryk udefra. Med dine høretelefoner i tasken vil du ikke skulle være bekymret for om dine høretelefoner bliver skadet. Tasken.
Pris 199 kr.
Kategori: Høretelefoner - Computing - Peripherals - Headset
.
Pris 325 kr.
Kategori: Smykker - Smykker
.
Pris 81 kr.
Kategori: Hårpleje - Hercules Sägemann Hårpleje Rejse- og lommekamme
Effekt: ca. 650 Watt Kapacitet / indhold: ca. 0,5 liter. Kan ændres til 115/230 Volt Varmelement er skjult under plade af rustfrit stål. Beskyttelse mod overophedning. Dampstopautomatik. Tænd-/slukkontakt. Overtemperatursikring. Hældetud med si til sikker betjening. Låg kan klappes op. Inklusiv 2.
Pris 144 kr.
Kategori: Mindre apparater - Isenkram & bolig|Køkkenmaskiner|Elkedel
Denne fine togbane fra BRIO har det hele. En stor station, med parkeringsplads til busser og biler og en flot togbane med broer og et tog med to moderne lokomotiver og en ekstra vogn. Derudover får du også en togfører og en turist med kuffert og selvfølgelig den flotte togbane. Anbefalet alder: Fra 3 år..
Pris 359 kr.
Kategori: Spil - Legetøj Togbaner & Legeborde Togbaner
Fyld dit basislager op med den hyggelige Rejse Trøje i Melange Grey fra det finske mærke Reima®, der specialiserer sig i tøj designet til aktive dage. – Åndbarhed: 7000 g/m2/24t - Lavet af 230g/m2 Funktionel Velour - Temperaturregulerende - holder på varmen i koldt vejr og holder fugt væk og forbliver kølig.
Pris 265 kr.
Kategori: Børnetøj - Hættetrøjer
Lækker og hårdfør rejse case til dem der vil beskytte deres høretelefoner når de er på farten. Den er lavet i hård EVA materiale samt nylon som er designet til at beskytte mod slag og tryk udefra. Med dine høretelefoner i tasken vil du ikke skulle være bekymret for om dine høretelefoner bliver skadet. Tasken.
Pris 149 kr.
Kategori: Høretelefoner - Computing - Peripherals - Headset
Støttestrømpen TS0370L til rejsen fra Travelsafe anbefales i tilfælde af hævede ben eller ankler og dyb venetrombose (DVT). De stimulerer blodcirkulationen under lange flyrejser eller køreture. Selvom de er klinisk afprøvede og godkendte, er der ingen garanti for, at støttestrømperne kan forhindre.
Pris 211 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping & vandreture
Rejse tilbehørTransit nakkepude. - Mørk grå velour.
Pris 449 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelset > Rejsetilbehør
Barbie Ferie Flyselskab er klar til at flyve Barbie og hendes venner rundt om hlee Jorden, hvis det er det de ønsker. !!!.
Pris 1199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
V3