Den pålidelige anti-interference technologi gør HAM25 til en effektiv enhed for detektion af person-bevægelse. Velegnet til hjem, hoteller, lagerlokaler etc. hvor personankomst/tilstedeværelse ønskes signalleret... - TILBUD NU, pris kun 329,00 (før 359,00).
Pris 329.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Alarmudstyr » Alarmsystemer
Riiing-riiing! Vtechs Baby-smartphone er en smart mobiltelefon kun for småbørn! Min første Smartphone lader barnet udforske de glade ringetoner og sange. Telefonen lyser ligesom de voksnes og lyset er med til at stimulere barnets visuelle sanser. Gennem legen kan barnet også være om tal og og farver på både dansk og engeslk. Den lille hund og kat på skærmen sender beskeder, og barnet kan også besvare deres opkald.  Tel.
Pris 110.00 kr.
Kategori: Legetøj - ROAS7 > Aktivitetslegetøj baby > Legetøj > Babylegetøj > Legetøj med lyd
Flot og klassisk receptionsklokkeDenne klassiske receptionsklokke er god at have stående på disken i receptionen på hoteller og restauranter, så du nemt kan tilkalde hjælp hvis skrænken skulle være tom. Ved et let tryk på knappen øverst på klokken lyder en klar og høj ringetone. Bordklokken er lavet udelukkende af metal med en sort base og skinnende sølvklokke.Størrelse (ØxH): 8,5 x 6 cm.
Pris 143.75 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Skrivebordstilbehør > Diverse skrivebordstilbehør
Jabra LINK 14201-10 kabelGør brugere i stand til at høre ringetoner, besvare og afslutte opkald, justere lydstyrken og slå lyden fra for opkaldet fra det trådløse Jabra headset op til 150 meter væk fra skrivebordet (trådløs rækkevidde afhænger af headsettet)..
Pris 541.25 kr.
Kategori: Tilbehør til telefoner - Elektronik > El-artikler > Kabler mv. > Netværkskabler
Fuld trådløs tilslutning af mobile enheder som GSM, PDA eller headset til en PC. Lyt til din yndlingsmusik, kopier fotos eller download en ny ringetone og overfør den nemt til din telefon..
Pris 69.00 kr.
Kategori: Høretelefoner - Bluetooth USB dongle,USB bluetooth dongle
Braun vækkeur BC02W er et klassisk hvidt og sort rejsevækkeur. Nem alarmindstilling Let læselig urskive Stigende ringetone Vågn til alarm fra Braun Vækkeuret har den ikoniske gule sekundviser, der er synonym med Brauns prisvindende design. Urværket er designet med tysk præcision, så du er sikret et lydsvagt vækkeur, indtil alarmen skal lyde. Uret ringer med en stigende alarmtone, og et stort synlig display gør det let at betjene uret..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Vækkeure og Vejrstationer - El > Husholdning > Ure og alarmer > Vækkeur
Braun vækkeur BC01B er et klassisk sort rejsevækkeur. Nem alarmindstilling Let læselig urskive Stigende ringetone Vågn til alarm fra Braun Vækkeuret har den ikoniske gule sekundviser, der er synonym med Brauns prisvindende design. Urværket er designet med tysk præcision, så du er sikret et lydsvagt vækkeur, indtil alarmen skal lyde. Uret ringer med en stigende alarmtone, og et stort synlig display gør det let at betjene uret..
Pris 249.95 kr.
Kategori: Ure - El > Husholdning > Ure og alarmer > Vækkeur
Braun vækkeur BC02BW er et klassisk hvidt og sort rejsevækkeur. Nem alarmindstilling Let læselig urskive Stigende ringetone Vågn til alarm fra Braun Vækkeuret har den ikoniske gule sekundviser, der er synonym med Brauns prisvindende design. Urværket er designet med tysk præcision, så du er sikret et lydsvagt vækkeur, indtil alarmen skal lyde. Uret ringer med en stigende alarmtone, og et stort synlig display gør det let at betjene uret..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Elartikler - El > Husholdning > Ure og alarmer > Vækkeur
Det klassiske Fisher-Price® Chatter Telephone®-legetøj har ringet legen i gang siden 1961! Med et venligt ansigt, en drejeskive, sjove ringetoner og øjne, der bevæger sig op og ned, når den trækkes over gulvet, får dette klassiske legetøj barnet til at begynde at tale og gå som en prof! Barnet kan sidde og lege eller trække legetøjstelefonen. Chatter Telephone har sjove ringelyde og øjne, der bevæger sig op og ned. Opmuntrer til tidligt rollespil når børn leger at "ringe" - Alder: Fra 12 måneder - Lær barnet tallene 0-9.
Pris 199.00 kr.
Kategori: Legetøj - Børn>Legetøj>Babylegetøj
V3