'-Med fotoelektrisk røgkammer-Inklusive 9 V batteri i høj kvalitet-Batterilevetid ca. 1,5 år-Lille hus i flot design-Lysdiode viser om apparatet er funktionsklart-30 dages visning af varsel om at batteriet skal udskiftes, i denne periode er der garanti for fuld funktion-Testknap til funktionskontrol af.
Pris 60.53 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Brandbeskyttel Røgalarm
Den kompakte Nedis®-røgalarm er ideel til dem, der ønsker sikkerheden ved et varslingssystem uden at skulle have en generende, uhåndterlig alarm monteret i rummet..
Pris 179 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Røgalarm,Brandalarm,Brand alarm
.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Børn Sikkerhed i hjemmet Øvrigt sikkerhedsudstyr
Varta 10 Års Batteri til Røgalarm Lithium (RCR9V-VB1) Varta Lithium 9 V batteri, 1200 mAh På grund af den stadigt stigende efterspørgsel efter produkter til brandsikring, vil efterspørgslen efter ekstrem lang levetids batterier stige i fremtiden. Dette Varta lithium 9 V batteri er med en minimal selvafladning.
Pris 99 kr.
Kategori: Elartikler - Specialbatterier
Beskrivelse: Røgalarm fotoelektrisk, trådløs, link Anvendelse: Fotoelektrisk røgalarm kommunikerer trådløst med andre alarmer i samme system med max. 25m mellem hver. Når en af røgalarmerne detekterer røg, aktiveres alle røgalarmerne. Sammenkobbel max 5 røgalarmer for at opnå bedste dækning. EN 14604.
Pris 109 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Bolig Alarm & sikkerhed Røgalarmer
Røgalarmen øger sikkerheden i hjemmet. Den er udstyret med en indlæringsknap, som gør det muligt at sammenkoble et ubegrænset antal røgalarmer af modellerne DTCTSC10WT og DTCTSC10WT2. Hvis en af enhederne regist... - TILBUD NU, pris kun 269,00 (før 309,00).
Pris 269 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Diverse » Sortiment
Netatmo Smart Smoke Alarm - Trådløs RøgalarmTrådløs røgalarm med betjening via Smartphone - Du får notifikationer direkte på din telefon, hvis der registeres røg i dit hjem. Røgalarmen er Apple Homekit kompatibel, hvilket betyder den kan integreres med andre Homekit produkter, så du f.eks. kan få lyset til at.
Pris 789.95 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Smart Hjem Netatmo
Spænding: 9V. Støjniveau: 85 dB. Mål Ø: 120 x 30mm. Vægt: 0,196. Ideel til båd og camping..
Pris 267 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category Sikkerhedsudstyr Brandslukning
.
Pris 209 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hus - Sikring & Alarm - Alarmer
Forøg sikkerheden i dit hjem med denne røgalarm, der lyder på 85 dB og advarer om lavt batteri. Alarmen har også en testknap, så du regelmæssigt kan teste og sørge for, at alarmen virker.Røgalarmen øger sikkerheden i dit hjem. Det udløses straks ved påvisning af røg. Sirenen overgår 85 dB lydstyrke for at.
Pris 119.2 kr.
Kategori: Elartikler - Hjem & Hobby Hjem & Husholdning Hjem Sikkerhed Brand- & Gasalarmer
Køb billig Røgalarm m/9v. batt.back-up 230V,serieforb.optisk Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 349290, ean nr.: 7330545135435.
Pris 363 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Varekartotek - GN Belysning
Housegard Origo, den nye generation af smarte røgalarmer. OrigoTM er en trådløs kombineret røg- og varmedetektorer, der kan sammenkobles i serie. Housegard OrigoTM bruger den nyeste energibesparende teknologi, som giver op til 18 måneders batterilevetid med kun 2 AA batterier. Når en røgalarm opdager røg,.
Pris 339 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hus och hem,Røgalarmer,Elektronik|
Den rene, praktiske metode til fastgørelse af røgalarmen. Takket være fast magnetisk fastgørelse er ingen boring og skruer....
Pris 39.95 kr.
Kategori: Web- & Netværkskameraer - Alarmsystemer til motorkøretøjer
.
Pris 239 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Sikkerhed // Alarmer // Smart alarmer
Smartwares FSH-17204 Røgalarm er trådløs samt batteriedrevet, og giver en ekstra sikkerhed i hjemmet. Den er kompatibel med Smartwares RM175RF serie. Batterilevetid er 1 år. InformationMærke: SmartwareType: RøgalarmModel: FSM-17204Farve: Hvid.
Pris 109 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Røgalarmer
Trådløs røgalarm fra no-flame. Der er en forindstillet til tilslutning af fotoelektrisk system. Røgalarmen kan kobles sammen med andre røgalarmer i samme system med en LEARN-knap, men afstanden mellem de to alarmer må max være 60 m. Udsender højfrekvens d.
Pris 128.5 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Bolig - Boligindretning - Sikring
Trådløs røgalarm til COMFORT IP, 230V.Denne smarte røgalarm registrerer røgdannelse tidligt og udsender en alarm, så du kan nå at reagere.Ved røgdannelse og brand udsender røgalarmen en høj sirene, mens et hvidt LED-lys sikrer, at du nemt kan orientere di.
Pris 915 kr.
Kategori: Værktøj - Ventiler & tilbehør
KD-128 C Optisk Brandalarm Mini En af markedets mindste røgalarmer! Størrelse: 58 mm/diameter Optiske røgalarmer indeholder ikke radioaktive stoffer og har avanceret fotocelle-system, som siges at være mest effektivt, når det gælder ulmende brande og brande som kan gløde i lang tid inden de udvikler sig til.
Pris 99 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Elektronik El-husholdning
Røgalarm med timeout Alecto SA røgdetektoren advarer dig i tide i tilfælde af brand. Så snart der opdages røg, giver han en klar alarm med et støjniveau på 85 decibel. Denne røgdetektor er udstyret med en time-out-funktion. Vil han ved et uheld gå, hvis du har tilladt kartoflerne at brænde? Med et tryk på en.
Pris 89.9 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - brandbeskyttelse detektor røgalarm|
V3