En røgalarm kan redde liv! Denne røgalarm fra Smartwares giver ekstra sikkerhed til dig, din familie og din ejendom. Detektoren har et 3 V-lithiumbatter til et års forbrug. Røgalarmen registrerer røg i dit hjem på et tidligt tidspunkt. Den advarer dig i tide om mulig fare, så du undgår økonomisk.
Pris 169.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem & have > Vand-, brand- & gassikkerhed > Røg– & kuliltealarmer
Røgalarmen øger sikkerheden i hjemmet. Den lyder omgående, hvis den registrerer røg. Dens sirene er på over 85 dB, hvilket er nok til at vække folk midt om natten. Alarmen er udstyret med advarsel for lavt batteriniveau og en testknap til periodisk....
Pris 79.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering -
.
Pris 229.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Brands > Esylux
Savner du også bedre kontrol og mindre bekymring når det kommer til at holde dit hus sikkert og trygt? Nest Protect Smart Røgalarm fra Google ser efter og registrerer hurtigt brande og kulilte.....
Pris 1249.94 kr.
Kategori: Elartikler -
Røgalarmen øger sikkerheden i hjemmet..
Pris 149.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Røgalarm,Brandalarm,Brand alarm
Røgalarm til SikkertHjem S6evo alarmpakkerVed røgudvikling aktiveres sirenen der sendes automatisk signal til alarmsystemetDenne praktiske og trådløse optiske røgalarm, måler efter røgpartikler i luften omkring den. Hvis røgpartikler registreres, vil røgalarmen sende et trådløst signal til din S6evoâ„¢ SmartBox om at igangsætte alarmen, samt igangsætte alle forbundne sirener, for at advare dig, når du er hjemme, samt fremsende notifikationer på din telefon for, at advare dig om røgudvikling i hjemmet, når du er ude. Samtidig udsendes notifikationer til alle de personer du har valgt (i app´en), omkring hændelsen. Røgalarmen bør placeres i loftet i nærheden af køkken, samt soveværelser så man sikre en hurtig alarm. Røgalarmen drives via batteri og er trådløs, så den kan monteres frit med skruer eller dobbeltklæbende tape.Vi anbefaler at du monterer en røgalarm i alle boligens soveværelser. For yderligere sikkerhed kan du også montere en røgalarm i boligens andre højrisikorum såsom køkken, kontor, garage, opbevaringsrum, mv.Batteri: 1 x 9V batteriBatterilevetid (op til): 18 månederNotikation ved lavt batteri: JaTrådløs rækkevidde (op til): 150 m. udendørs / 40 m. indendørsFrekvens: 433.92 MHzTemperatur: -10°C til +40°CFugtighed (op til): 90% relativ (ikke kondenserende)Dimensioner (hoveddel) Ø: 107 mm, D: 34 mmVolumen: 85 dBOvervågningsområde:.
Pris 198.75 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Elektronik > Alarmer & overvågning > Alarmer
Varta 10 Års Batteri til Røgalarm Lithium (RCR9V-VB1) Varta Lithium 9 V batteri, 1200 mAh På grund af den stadigt stigende efterspørgsel efter produkter til brandsikring, vil efterspørgslen efter ekstrem lang levetids batterier stige i fremtiden. Dette Varta lithium 9 V batteri er med en minimal selvafladning, og er derfor ideel til f.eks Røgdetektor. Efter 10 års lagring, kun ca. 15% tab. Fremragende kvalitet, maksimal kapacitet og ydeevne med optimal beskyttelse mod lækage. UL-godkendt 9V lithiumbatteri indeholder ikke kviksølv, bly eller cadmium, og har en patenteret sikkerhedsmekanisme..
Pris 99.00 kr.
Kategori: Elartikler - Specialbatterier
nedis SMART HOME røgalarm (virker sammen DELTACO SMART HOME og nedis egen app (begge gratis)) Denne Wi-Fi-røgalarm advarer dig, hvis der er røg eller en kraftig ophobning af varme – og den gør det med en høj alarm til dem, der er i nærheden, eller ved hjælp af en alarm, der sendes til din telefon, uanset hvor du befinder dig. Denne røg- og varmealarm er nem at montere og forbindes ganske enkelt til dit Wi-Fi uden behov for en hub. Den.
Pris 349.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - DISCONTINUED > Smart home
KD-128 C Optisk Brandalarm Mini En af markedets mindste røgalarmer! Størrelse: 58 mm/diameter Optiske røgalarmer indeholder ikke radioaktive stoffer og har avanceret fotocelle-system, som siges at være mest effektivt, når det gælder ulmende brande og brande som kan gløde i lang tid inden de udvikler sig til brande med åben ild. Nogle eksempler kan være en cigaret, der er havnet i et møbel eller en seng, eller elektriske ledninger/kabler, der er overophedede. En Optisk røgalarm er det mest miljøvenlige alternativ. Da der ikke forekommer radioaktivt affald..
Pris 99.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Elektronik>El-husholdning
Lille og praktisk røgalarm. Ved røgudvikling f.eks når man åbner ovnen kan lydsignalet pauses i 10 minutter hvis der trykkes på knappen. Optisk sensor. 5 års ikke-udskifteligt batteri. Godkendt i henhold til EN14604..
Pris 199.00 kr.
Kategori: Diverse - Brandalarmer
En røgalarm kan redde liv! Denne røgalarm fra Smartwares giver ekstra sikkerhed til dig, din familie og din ejendom. Detektoren har et integreret 3 V-lithiumbatteri for permanent og stabil funktion. Røgalarmen registrerer røg i dit hjem på et tidligt tidspunkt. Den advarer dig i tide om mulig fare.
Pris 309.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem & have > Vand-, brand- & gassikkerhed > Røg– & kuliltealarmer
En røgalarm kan redde liv! Disse røgalarmer fra Smartwares giver ekstra sikkerhed til dig, din familie og din ejendom. Hver detektor har et 3 V-lithiumbatter til 5 års brug. Røgalarmen registrerer røg i dit hjem på et tidligt tidspunkt. Den advarer dig i tide om mulig fare, så du undgår økonomisk.
Pris 285.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem & have > Vand-, brand- & gassikkerhed > Røg– & kuliltealarmer
En røgalarm kan redde liv! Disse røgalarmer fra Smartwares giver ekstra sikkerhed til dig, din familie og din ejendom. Detektoren har et 3 V-lithiumbatteri for permanent og stabil funktion. Røgalarmen registrerer røg i dit hjem på et tidligt tidspunkt. Den advarer dig om mulig fare og undgår.
Pris 455.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem & have > Vand-, brand- & gassikkerhed > Røg– & kuliltealarmer
En røgalarm kan redde liv! Denne mini-røgalarm fra Smartwares giver ekstra sikkerhed til dig, din familie og din ejendom. Detektoren har et integreret 3 V-lithiumbatteri for permanent og stabil funktion. Røgalarmen registrerer røg i dit hjem på et tidligt tidspunkt. Den advarer dig i tide om mulig.
Pris 268.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem & have > Vand-, brand- & gassikkerhed > Røg– & kuliltealarmer
En røgalarm kan redde liv! Dette sæt med 2 røgalarmer fra Smartwares giver ekstra sikkerhed til dig, din familie og din ejendom. Hver detektor har et 3 V-lithiumbatter til et års forbrug. Røgalarmen registrerer røg i dit hjem på et tidligt tidspunkt. Den advarer dig i tide om mulig fare, så du.
Pris 241.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem & have > Vand-, brand- & gassikkerhed > Røg– & kuliltealarmer
Røgalarmen øger sikkerheden i hjemmet. Den er udstyret med en indlæringsknap, som gør det muligt at sammenkoble et ubegrænset antal røgalarmer af modellerne DTCTSC10WT og DTCTSC10WT2. Hvis en af enhederne registrerer røg, sender den et signal ud på en radiofrekvens og aktiverer dermed de....
Pris 149.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering -
Denne VdS-certificerede røgalarm fra Nedis® garanterer maksimal beskyttelse af dit hjem eller kontor ved at alarmere dig ved de spædeste tegn på brand. Både sensoren og det integrerede litiumbatteri har en levetid på 10 år: detektoren giver dig besked, når det er tid til udskiftning. Det....
Pris 149.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering -
Denne optiske Nedis®-røgalarm giver dig fuldstændig ro i sindet. Den kan sammenkobles med 12 andre alarmer og overvåge en hel bygning - og den strømforsynes via lysnettet, men har et backupbatteri (1 stk. 9 V medfølger), som hjælper til i tilfælde af en strømafbrydelse. Det er ligeså....
Pris 199.99 kr.
Kategori: Alarm & automatisering -
Røgalarm til øget sikkerhed i hjemmet eller på kontoret. Når dens sensitive sensor registrerer røg, aktiverer den straks den indbyggede sirene (> 85 dB). Detektoren er udstyret med en advarsel ved lavt batteriniveau og en testknap til kontrol af enhedens funktionsdygtighed. Læs....
Pris 59.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering -
V3