Rygsæk 'Verbier Maxi' fra BOGNER i slidstærk nylon med justerbar rem og lynlåsrum foran og bagpå. Med aftageligt 'B'-vedhæng og applikeret metal-'B'. Lukkes med praktisk 2-vejs lynlås. Med sikkerhedsrum med lynlås indvendig. Foret. Mål ca. 27x32x4 cm (lxhxd). . Størrelser.
Pris 899 kr.
Kategori: Rygsække - Dame Accessories Tasker
Vores komfortable og praktiske rygsæk i militærstil er den ideelle følgesvend til rejsende, men også til spejdere, jægere, vandrere og udendørsentusiaster. Denne rygsæk, som er lavet af belagt stof i høj kvalitet, er brudsikker, vejrbestandig og slidstærk. Rygsækken i militærstil er forsynet med to.
Pris 279 kr.
Kategori: Rygsække - Kufferter & tasker Rygsække
Burton Beercuda Gearhaus rygsæk med indbygget køletaske. - Løbegang-åbning. - Vandtæt rum længst nede til opbevaring af vådt tøj. Rummet fungerer også som køletaske. - Side lynlås giver adgang til hovedrummet. - fugttransporterende mesh stof i siderne. - Indvendigt rum med lynlås og key clip. Mål: 33 x 26 x.
Pris 499 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække|Unisex
.
Pris 412 kr.
Kategori: Rygsække - Sport & Fritid - Tasker & Kufferter - Tasker til børn
Lækker rygsæk fra Puro som passer til enhver lejlighed. Den har et elegant rum nederst foran hvor du kan opbevare småting såsom nøgler, mobil og lignende. Lidt højere oppe er der et tilsvarende rum - igen til småting. I toppen finder du det store rum hvor der er plads til lidt af hvert. I den ene side er der.
Pris 240 kr.
Kategori: Rygsække - Computing - Components - Computer Case Accessory
Orion rygsækken fra Golla er specielt designet til en kreativ levevej! Der findes rum til alle dine vigtige egendele og derudover findes et separat lynlåsrum med plads til en 15" laptop. Det store hovedrum har en ekstra bred lynlåslukning. På fronten findes praktiske lommer og tasken har en organizer lomme.
Pris 750 kr.
Kategori: Dametøj - Laptop Taske
Paddlepak eller rygsækken fra Trunki er uundværlig til turen, stranden, svømning eller gymnastik og alle andre steder med vand. Rygsækken er lavet i let vandafvisende letvægtsmateriale og har en forsegling som hindre det våde udstyr i at dryppe. Der er ekstra små lommer til svømmebrillerne, pengene eller.
Pris 299 kr.
Kategori: Legetøj - Rygsæk til børn - 3 årig dreng gaveideer - 4 årig dreng gaveideer - 5 årig dreng gaveideer - 6 årig dreng gaveideer - 7 årig dreng gaveideer - 8 årig dreng gaveideer - 9 årig dreng gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 6 årig pige og gaveideer - 7 årig pige og gaveideer - 8 årig pige og gaveideer - 9 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer
Rygsæk adidas BP ESSENTIAL Blå. Tekstil. One size. 5% rabat med koden 5NC2DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 247 kr.
Kategori: Rygsække - Clothing & Accessories Handbags
Mediarygsæk med udgang for USB og 3,5 mm Last din laptop og dine andre digitale enheder i. En mutifunktionel rygsæk som passer lige så godt som computertaske for at kunne tage laptop eller tablet med til arbejdet eller skolen, som til at rumme håndklæde o.
Pris 339 kr.
Kategori: Rygsække - Computertilbehør Laptoptilbehør Laptop Tasker
Ferrino regn dækning #br/##br/# Med denne regndæk fra Ferrino vil din taske altid forblive tør! Dækslet er vandtæt, så dine tasker er optimalt beskyttet mod regn. Dækslet har en elastisk kant, hvilket gør det velegnet til forskellige størrelser på rygsække #br/##br/# specifikationer #br/# Farve: grøn #br/#.
Pris 339 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - TWM
Businessmodellen af den smarte rygsæk Bobby er her! Skjulte rum, låsbar lynlås og et slidstærkt materiale, passer på dine ejendele i denne anti-tyveritaske. Bobby Bizz kan bruges både som smart rygsæk og mappe, har et indbygget USB-kabel og flere andre s.
Pris 849 kr.
Kategori: Rygsække - Crowdfunding,Fars dags gaver 2020,Fødselsdagsgaver,iPad-tilbehør,iPhone tilbehør,Entréen,Julegaver til 40 årige,Julegave til forældre,Julegave til hende,Beklædning og accessories,Kontor,Luksus,Mors dag gaver 2020,Orden og System,Smarte ting,Rejsetilbehør,
Rygsækken har to store rum. Det forreste rum har en holder til det medfølgende pusleunderlag og der er 2 praktiske lommer. Hovedrummet er opdelt så du nemt kan pakke og holde styr på bleer, ekstratøj og personlige ting. Der er har også en nøgleholder og 2.
Pris 558 kr.
Kategori: Rygsække -
Helly Hansen Rygsæk 30L Vandafvisende materiale Indvendig lomme til laptop En udvendig lomme med lynlås To meshlommer Bærehåndtag Polstrede remme.
Pris 419 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsæk
* to store side lynlåslommer * højde justerbar brystbælte * Ergonomisk skulderremme elementer: Nitro Aerial Rygsæk.
Pris 341.4 kr.
Kategori: Rygsække - Backpacks and Bags
Glæd dit barn med denne søde og bløde rygsæk med Løvernes Konge motiv! Denne rygsæk har en behageligt plys-design, perfekt som rygsæk til mindre børn, der mangler en....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Rygsække -
Køb Rygsæk / taske til små hunde eller katte op til 8 kg online hos Dyrelageret. Kun 265,00.
Pris 265 kr.
Kategori: Kæledyr - Transporttasker
- Basic rygsæk med lomme foran. Snørelukning. Et stort rum. Polstret bagpå og forneden. Justerbare, polstrede skulderstropper. Højde: 48 cm. Bredde: 38 cm. Dybde: 14 cm..
Pris 299.95 kr.
Kategori: Rygsække - Rucksack
Backpack carries leather laptop (can carry computers up to 15 "in the padded compartment.) - Composition: leather - Adjustable padded ergonomic shoulder straps, top handle, Front logo - Zip closure, Three compartments with zip closure - Multi-pockets inne.
Pris 3121 kr.
Kategori: Rygsække - Herretasker
Super fin rygsæk fra danske Smallsstuff. Rygsækken er lavet i nylon og derfor nem at rengøre med en våd klud. Foran på tasken er der et lille lynlås rum og indeni er der et ekstra lille rum. Rygsækken er denimfarvet med mønster af blå og g.
Pris 96.85 kr.
Kategori: Rygsække - Smallstuff
V3