Denne bestseller bog om smertebehandling er evig aktuel. Med den i hånden kan du forebygge og selv behandle smerter i hoved, skuldre, ryg, ben og arme. Over 80.000 mennesker har på Ole....
Pris 239.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
: For første gang gives her et bredt indblik i, hvad ryglidelsen Modic-forandringer betyder for dig som patient, hvordan Modic-forandringer opstår, hvordan tilstanden udvikler sig, og baggrunden for, at vi i dag kan tilbyde en behandling, som er effektiv.
Pris 30.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Health & Lifestyle
Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager (Bog, Dansk) - Forfatter: Ole Larsen - Forlag: Sphinx Rygstøttens Forlag - ISBN-13: 9788777591051.
Pris 228 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Rygsmerter er ofte et resultat af dårlige arbejdsstillinger. Hvis ryggen er ikke en god linje, når stående eller siddende stilling, får nerverne klemt. Dette kan føre til træthed og rygsmerter. Dette afsnit indeholder hjælp til at holde ryggen på plads. Dette giver mulighed for musklerne til at være aktiv.
Pris 109 kr.
Kategori: Diverse - Massage & välbefinnande
"Hvis du går op i dit heldbred og gerne vil tilbyde produkter til beskyttelse og velvære , så køb Elektriske Pude til Nakke og Rygsmerter Beurer HK53 100W Grå og mange andre produkter Beurer til de bedste priser!#br# Farve: Grå Strøm: 100 W Temperatur:.
Pris 456 kr.
Kategori: Diverse - BB
Der er ingen grund til hvorfor lændesmerter bør stoppe dig leve et fuldt og aktivt liv. Hjælp dig selv til sundhed vil vise dig hvordan du inc....
Pris 64 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sind, krop og ånd
Rygsmerter rammer mindst 80 % af os på et eller andet tidspunkt i livet og koster millioner af tabte arbejdsdage og overbelastede hospitaler. Her i Refleksologi mod Rygsmerter....
Pris 139.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Betingelse: Brand NewFormat: Paperback / softback - Udgiver: Boone Publishing, LLC - Publisher Dato: 01/02/2015 - Sider: 172 - Dime....
Pris 239 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sundhed, familie og livsstil
Refleksologi mod rygsmerter: helbred din ryg på en sikker og succesfuld måde (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Ann Gillanders - Forlag: Paludan - Emner: Vejledninger, Smerter, Zoneterapi, Smertebehandling, Ryggen, Rygsmerter - ISBN-13: 9788772308890.
Pris 131 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Tilstand: brand NewFormat: paperback-Udgiver: Jaypee Brothers Medical Publishers-udgiver dato: 2012-10-30-sider: 174-di....
Pris 269 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Videnskab, medicin og natur
InnovaGoods elektriske pude til nakke og rygsmerter er den perfekte vintergave! En behagelig og blød termopude, der er perfekt til at tilføre varme til ryggen og nakkeområdet..
Pris 239.95 kr.
Kategori: Boligtekstiler -
Fjern selv dine smerterDet tager ca. et kvarter, at fjerne en spændingshovedpine. Det sker som selvbehandling med massage og akupressur på hjernens akupressurpunkter. Rygsmerter har oftest flere årsager. Behandling indebærer en omlægning af kosten, nye si.
Pris 213.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - History & Society
Denne bestseller bog om smertebehandling er evig aktuel. Med den i hånden kan du forebygge og selv behandle smerter i hoved, skuldre, ryg, ben og arme. Over 80.000 mennesker har på Ole Larsens foredrag og kurser set, hvordan hovedpiner og alvorlige rygsme.
Pris 234.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business & Education
Rygsmerter rammer mindst 80 % af os på et eller andet tidspunkt i livet og koster millioner af tabte arbejdsdage og overbelastede hospitaler. Her i Refleksologi mod Rygsmerter målretter Ann Gillanders for første gang en bog direkte mod smerter i ryggen. B.
Pris 143.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business & Education
BEMÆRK: KRÆVER NTSC REGION 1 KOMPATIBEL SPILLER Yoga terapi for rygsmerter (DVD NY) Etiket: Bayview Film Format: DVD-STANDARD Region: 1 Udgivelsesdato: 18 dec 2012 Videoformat: NTSC Nej. af diske: 1 UPC: 182064000407.
Pris 169 kr.
Kategori: Film - Dvd'er og videoer
"Hvis du går op i dit heldbred og gerne vil tilbyde produkter til beskyttelse og velvære , så køb Elektriske Pude til Nakke og Rygsmerter Grupo FM CS500 100W Blå og mange andre produkter Grupo FM til de bedste priser! Farve: Blå Strøm: 100 W Temperatur: 3.
Pris 267 kr.
Kategori: Diverse - BB
"Hvis du går op i dit heldbred og gerne vil tilbyde produkter til beskyttelse og velvære , så køb Elektriske Pude til Nakke og Rygsmerter Beurer HK58 100W Beige (42 X 62 cm) og mange andre produkter Beurer til de bedste priser! Farve: Beige Strøm: 100 W Type: Blød.
Pris 489 kr.
Kategori: Diverse - BB
"Hvis du går op i dit heldbred og gerne vil tilbyde produkter til beskyttelse og velvære , så køb Elektriske Pude til Nakke og Rygsmerter Grupo FM CS101 100W Blå (60 X 40 cm) og mange andre produkter Grupo FM til de bedste priser! Farve: Blå Strøm: 100 W Type: Blød.
Pris 275 kr.
Kategori: Diverse - BB
" InnovaGoods elektriske pude til nakke og rygsmerter er den perfekte vintergave! En behagelig og blød termopude, der er perfekt til at tilføre varme til ryggen og nakkeområdet. Den er perfekt til at varme sig med på kolde dage og giver en rar og varm følelse af afslappelse og velvære..
Pris 229 kr.
Kategori: Diverse - BB-Lagervare
V3