To hvide ekstra hylder (50 cm), som passer til garderobeskabe fra serien Save..
Pris 499 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - House & Home - Home & Furniture - Accessory
Et simpelt og silrent headset med mikrofon fra Sandberg. Headsettet skal blot tilsluttes til en normal USB porten, hvorefter det virker med det samme. Der er en volume knap på kablet, der gør det nemt at skrue op og ned for lyden.Headsettet er udstyret med bløde og behagelige ørepuder, der sikre at headsettet.
Pris 199 kr.
Kategori: Høretelefoner - Computing - Peripherals - Headset
Et simpelt og silrent headset med mikrofon fra Sandberg. Headsettet skal blot tilsluttes til en normal USB porten, hvorefter det virker med det samme. Der er en volume knap på kablet, der gør det nemt at skrue op og ned for lyden. Headsettet er udstyret med bløde og behagelige ørepuder, der sikre at.
Pris 199 kr.
Kategori: Høretelefoner - Computing - Peripherals - Headset
Relags Line strammer 10-p er en robust elastik til at strække og spændinger teltet og tarp. Forbedrer spændingen, beskytter materialet og stabiliserer. 8 cm og sælges i 10-pak..
Pris 19 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking|Other
Wella SP Color Save Shampoo er en farvebevarende og -beskyttende shampoo. Wella SP Color Save Shampoo egenskaberDenne shampoo modvirker at hårfarven falmer og den beskytter håret mod UV-stråler. Dette medvirker til, at Wella SP Color Save Shampoo giver hårfarven en længere holdbarhed. Sådan bruger du Wella SP.
Pris 139 kr.
Kategori: Hårpleje -
Lækkert og smart Seiko Prosper Save The Ocean Special Edition herreur. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af Seiko ure. Køb nemt og trygt her..
Pris 4295 kr.
Kategori: Ure - Ure
Blue Cappotto Cappuccio in Polyester 100% PL, interno: 100% PL by Save THE Duck, D4344Mtwon 9.
Pris 2236 kr.
Kategori: Dame Overtøj - Frakker
Kan bruges som almindelig sæbe eller som en skum/foam dispenser.Velegnet til shampoo, flydende sæbe, balsam eller lotion.Fyld med 60% vand, 20% sæbe, 20% luft og resultatet er skum, lige til at bruge.Skum er meget økonomisk i brug, op til 70% besparelseLet at rengøre og fylde.Højde: 17,2 cmØ: 6,5 cmFarve:.
Pris 116 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram & bolig|Badeværelse|Baderumstilbehør |Sæbedispenser
This ultimate insider's guide reveals the secrets that none dare admit, told by a show biz veteran who's proven that you can sell your script if you can save the cat!.
Pris 229.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - E-bog
Server din champagne uden af spilde de dyrebare dråber og få mulighed for at gemme champagnen til senere brug med denne server/saver fra Vacuvin. Bevarer boblerne på bedst mulige vis. Et unikt "Pull Down Bottle Grip" system låser champagne saveren på flasken og sørger for at holde flasken lufttæt.Den passer.
Pris 149 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Vintilbehør Dekantering
Space Saver 22 bordtennisbord fra Butterfly er godkendt til turneringer og er derfor ideelt til klubber og sportshaller. Fordi det hurtigt og nemt kan klappes sammen og spare plads, er bordet også velegnet til skoler og fritidsinstitutioner. Bordet leveres samlet..
Pris 4151 kr.
Kategori: Spil - BORDTENNIS/Bordtennisborde
Beskyt din hud med " Save the Males  "  Multi-Benefit Moisturiser fra Origins , en oliefri formel, der virker til at bekæmpe tørhed og tidlig tegn på aldring på huden. Forstærket med gulerodsprotein, kinesisk wolfberry og mangosteenekstrakt, og den antioxidantrige fugtighedscreme understøtter din hud.
Pris 258 kr.
Kategori: Hudpleje - Health and Beauty Skin Care Moisturiser
Denne falske cirkelsav måler cirka 80 cm. Det er lavet af metal farve med et langt håndtag og med metalfarvede tænder dækket med blod! Denne sav vil være perfekt til temafest elelr halloween i Steampunk-stil!.
Pris 155 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Tilbehør
.
Pris 269 kr.
Kategori: Elartikler - VVS Artikler - Afløb - Diverse afløb
PURELL® NXT® SPACE SAVERâ„¢-dispenseren optimerer pladsudnyttelsen uden at gå på kompromis med volumen, adgang eller design.NXT SPACE SAVERâ„¢-designet har en moderne, slank profil, der sikrer høj kapacitet. Denne enhed kan rumme op til 1000 ml, det dobbelte af et traditionelt dispensersystem af samme...
Pris 24.94 kr.
Kategori: Kontorartikler - Restsalg - Kontorartikler
Forberedt på enhver nødsituation LEDguardian SAVER LIGHT PLUS giver et pålideligt lys under dine rejser, når camping og til inspektion og vedligeholdelsesarbejde på din bil. Denne multifunktionelle lommelygte har en kraftig LED-lys og skridsikker, snavsresistent overflade. Takket være holderen eller tre.
Pris 149 kr.
Kategori: Værktøj - Brands Osram / Ledvance
Batteri til Panasonic save EY3550OQG 12V 3000mAh NiMH (W712-FM, identisk med Batteri til Panasonic Typ EY9200 3000mAh).
Pris 447 kr.
Kategori: Elværktøj - Værktøjs batteri
Øjeblikket hvor du åbner ovnen og dufter den lækre ret: Osten er gyldenbryn, og du kan ikke vente med at spise. Men når måltidet er overstået, står du ofte tilbage med rester. Med dette gratineringsfad, skaber du et vakuum på få sekunder, og retten holdes frisk og velsmagende i op til 5 gange så....
Pris 480 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken universBorddækningFadeOvnfaste fade|Køkken universKøkkenredskaberAndet køkkenudstyr
Den batteridrevne TE-AP 18 Li - Solo tilbagegående sav hører til Power X-Change-serien og drives af et genopladeligt litium-ion-batteri. Bundpladen kan justeres uden brug af værktøj og giver den bedst mulige anvendelse af savklingen, som heller ikke kræver værktøj ved udskiftning. Universalsaven.
Pris 766 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Redskaber Save
V3