Vest Main Fabric: 373 g/m2, 41% Recycled Wool, 22% Wool, 23% Polyamide, 10% Polyester, 4% Other fibersReinforcement: 310 g/m², 62% Polyamide, 16% Kevlar®, 12% Elastane, 10% Polyester.
Pris 1351 kr.
Kategori: Herretøj - Apparel & Accessories Clothing Outerwear Vests|Man
Linex skolepasser til blytegning. Leveres med ekstra bly..
Pris 64.31 kr.
Kategori: Kontorartikler - Linealer
• Moderne design • Polyester materiale • Design med høj kvalitet 3D applikationer og broderede elementer. • Fuld rygstøtte. • Sidelommer der kan udvides og lukkes med lynlås. • Metal spænde lukning med refleks effekt • Luftstrømssystem til optimal ventilation • Ergonomisk polstret og justerbar skulderrem • to.
Pris 999 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
.
Pris 106 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ LEGETØJ KREATIVT TEGNE OG MALE LEGETØJ MALING, PENSLER OG TILBEHØR
.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Det ældste menneske er flere millioner år gammelt, og vores egen art er 100.000 til 200.000 år. Skolen for alle er kun ca. 200 år gammel - ikke meget, når man betænker, at den skal rumme og "danne" elever, der bærer rundt på så gammel en arv som vores. Menneskets lærelyst og læreevner er formet lag efter lag.
Pris 298 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Denne skolepige-paryk er til piger og lavet med syntetisk sort hår. Med to lange fletninger der hver er lukket med en hvid sløjfe. Parykken vil være perfekt til en aften sammen med Adams-familien!.
Pris 109 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Parykker
Skolens mirakel - om uddannelse i et vidensperspektiv I paragraf 1 stk. 1 af folkeskoleloven står der: ”Folkeskolens opgave er i samarbejde med....
Pris 309.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Skole, kirke, arkiv: tilegnet Erik Nørr på 60-årsdagen 11. november 2004 - Forlag: Selskabet for Skole- og Uddannelseshistorie Syddansk Universitet - ISBN-13: 9788778389770.
Pris 261 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Et mørkt og fortryllende fantasy eventyr perfekt til dem, der foretrækker deres eventyr med et twist... Den første i bestseller S....
Pris 64 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Højde: 27 cm Dybde: 13 cm Materiale: Læder Bredde: 40 cm.
Pris 1999 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Tasker
Meget beskyttende allround gamacher. Konstrueret til at passe omkring led og sener, med en modstandsdygtig skal af polycarbonat, integreret mellem stødabsorberende foring. Ydermaterialet af kunstlæder giver disse gamacher en følelse og udseende af høj kvalitet. Ideelle til skole og generelt arbejde, men.
Pris 440 kr.
Kategori: Camping & Hiking - |
Rubens Cutie dukketøj, Skole. Dukketøjet til Rubens barn serien Cutie er utroligt sødt. Skønt til rollelegene med de søde og bløde Cutie dukker. Vælg mellem 5 sæt: Sommertid: Denim nederdel, sommerbluse i flotte farver og et hårbånd i lyserød. Rosenhave: Kjole med pink roser, pink hårbånd med en flot blomst.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketøj
x.
Pris 399 kr.
Kategori: Legetøj - PLAYMOBIL City Life
.
Pris 164 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger - Diverse bøger
.
Pris 270.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole.  Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven.  Sommer, sol og friluftsbad! Alle eleverne fra Miss Cornfields klasse og de magiske dyr plasker glade rundt i vandet - eller næsten alle!....
Pris 149 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby
.
Pris 800 kr.
Kategori: Herretøj - Herre - Jakker til herre
V3