Højde: 27 cm Dybde: 13 cm Materiale: Læder Bredde: 40 cm.
Pris 1999 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Tasker
• Moderne design • Polyester materiale • Design med høj kvalitet 3D applikationer og broderede elementer. • Fuld rygstøtte. • Sidelommer der kan udvides og lukkes med lynlås. • Metal spænde lukning med refleks effekt • Luftstrømssystem til optimal ventilation • Ergonomisk polstret og justerbar skulderrem • to.
Pris 999 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
.
Pris 164 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger - Diverse bøger
Denne skolepige-paryk er til piger og lavet med syntetisk sort hår. Med to lange fletninger der hver er lukket med en hvid sløjfe. Parykken vil være perfekt til en aften sammen med Adams-familien!.
Pris 109 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Parykker
Skolen i skoven er historien om undervisning af folkeskoleelever i det fri; om hvorfor og hvordan Naturklassen opstod og om Naturklassen i praksis. Det er også historien om, at undervisning i naturen....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Betingelse: Mærke NewFormat: Paperback - Udgiver: Hachette børne - udgiver dato: 04/11/2017 - sider: 192 - dimensioner: 5.10 (....
Pris 139 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Skole, kirke, arkiv: tilegnet Erik Nørr på 60-årsdagen 11. november 2004 (Bog, Hæftet, Dansk) - Forlag: Selskabet for Skole- og Uddannelseshistorie Syddansk Universitet - Emner: Bibliografier skolehistorie bla - ISBN-13: 9788778389770.
Pris 261 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
.
Pris 3.29 kr.
Kategori: Mad - Bland selv slik
Meget beskyttende allround gamacher. Konstrueret til at passe omkring led og sener, med en modstandsdygtig skal af polycarbonat, integreret mellem stødabsorberende foring. Ydermaterialet af kunstlæder giver disse gamacher en følelse og udseende af høj kvalitet. Ideelle til skole og generelt arbejde, men.
Pris 440 kr.
Kategori: Camping & Hiking - |
Rubens Cutie dukketøj, Skole. Dukketøjet til Rubens barn serien Cutie er utroligt sødt. Skønt til rollelegene med de søde og bløde Cutie dukker. Vælg mellem 5 sæt: Sommertid: Denim nederdel, sommerbluse i flotte farver og et hårbånd i lyserød. Rosenhave: Kjole med pink roser, pink hårbånd med en flot blomst.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketøj
.
Pris 270.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business & Education
Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole.  Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven.  Sommer, sol og friluftsbad! Alle eleverne fra Miss Cornfields klasse og de magiske dyr plasker glade rundt i vandet - eller næsten alle!....
Pris 149 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby
.
Pris 550 kr.
Kategori: Herretøj - Herre - Jakker til herre
To dukker, en pige og en dreng, til Lundby-dukkehuset. Er de veninder eller måske søskende? I Lundbys verden er det dig, der bestemmer! De er klar til at gå i skole og tage en rygsæk med en panda på og en fodbold med. Alle dukker i Lundby-familien er leddelte, så de kan bevæge arme, ben og hoved. - Tøjet.
Pris 199 kr.
Kategori: Dametøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukkehuse
.
Pris 257 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og dukkehuse/Modedukker og tilbehør/Modedukke legesæt|Legetøj
Lær dit barn om alt, hvad der sker i skolen med dette Fisher Price-spil. Skolen har mange forskellige lyde og ting at flytte rundt på for at lære ting.Der sker meget i skolen. Du lærer ting, møder venner, leger og har det sjovt. Med denne skole fra Fisher Price lærer dit barn om det, mens de leger. Perfekt.
Pris 415.2 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & Spil Varemærker Fisher-Price
Skolelim til limning af papir, pap, træ og tekstil. Plastflaske med 750 ml. Egnet til at anvendes af børn..
Pris 61.25 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Skrivebordstilbehør > Tape, lim og ophæng > Lim > Universallim
V3