Indbygget computer og tablet beskyttelse, sidelommer til vandflaske, snacks, buskort osv. Det er en letvægts ergonomisk korrekt taske for børn. Alle tasker er testet , så de kan modstå børns slitage. Tasken er vand og skidt afvisende med reflexer i begge.
Pris 524.96 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing Baby & Toddler Outerwear
Indbygget computer og tablet beskyttelse, sidelommer til vandflaske, snacks, buskort osv. Det er en letvægts ergonomisk korrekt taske for børn. Alle tasker er testet , så de kan modstå børns slitage. Tasken er vand og skidt afvisende med reflexer i begge.
Pris 524.96 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing
Denne skoletaske fra Trespass er ideel til brug i de mindste klaser, hvor barnet ikke har brug for at medbringe mange bøger, men samtidig ha....
Pris 129 kr.
Kategori: Rygsække - Børnerygsæk
Hvor er Vincents gummistøvle blevet af? Hvor meget giver tandfeen i bytte for en tand? Hvilken ugedag er det bedst at ­kæmme for lus? Og er det virkelig rigtigt, at pesto oftere bliver spist op end hummus?Disse og mange andre helt essentielle spørgsmål får du som læser ikke endegyldige svar på i ­denne bog..
Pris 209.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - E-bog
Rygsække / skoletasker med hj Rip Curl WH PROSCHOOL 2020 Sort. . One size. 5% rabat med koden 5NC2DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 539 kr.
Kategori: Tasker - Clothing & Accessories Handbags
.
Pris 708 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ LEGETØJ TIL STORE & SMÅ TOP MODEL BØGER TASKER OG LEGETØJ
Glæd dit barn med denne søde og bløde rygsæk med Løvernes Konge motiv! Denne rygsæk har en behageligt plys-design, perfekt som rygsæk til mindre børn, der mangler en....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Rygsække -
En følgesvend til The rasle taske The skoletaske er en engagerende og autoritative udvalg for klasseværelset. Seamus Heaney og Ted knus....
Pris 139 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Uddannelse
.
Pris 649 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Børnetasker
Coolpacks´s Turtle City Jungle skoletaske indeholder 2 store rum der lukkes med lynlås. Bærekomforten er i top grundet et polstret bagpanel og polstrede, justerbare, skulderstropper og en brystrem. Derudover et polstret håndtag, en organisator lomme, en sidelomme til vandflaske, en forstærket polstret bund.
Pris 699 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Skoletasker & Rygsække
Rygsække / skoletasker med hj Rip Curl WH PROSCHOOL 2020 Sort Fås i pigestørrelse. One size. . Tasker Rygsække / skoletasker med hj..
Pris 539 kr.
Kategori: Rygsække - Tasker Rygsække / skoletasker med hj
Starpak Skoletaske er udført i et minimalistisk design med en grafitfarve samt lyse læderagtige detaljer. Tasken har et stort rum samt en forlomme og er perfekt til ældre børn. InformationMærke: StarpakType: SkoletaskeDesign: GraphiteKapacitet: 14L.
Pris 89 kr.
Kategori: Kontorartikler - Skoletasker & poser
.
Pris 261 kr.
Kategori: Rygsække - Legetøj Baby & Børn Rejse Tasker
.
Pris 599 kr.
Kategori: Rygsække - Skoletasker|Tasker og rejseudstyr
Med denne ikoniske skoletaske af læder i gammel stil er du parat til en dags arbejde eller skole, eftersom skoletasken er både stilfuldt og praktisk designet til både mænd og kvinder.
Pris 1999 kr.
Kategori: Borde & stole - Rum
.
Pris 208 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn & Bolig - Tekstil og beklædning - Tasker
Scout Sunny. Fleksibel og funktional Sikker og ergonomisk skoletaske, der også kan anvendes som en afslappet og funktionel rygsæk Ideel pasform til enhver størrelse: vokser med dit barn gennem det innovative, højdejusterbare selesystem og de positionsstyrende stropper Optimal bærekomfort opnåes gennem den.
Pris 909 kr.
Kategori: Rygsække - Legetøj Børnehave og skole Skoletasker & Tilbehør Skoletasker
McNeill 9620188000, Skoletasker 9620188000, Skoletasker McNeill.
Pris 1042 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Opbevaring/transport
Hvorfor skal skoletasken være så tung?: et satirisk indblik i forældreskab (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Rikke Lindgaard - Forlag: Byens Forlag - ISBN-13: 9788793938397.
Pris 191.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3