Rygsække / skoletasker med hj GBB FANOU Blå. Læder. u. 5% rabat med koden 5NC2DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 495 kr.
Kategori: Tasker - Clothing & Accessories Handbags
Indbygget computer og tablet beskyttelse, sidelommer til vandflaske, snacks, buskort osv. Det er en letvægts ergonomisk korrekt taske for børn. Alle tasker er testet , så de kan modstå børns slitage. Tasken er vand og skidt afvisende med reflexer i begge.
Pris 559.96 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing Baby & Toddler Outerwear
Indbygget computer og tablet beskyttelse, sidelommer til vandflaske, snacks, buskort osv. Det er en letvægts ergonomisk korrekt taske for børn. Alle tasker er testet , så de kan modstå børns slitage. Tasken er vand og skidt afvisende med reflexer i begge.
Pris 559.96 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing
• Moderne design • Polyester materiale • Design med høj kvalitet 3D applikationer og broderede elementer. • Fuld rygstøtte. • Sidelommer der kan udvides og lukkes med lynlås. • Metal spænde lukning med refleks effekt • Luftstrømssystem til optimal ventilation • Ergonomisk polstret og justerbar skulderrem • to.
Pris 999 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Denne Minnie Mouse og Andersine rygsæk er perfekt til fans af de populære Disney-karakterer, og den kan bruges som både skoletaske eller som rygsæk til udflugten eller rejsen. Rygsækken....
Pris 129.95 kr.
Kategori: Rygsække -
.
Pris 829 kr.
Kategori: Legetøj - Skole/Skoletaske|Legetøj
.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Børnetasker
Med denne ikoniske skoletaske af læder i gammel stil er du parat til en dags arbejde eller skole, eftersom skoletasken er både stilfuldt og praktisk designet til både mænd og kvinder.
Pris 1999 kr.
Kategori: Borde & stole - Rum
Hvor er Vincents gummistøvle blevet af? Hvor meget giver tandfeen i bytte for en tand? Hvilken ugedag er det bedst at ­kæmme for lus? Og er det virkelig rigtigt, at pesto oftere bliver spist op end hummus? Disse og mange andre helt essentielle spørgsmål får du som læser ikke endegyldige....
Pris 249 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Calvin Klein skoletaske, black.
Pris 550 kr.
Kategori: Børnetøj - Tilbehør
Praktisk skoletaske, som vokser med dit barn. Soft og ergonomisk Højdejusterbar selesystem 3 store udvendige lommer Innovativt, højdejusterbart selesystem med integreret hoftesele - aflaster kroppen Hoftebæltet er aftageligt Justerbar brystrem der holder skulderstropperne i bevægelse på skuldrene Bred.
Pris 965 kr.
Kategori: Tasker - Legetøj Børnehave og skole Skoletasker & Tilbehør Skoletasker
Den Minions Movie Satchel Bag er den perfekte taske til skolen. Med sine klassiske spænder på toppen af en magnetisk fastgørelse det har en ....
Pris 139 kr.
Kategori: Tasker - Rygsække
Hvorfor skal skoletasken være så tung?: et satirisk indblik i forældreskab (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Rikke Lindgaard - Forlag: Byens Forlag - ISBN-13: 9788793938397.
Pris 191.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Coolpacks´s Turtle City Jungle skoletaske indeholder 2 store rum der lukkes med lynlås. Bærekomforten er i top grundet et polstret bagpanel og polstrede, justerbare, skulderstropper og en brystrem. Derudover et polstret håndtag, en organisator lomme, en sidelomme til vandflaske, en forstærket polstret bund.
Pris 699 kr.
Kategori: Diverse - Fashion - Acc - Bags & Handbags
"Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Skoletaske Harry Potter Blå , der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Harry Potter til de bedste priser!#br# Materiale: 100 % Polyester Farve: Blå Ca. mål: 29,5 x.
Pris 262 kr.
Kategori: Diverse - BB
Lego Skoletaske m. Gymnastiktaske - Optimo - Star Wars - Stormtr.
Pris 562.46 kr.
Kategori: Diverse - Skoletaske
Spark L - LED er Cool Packs Led Pack store skole rygsæk der er udstyret med hele 2 store rum, størrelse 26 Liter. Det er en kvalitets rygsæk med alle de nødvendige faciliteter, der letter placeringen af dit skole tilbehør. Takket være de mange rum og lommer i skole rygsækken er der orden. Denne model af skole.
Pris 899 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Skoletasker & Rygsække
Coolpacks´s Spinner Badges Collection skoletaske indeholder 3 store rum. Bærekomforten er i top grundet et polstret bagpanel og polstrede, justerbare, skulderstropper. Derudover et polstret håndtag, en organisator lomme, en sidelomme til vandflaske, en forstærket polstret bund samt termoforet lomme til at.
Pris 599 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Skoletasker & Rygsække
Ergobag Prime skoletaske fra 0. klasse - 4. klasse. Skoletasken kan justeres i ryggen så den passer til dit barn. Højde indstillingerne begynder fra 100 cm og op til 150 cm. Skoletasken har et bredt aftageligt hoftebælte, der sikre at skoletasken sidder komfortabelt. Miljøet er vigtigt for os alle - til.
Pris 899.95 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Skoletasker & Rygsække
V3