Undgå at børnene kan komme i kontakt med stikkontakterne som ikke bliver brugt, med denne simple og smarte sikring til stikkontakten. Æsken fra Reer indholder 6 stk. hvide stikkontakt beskyttelse og et redskab til at tage dem ud med. Nem at sætte i og fjerne igen Fjernes igen med det medfølgende redskab,.
Pris 49 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Sikkerhed og børn
Denne pålidelige stikkontakt til haven kan anvendes til at give strøm til dine haveredskaber, såsom græsslåmaskiner, hækketrimmer, sprinkler systemer, dam pumper, udendørs lys etc. Fabrikeret i materialer af høj kvalitet, gør at denne stikkontakt kan modstå ekstreme vejrforhold og er enormt holdbar..
Pris 199 kr.
Kategori: Elartikler - Isenkram Eludstyr Stikdåser
Smart stikkontakt med strøm- og USB-stik, der er beregnet til brug i forsænkning i et skrivebord. Powerdot Satellite PD14 er en sort stikdåse med CEE 7/4 udgang, 2xUSB-A-porte. Stikkontakten har 1,5m kabel..
Pris 419 kr.
Kategori: Elartikler - EL-Artikler - Pop Up stikkontakt
Switch Bærbar multifunktionel kontakt: Den mobile, frit programmerbare, trådløse kontakt giver dig en helt ny fleksibilitet i dit Smart Home-system og kan altid være i nærheden af dig. Den kan også være i lommen Hver af de fire knapper har to konfigurerbare funktioner Rækkevidde op til 30 meter Magnetisk.
Pris 329 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lyskilder Smart Home Wifi & Hue Osram Smart+ Home (Lightify)
Plug-in receiver dimmer med tænd/sluk knap på modtageren..
Pris 149 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Fjernbetjent stikkontakt,Fjernbetjent stikkontakter
  Fem-vejs stænktæt stikkontakt kabel til udendørs brug, 3 m, egnet til udendørs brug.   Robust ramme med hul til væg-montering. Med beskyttelses-cover, og belyst tænd/sluk-kontakt. Børnesikret. Lige sikkerhedsst....
Pris 129 kr.
Kategori: Elartikler -
Den praktiske modtager stikkontakt bruges til at tænde og slukke for varmeanlægget i forbindelse med rumtermostaten. Til automatisk regulering af elektriske varmesystemer (direkte varme, infrarød varme) i parcelhuse, lejligheder og kontorer. Ved at bruge termostaten i kombination med denne modtager.
Pris 395 kr.
Kategori: Elartikler - tectake Hjemmeelektronik & Badeværelse Opvarmning Varmetilbehør
Med denne super smarte digitale timer fra Silver Electronics kan du nu styre præcist hvornår, din strøm skal slukkes og tændes. Med hele 8 forskellige programmer og nem....
Pris 139.95 kr.
Kategori: Elartikler -
Høj strømeffekt for hurtig opladning. Vores oplader kan give dig op til 10 Watt (2 ampere) strøm. Denne oplader overstiger specifikationerne for den oprindelige vægoplader, der fulgte med enheden, hvilket sikrer, at enheden kan oplades ved fuld.
Pris 129 kr.
Kategori: Opladere - Samsung Galaxy Beam Tilbehør
Intet sted at tilslutte din nye computer? Køb en strømskinne!.
Pris 51 kr.
Kategori: Elartikler - Hovedkategori Forside Hjem og Husholdning El og ledninger Fordelere
Reer Stikkontakt-sikring - 8 stk - Hvid.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Tilbehør
En unik powerbank fra Xtorm med en kapacitet på 23.200 mAh, nok til at oplade enhver smartphone adskillige gange. Denne powerbank gør det muligt at oplade lidt af hvert takketvære den indbyggede stikkontakt, der kan levere 220V som en normal stikkontakt i dit hjem. Powerbanken har også både USB-A og USB-C.
Pris 1489 kr.
Kategori: Opladere - Electronics - Camera & Image - Camera Accessory - Battery & Charger
En unik powerbank fra Xtorm med en kapacitet på 23.200 mAh, nok til at oplade enhver smartphone adskillige gange. Denne powerbank gør det muligt at oplade lidt af hvert takketvære den indbyggede stikkontakt, der kan levere 220V som en normal stikkontakt i dit hjem. Powerbanken har også både USB-A og USB-C.
Pris 1489 kr.
Kategori: Opladere - Computing - Computer - Laptops & Acc - Battery & Charger
Stikkontakterne fungerer trådløst ved hjælp af fjernbetjeningen. Du kan styre op til 16 stikkontakter med én fjernbetjening. Pakken indeholder to stikkontakter, fjernbetjening og batterier. Ekstra stikkontakter sælges enkeltvis emballeret, (IP20) til indendørs brug. Ekstra stik 2441552. Produktet er.
Pris 289 kr.
Kategori: Elartikler - Elektronik,El|
CDM-lamp Entladungslampe Tube-shaped Any burning position Operation with conventional or electronic devices For inside and outdoor illumination Nominal wattage: 150 W Base: Rx7s Colo... - TILBUD NU, pris kun 359,00 (før 419,00) stikkontakt tosidet sidet to.
Pris 359 kr.
Kategori: Pærer - Brands » Philips
Stikkontakt for bolig installationer eller lignende. Den primære befæstigelse i dåser og underlag sker via de medleverede klostykker. Den sekundært via skrue for teknisk monteringsramme i front af dåse. Tertiært via skruetårne i bund af dåse. Stikkontakt for bolig installationer eller lignende Den primære.
Pris 95 kr.
Kategori: Diverse - Lauritz Knudsen
.
Pris 149.75 kr.
Kategori: Elartikler - N/A
.
Pris 206 kr.
Kategori: Elartikler - Stik & Stikdåser
.
Pris 110 kr.
Kategori: Elartikler - N/A
V3