Stine Weigelt har skabt Anker stolen som er en nyfortolkning af den klassiske pindestol. Anker stolen har en stor personlig og er et dekorativt møbel i boligen. Det enkle og skulpturelle design passer godt til det alsidige og multifunktionelle møbel. Stine Weigelt har tegnet stolen for FDB Møbler og stolen er fremstillet af massivt egetræ. Den trebenede stol har et vandret sæde, der gør det muligt at bruge stolen som et lille bord. Du kan for eksempel bruge stolen som natbord i soveværelset. Egetræ er et naturmateriale, og der vil derfor være en naturlig variation i stolens overflade. Dette gør stolen unik. Derfor er der aldrig to stole, der er helt ens..
Pris 4499.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen > Skamler
Super sødt lille møbelsæt fra Sylvanian Families i landlig stil. Sættet indeholder 18 dele bestående af sengetæpper, to senge der kan laves om til køjeseng, skrivebord, stol samt små, skønne....
Pris 179.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Så er det kaffetid! Dæk op i spisestuen med kaffe og kage og placér din Sylvanian familie rundt om bordet. Der er plads til 4 søde dyr på stolene plus en baby i....
Pris 179.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Denne sorte tillægsplade er fra FDB Møbler og passer til C35 serien med spiseborde. Tillægspladen, er ligesom spisebordene, designet af Poul M. Volther i 1957. Den sorte plade er fremstillet af egetræ som efterfølgende er lakeret sort. Den sorte plade passer til spisebordene i samme materiale..
Pris 2499.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue > Spiseborde > Tillægsplader
Stort og nøje udvalgt sortiment af møbler og indretning ✔ FDB Møbler J146 Lænestol - Eg/Sort Læder ✔ Gratis fragt..
Pris 13999.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen > Lænestole
Denne stilrene bænk er designet af Jørgen Bækmark i 1960'erne og siden da produceret af FDB Møbler. J83B Bænken er et praktisk møbel som kan bruges overalt i boligen. Bænken er fremstillet af massivt bøgetræ og med et håndflettet sæde. Både sæde og stel er sortmalet, og bænken har derfor et enkelt og elegant udtryk..
Pris 4499.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Entré > Bænke til entréen
Stort og nøje udvalgt sortiment af møbler og indretning ✔ FDB Møbler C66 Øst Barbord - Eg ✔ Gratis fragt..
Pris 4999.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue > Barborde
Et optimalt sofabord passer så godt ind i rummet, at det automatisk tiltrækker folk omkring sig. Så vælg et sofabord med den rigtige højde, længde, form og materiale alt efter dit behov. Trænger dit hjem til et nyt pust? Så er vores smarte sofabord i sort et godt bud. Med et sort sofabord får du et klassisk udtryk i hjemmet. Sofabordet har målene H:40cm og vejer 13 kg. FDB møbler leverer smukke og funktionelle møbler i høj kvalitet til attraktive priser. Med et sofabord i en neutral farve kan du nemt tilføje møblet til din indretning. Skab en naturlig varme til rummet med naturmaterialer. Dagligstuen er husets hjerte, og hele familiens primære samlingspunkt. Pryd derfor din stue med flotte, lækre møbler som dette sofabord. Har du brug for mere hjælp, er du altid velkommen til at kontakt vores kundeservice..
Pris 3499.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen > Sofaborde
Denne hvide spisebordsstol kan bruges i de fleste indretninger og passer til alle farver i hjemmet. Spisebordsstolen J52B blev i 50'erne designet af Børge Mogensen for FDB Møbler. Børge Mogensen skabte et ikonisk møbel til hjemmet, som både kunne bruges ved middagsbordet og som et fritstående skulpturelt møbel. Stolen er fremstillet af bøg med et sæde i formpresset bøgetræ. Sædet har en faset kant som en fin detalje. Spisebordsstolen findes i flere farver..
Pris 4999.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue > Spisebordsstole
J48 er en ikoniske spisebordsstol fra FDB Møbler. I 1951 designede Poul M. Volther stolen med den velkendte ryg. Ryggen på stolen er sammensat af adskilte stykker, som senere hen blev brugt på Corona-stolen. Siddekomforten på denne spisebordsstol er i top og du kan både bruge stolen ved bordet eller fritstående i lokalet. Spisebordsstolens ryg, ben og understel er fremstillet af massivt egetræ. Sædet er fremstillet af egefinér..
Pris 3699.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue > Spisebordsstole
Stort og nøje udvalgt sortiment af møbler og indretning ✔ FDB Møbler J166 Jørna Lænestol - Eg/Mørkegrå ✔ Gratis fragt..
Pris 14999.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen > Lænestole
Find din indre indretningsarkitekt frem og skab nyt liv i dit hjem med vores flotte Møbler. Tillægsplade Tillægspladen har målene H:2,5cm B:95cm L: 45cm og vejer 9 kg. Den flotte sorte farve er neutral og vil derfor komplimentere andre farver i rummet. Et naturmateriale som eg vil give en naturlig varme til rummet. Med en sort tillægsplade får du et klassisk udtryk i hjemmet. Med møbler fra danske FDB møbler får du smukke og funktionelle møbler i høj kvalitet til attraktive priser. Sidder du med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice..
Pris 2499.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue > Spiseborde > Tillægsplader
Stort og nøje udvalgt sortiment af møbler og indretning ✔ FDB - J161 PoSpiSto Spisebordsstol - Natur/Blå ✔ Gratis fragt..
Pris 4499.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue > Stole
Stort og nøje udvalgt sortiment af møbler og indretning ✔ FDB Møbler C65 Åstrup Spisebord - Eg/Egefinér, 170x90 ✔ Gratis fragt..
Pris 17999.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue > Spiseborde
Find din indre indretningsarkitekt frem og skab nyt liv i dit hjem med vores flotte Møbler J165B Barstol. En barstol som denne er det perfekte inventar til det moderne samtalekøkken. Barstolen har målene H:75cm og vejer 5 kg. Med en barstol i en neutral farve kan du nemt tilføje møblet til din indretning. Skab en naturlig varme til rummet med naturmaterialer. En barstol af bøg kan give et nordisk udtryk. Med møbler fra danske FDB møbler får du smukke og funktionelle møbler i høj kvalitet til attraktive priser. Hvis du har spørgsmål til produktet, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Barstolen leveres samlet..
Pris 4249.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue > Barstole
Stort og nøje udvalgt sortiment af møbler og indretning ✔ FDB Møbler J175 Åstrup Spisebordsstol - Lakeret Eg ✔ Gratis fragt..
Pris 3999.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue > Spisebordsstole
Denne tillægsplade fra Poul M. Volther er tegnet i 1957 og matcher spisebordene i samme serie. Denne tillægsplade passer til spisebordene i størrelserne 82 cm og 160 cm. På den måde kan du let skabe ekstra siddepladser når behovet opstår. Tillægspladen er produceret af FDB Møbler ligesom de andre møbler fra serien..
Pris 2199.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue > Spiseborde > Tillægsplader
Dette smukke sofabord er fra FDB Møbler og designet af Stine Weigelt. Søs sofabordet er fremstillet af massivt egetræ som efterfølgende er lakeret sort..
Pris 2499.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen > Sofaborde
Et sort spisebord er et klassisk møbel som kan bruges i de fleste indretninger. Dette spisebord fra FDB Møbler er ingen undtagelse. Spisebordet C35B er et enkelt bord som har et let udtryk. Spisebordet blev i 1957 designet af Poul M. Volther for FDB Møbler. Spisebordet er fremstillet af sortlakeret egetræ. Det massive egetræ stammer fra FSC-certificerede europæiske skove. Du finder flere spiseborde i samme serie..
Pris 11999.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue > Spiseborde
V3