Høj stabilitet og en overlegen optik karakterisere Messier MC-127 teleskop. Åbningen af 127 mm tillader du allerede observation af mindre objekter i den enorme mængde af universet. Den høje stabilitet af EXOS-2 mount giver mulighed for meget afslappet observationer og understøtter den første prøve i.
Pris 7290 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Binokulære kikkerter
.
Pris 623 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Black Diamond: Køb outdoor udstyr fra Black Diamond her
Galaxia telekop Hvorfor et Byomic G 114/900 EQ-SKY teleskop? Da generationer af amatør astronomer begyndte deres hobby med et klassisk Newtonsk reflektor teleskop, kan man med sikkerhed sige, at dette teleskop er en troværdig ledsager når man vil observere nattehimlen. Den ækvatoriale montering med kun en.
Pris 1495 kr.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop Reflektor|
.
Pris 571 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Black Diamond: Køb outdoor udstyr fra Black Diamond her
Udforsk vores univers med Bresser 80/400 GoTo Teleskop Dette GoTo telesko fra Bresser er specielt udviklet til begyndere og let øvede i astronomiens verden. Med det praktiske GoTo teleskop kan du komme igang med det samme. Alt du skal gøre er at indtaste dine GPS korredinater og vælge i blandt de 270.000.
Pris 3006.36 kr.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop refraktor|
Se solen og planeterne Bresser Arcturus 60/700 er et refraktorteleskop, som er meget velegnet til begyndere. Takket være linsediameteren på 60 mm og brændvidden på 700 mm kan du let observere forskellige planeter og månen. Takket være det medfølgende solfilter kan du også observere solen. Teleskopet leveres.
Pris 1198.88 kr.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop refraktor|
Let at montere på din kikkert eller teleskop Bresser Smartphone Holder er en adapter, der gør det nemt at finde himmelske genstande. Med din smartphone kan du nemt downloade et program, der er egnet til astronomi eller for eksempel et digitalt stjernekort. Denne smartphone-adapter fungerer sammen med disse.
Pris 236.73 kr.
Kategori: Camping & Hiking - optik Stativ og tilbehør svalehale|
Solid og stabil Celestron 80LCM teleskopet er et ideelt teleskop for begyndende og avancerede astronomer som ønsker at komme et skridt videre. Teleskopet har en meget stærk husning der beskytter de interne komponenter godt. Den interne optik er af meget god kvalitet og giver et klart og skarpt billede..
Pris 2395 kr.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop refraktor|
National Geographic 50/600 refraktor teleskop National Geographic 50/600 refraktor teleskop er et perfekt teleskop til begyndelende astronom, der gerne derhjemme vil studerende den vidunderlige stjernehimmel. Denne refraktor er god til at bruge til at se månens detaljer og til at observere planeterne. Linse.
Pris 535.64 kr.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop refraktor|
Hvis du leder efter en monokular til fugletitting, jagt, klatring eller måske for at kunne bruge, når du går på en koncert, er du kommet til det rigtige sted.Hvis du er på udkig efter en teleskop til fugletitting, jagt, klatring eller måske at bruge, når du går til koncert, er du kommet til det rette sted..
Pris 175.2 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sport & Fritid Udendørsaktiviteter & Camping Kikkert & Teleskop
Teleskop teltstang Ø 22/19 mm.
Pris 124 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Telte // Telttilbehør & reservedele // Teltstænger // Teltstænger faste & justerbare
Anvendestil effektiv opstramning af teleskop teltstænger i forteltet.
Pris 88 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Telte // Telttilbehør & reservedele // Teltopstrammere
Teleskop teltstang justerbar fra 170 - 250 cm..
Pris 149 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Telte // Telttilbehør & reservedele // Teltstænger // Teltstænger faste & justerbare
Vandrestav teleskop til terrængang og trekking.
Pris 219 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Friluftsliv // Vandrestave
Teleskop teltstang.
Pris 259 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Telte // Telttilbehør & reservedele // Teltstænger // Teleskopstænger i aluminium
Kvalitets catadioptric teleskop Advanced serien Celestron er blevet opdateret! Celestron avancerede VX8-SCTer et Schmidt-Cassegrain (catadioptric) teleskop. Dette teleskop er meget robust takket være brugen af høj kvalitet aluminium til huset. Men det mest imponerende ved dette teleskop er hvad der er inden.
Pris 15119.81 kr.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop Katadioptrisk|
Bresser Taurus 90/900 NG Til den nybegyndene astronom er Taurus et fremragende teleskop. Dette teleskop er godt til at perfekt eksempel, studere månens overflade eller at observere forholdsvis tætte på såsom planeter og kometer. Taurus er også god at se dem mere jordiske anliggender og tjene som fremragende.
Pris 2255.01 kr.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop refraktor|
T-adapter til ETX-90, -105 & -125 serien fra Meade Ved at bruge 64 T-Adapter fra Meade i kombination med dit teleskop, kan du tage billeder af himmellegemer med dit digitale spejlreflekskamera. T-Adapteren er egnet til ETX-90, ETX-105 og ETX-125 modeller fra Meade. Du fastgør adapteren til fototerminalen på.
Pris 459 kr.
Kategori: Camping & Hiking - optik mikroskopi T2-ring|
Smuk og brugervenlig Ønsker du et teleskop, som du kan se store, vage objekter som Andromeda-systemet, men også store åbne stjerneklynger og nebulae i vores galakse? Med sin store objektivdiameter (130 millimeter) og kort brændvidde (650 millimeter) er Spica 130/650 et ideelt teleskop til dette formål. Den.
Pris 2395 kr.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop Reflektor|
V3