Dette brusertelt er ideelt til brug på offentlige områder såsom i parker, på stranden og campingpladsen. Dette omklædningstelt er lavet af vandafvisende materialer og understøttes af en glasfiberstang, så det er holdbart, stabilt og praktisk. WC-teltet har et tildækket tag for ekstra privatliv, når.
Pris 309.00 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler > Friluftsliv > Camping & vandreture > Flytbare toiletter & brusere > Flytbare brusere & afskærminger
Telt-pavillon - 3 x 3 m - 180 g/m² - flødefarvet Pavilloner blev udbredte i baroktiden hvor de gjorde en god figur i adelstandens parker og haver. Følg op på denne trend med transportabel telt-pavillon UNI_PERGOLA_3X3B fra Uniprodo der kan bruges til enhver havefest. Telt-pavillonen beskytter mod vind og vejr og er UV-resistent. Det er legende let at slå dette pavillon-telt op på et øjeblik. Den langtidsholdbare, forsirede metalramme er resistent mod rust og overbeviser med sin høje stabilitet. Uanset om du skal bruge telt-pavillonen i en privat have eller en haverestaurant, kan du og dine gæster få stor glæde af denne telt-pavillon fra Uniprodo. Billig pavillon der bliver den nye yndlingsplads i haven, til grillfest og fødselsdag Restauranter kan øge deres indtjening ved at give gæsterne en skyggefuld plads om dagen og en hyggelig atmosfære i aftentimerne Flødefarvet tagpresenning der beskytter mod sol og regn elegant telt-pavillon med charmerende bladornamenter på benene der passer ind i alle havemiljøer nem at slå op – alt tilbehør til montering medfølger stabilt stel af pulverlakeret metal – langtidsholdbart, fri for metalsplinter, resistent mod rust og miljøvenligt robust konstruktion – hver del er specielt udviklet til at give telt-pavillonen sin optimale pasform.
Pris 1929.00 kr.
Kategori: Haveindretning - Havepavilloner
Telt og hulesæt. Med dette sæt kan der bygges hule eller telt på en helt ny og smart måde. Her er alt der skal bruges til at bygge den hyggeligste hule eller seje telt til skønne lege både ude og inde. Lige undtagen stoffet som skal danne vægge og tag.  Sættet til at bygge hule eller telt indholder: 3 skruetvinger 3 kroge 2 sugekopper 6 gribere 3 pløkker 1 skilt hvor der står Keep out 1 pose til opbevaring Find et bord, en seng eller et andet møbel som er velegnet til at bygge hule ved, et stykke stof eller et tæppe og så er det bare at komme igan med at bygge. Brug et træ, em busk eller andet velegnet i haven og så er det bare at komme igan med at bygge et telt. Telt og hulesættet er til børn fra 3 år, hvis der er en voksen som kan give en hånd med. Skal børnene selv kunne skal de nok være 5 år. CE mærket..
Pris 299.00 kr.
Kategori: Legetøj - 3 årig dreng gaveideer - 4 årig dreng gaveideer - 5 årig dreng gaveideer - 6 årig dreng gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 6 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Legetelt, Pop up - Udendørs spil og leg
Et sjovt og hyggeligt lille telt, som bliver til en dejlig hule på børneværelset. Tipien består af fire todelte teltstænger samt stof med stjernemønster, som vil appellere til både piger og drenge. Den er super nem at sætte op og pakke væk. Fyld tipien med puder og tæpper for at gøre det ekstra hyggeligt.   Egenskaber Indeholder: 1 stk. tipi med fire todelte stænger og teltdug Mål, telt (H.
Pris 269.00 kr.
Kategori: Legetøj - ROAS7 > Telte børneværelset > Børneværelset
Værsgo - med dette telt er hele verden dit soveværelse! Måske ikke hele verden, for der er jo nogle, der ikke bryder sig om campister i deres have, men hvis du finder en flot eng eller en romantisk….
Pris 319.00 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Sjovt Grej
Dette foldbare pavillontelt vil være ideelt til en bred vifte af udendørsarrangementer, såsom udstillinger, bryllupper, fester, grillaftener, festivaler osv. Du kan også sætte det op i din baghave som en stor solskærm til din familie og venner. Det sammenfoldelige festtelt er særdeles robust, da.
Pris 1213.35 kr.
Kategori: Havemøbler - Sporting Goods > Outdoor Recreation > Camping & Hiking > Tents
Teltet NuCamp X3 fra Bestway, er lavet i høj kvalitet og har plads til tre voksne..
Pris 549.00 kr.
Kategori: Haveindretning - Telt,Udeliv og telt
Materiale: Plastik og nylon Størrelse: Diameter: 110cm                   Højde: 90cm                  Diameter på bolde: 5 cm Indeholder: 1 x Bolde telt 100 x Bolde i forskellige farver Antal dele: 101 stk  Pakning: I æske Alder: 1år og opefter  Smart bolde telt i friske farver. Perfekt til motorisk udfoldelse. Teltet leveres med 100 bolde og indbyder til masser af leg. Teltet og de mange bolde egner sig perfekt til tumleleg. Teltet kan også bruges uden bolde, prøv f.eks. med byggeklodser, eller lav en hyggelig hule - kun fantasien sætter grænser. Husk at lege med bolde stimulerer barnets sanser. .
Pris 249.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Dette foldbare pavillontelt vil være ideelt til en bred vifte af udendørsarrangementer, såsom udstillinger, bryllupper, fester, grillaftener, festivaler osv. Du kan også sætte det op i din baghave som en stor solskærm til din familie og venner. Det sammenfoldelige festtelt er særdeles robust, da det lavet af hårdført, pulverlakeret stål. Tagdækket er lavet af oxfordstof med PVC-belægning og er 100 % vandtæt og UV-beskyttende. Pavillonteltet er sammenklappeligt og derved nemt at opbevare og transportere. Tilbehør såsom fastgørelsesreb og pløkker er også inkluderet i pakken, og pavillonen er meget nem at samle. BEMÆRK: Dette produkt bør ALDRIG anvendes under dårlige vejrforhold såsom kraftig vind, voldsom regn, sne, storm mv.Tagfarve: BlåMaterial, tag: 600D oxfordstof med PVC-belægningMateriale, stel: Pulverlakeret stålProduktmål: 4,5 x 3 x 3,15 m (L x B x H)100 % vandtætUV-beskyttende4 reb og 8 pløkker inkluderetLet at samle.
Pris 1184.00 kr.
Kategori: Havemøbler - Festtelte & havepavilloner
Skal du på ferie, skal du da have din hund med, og den skal da have sit eget telt. Dette smarte pop-up telt til kæledyr er perfekt til din hund – eller kat eller kanin. Det fylder ikke ret meget i bagagen, det er nemt at slå op, og så har det alle de egenskaber, der er behov for..
Pris 49.00 kr.
Kategori: Kæledyr - Startside > Kæledyr > Møbler & senge > Hunde Møbler & senge
* holdbar 800D polyester * Håndtag til nem transport * Farve: Sort elementer: FC-Moto Taske til telt.
Pris 311.67 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Telte
.
Pris 229.00 kr.
Kategori: Udeleg - Legetøj, Barn & Baby > Legetøj > Udendørsleg > Strandleg
.
Pris 682.00 kr.
Kategori: Havemøbler - Havemøbler - Havefest
Hoe ziet je leven eruit als je beheerst wordt door getallen? Grace telt werkelijk alles wat er te tellen valt, van de letters in haar naam tot de zaadjes op haar broodje. Zo probeert ze controle te houden over de chaos in haar leven, hartstikke logisch toch? Maar er is niemand die haar echt....
Pris 36.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Skab en hyggelig, sjov og sikker atmosfære for dit barn. Dette telt monteres let på sengen og skaber et sted, som dit barn vil elske. Dette er et telt, som du monterer på dit barns seng. Når du åbner pakken, udfolder teltet sig selv, og du kan nu let montere det på siderne af sengen. Hele teltet er dækket af et smukt motiv, der skaber en magisk atmosfære i dit barns værelse. Inde i teltet kan du og dit barn nyde sjove øjeblikke sammen, måske med en bog. Teltet skaber også et hyggeligt og sikkert sted for dit barn, når det er tid til at sove. Teltet har gardiner, der kan lukkes, hvis dit barn ønsker et øjeblik for sig selv. - Skaber en hyggelig og sjov atmosfære - Prydet med et smukt motiv - Teltet har også gardiner Specifikationer: Farve: Flerfarvet Materiale: Polyester, glasfiber Mål, telt: ca. 80 x 220 cm Mål, emballage: ca. 45 x 2 cm Anbefalet alder: 3+ Pakken Indeholder: 1x Telt til seng OBS! Indeholder små dele, ikke egnet til børn under 3 år. Produktet leveres i originalemballage..
Pris 169.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & Hobby > Hjem & Husholdning > Soveværelse
Telte af bomuldskanvas, passer til sengestel CAMPO. Kombiner teltet med sengestellet og få en hyggelig køje med skøn teltstemning. Teltet er syet til at passe til stellet, og du trækker bare teltet over og fastgør med velcro. Stoffet i åbningen kan rulles op og fastgøres med velcrobånd. Teltet har små vinduer i enderne. Med en hyggelig seng bliver det sjovere at gå i seng, for hvem vil kede sig? Vi samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for mere effektiv brug af vand og minimering af brugen af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Jotex, ansvarligt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbart Better Cotton. Materiale: 100% bomuld. Størrelse: Bredde 96 cm, længde 206 cm, højde 110 cm. Tilpasset til sengestel CAMPO. Rengøring: Vask 60°. Kryber maks. 5%. Tip/råd: Med mange puder og et blødt sengetæppe bliver det et rigtigt hyggehjørne om dagen..
Pris 1799.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Børneværelse>Dekoration til børn>Indretningsdetaljer
Childhome Tipi Telt - Grå/Hvidstribet.
Pris 1499.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetelt
Føles som et rigtigt hus.
Pris 8294.73 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods > Outdoor Recreation > Camping & Hiking > Tents|Unisex
Det telt der er vores hus: Roman (bog, hæftet, dansk) - Forfatter: Leif Hasle - Forlag: Multivers - ISBN-13: 9788779171145.
Pris 205.80 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3