Loos with incredible views, lavish lavatories, outstanding outhouses - all are featured in this pictorial guide to the world´s most stunning toilets. Whether they´re high-tech or arty, amusing or amazing, each toilet has a photo and a description of its location. More than 100 restrooms to remember are featured, from Antarctica to Zambia..
Pris 119.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Maps/guides
br...Gør dit toilet til et festligt og stemningsfyldt nattelys, hvilket gør ethvert toiletbesøg til en fest - selv om natten! Denne LED-lampe til toilettet har en bevægelsessensor, der får den til at....
Pris 129.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning -
Børnelicensetoilet sæt Love Pirates Lad dit barn altid være forberedt på hver tur! Denne toiletartikler taske Børnelicenser indeholder alt det væsentlige. Specifikationer: Køn: junior Farve: blå Materiale: plast Alder: fra 4 år Indhold: 1 toiletpose 1 kop 1 børste 1 Injektionsflaske 1 Tandbørsteholder 1 Håndklæde.
Pris 119.00 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
Vdserviet med fugtgivende og beroligende Aloe Vera. Den ekstra blde vdserviet giver en opfriskende flelse, samtidig med at den rengr p en mild og sknsom mde. Vdservietten er uden parfume og har samme pH-vrdi som huden..
Pris 19.50 kr.
Kategori: Helse -
Dette stilfulde sorte, keramiske toilet har et moderne design og funktionelt ekstraudstyr, såsom den praktiske, miljøvenlige dobbelte skyllemekanisme, som giver dig mulighed for at vælge, om du vil bruge 3 eller 6 liter vand til hver skyl, og har desuden det et støjsvagt soft close-sæde ..
Pris 1779.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram Sanitet Sanitetsinstallationer Toiletter & bideter Toiletter
.
Pris 307.00 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring - Affaldshåndtering - Spande & tilbehør
Toilet Time: A Training Kit for Girls : Mixed media product : B.E.S. : 9780764167287 : 0764167286 : 21 Aug 2014 : Inside this gender-appropriate kit, Dr. Janet Hall gives parents a wealth of guidance for getting little girls potty trained in six easy steps! Includes a 16-page instructional guide for parents, a storybook for kids, two reward charts, and 48 reward stickers..
Pris 102.86 kr.
Kategori: Bøger & blade - Media Books
10 stk. Pr. Pakke..
Pris 17.00 kr.
Kategori: Helse - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking|Other
En toilettaske skal både være praktisk og flot, på en og samme tid – og det er lige hvad denne fra House Doctor er. Esa hedder den flotte toilettaske, som er i en stilren grå farve. Toilettasken lukkes med lynlås, så dine toiletsager bliver hvor de skal. Den har en flot brun detalje foran, som giver et flot og eksklusivt look..
Pris 75.00 kr.
Kategori: Tasker - Toilettasker & makeup tasker
.
Pris 209.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby Baby & Børn Pusle Badeværelset
Detaljer: - Type: bæltetaske - Farve(r): brun - Mønster: almindelig - Stil: sporty - Anledning: sport, fritid.
Pris 398.00 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - male Tasker Toilettasker
Supermercat Toilet Brush Bouquet.
Pris 249.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Unisex Home
Cillit Bang Snavs & Toilet er skrap imod snavs og fjerner propper og blokeringer i kummer og afløb Anvend den i toiletkummen til at fjerne indgroet skidt og snavs. Lad det virke i 15 minutter og skyl. Ved blokkeringer af hår i afløbet, hæld en halv flaske i afløbet og skyl afløbsristen let med vand og vent 15 minutter. Ved sværere blokkeringer kan du lade produktet virke i op til 2 timer og skylle efter med varmt vand. Produktet er så alsidigt, at du også kan opløse det i vand og bruge det på dine gulve, eller direkte på en svamp eller klud til at fjerne madstænk fra skraldespandslåget og -siderne og på køkkenborde af rustfrit stål - rent og hygiejnisk. Sørg for at bruge egnet arbejdstøj og beskyttelseshandsker og test altid produktet på et ikke synligt sted på det område, du ønsker at behandle for at sikre, at overfladen tåler behandlingen. Læs altid brugsanvisningen inden brug. Velegnet til: Keramiske materialer Toiletkummer Kloakrør Afløb Krom Badekar Glasserede klinker/fliser på væg og gulv Rustfrit stål Brusere Kummer   Ikke egnet til: Guld Messing Kobber Træ Emalje Metalbelagte overflader Gulv (hvis anvendt ufortyndet) Tekstiler Aluminium Marmor  .
Pris 49.94 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring Rengøringsmidler Toiletrens
Leder du efter den perfekte toilettaske? Så behøver du ikke lede længere! Björn Borgs nye smidige toilettaske har en smidig rem på siden, så du enkelt kan bære den lille taske med dine fornødenheder så som tandbørste, tandpasta, hårbørste og alt det andet. Toilettasken fra Björn Borg har en mindre lomme med lynlås ved siden af BORG logoet, samt en større lynlåslomme, hvor du har plads til mest nødvendige, som man har med i rejsetasken. Rejs med stil med toilettaske og gerne sammen med taske fra samme serie fra Björn Borg. B26cm, H16cm, D12cm..
Pris 189.05 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Accessories|Mand,Kvinde,Dreng,Pige
From the number one New York Times bestselling author comes another stunning memoir that is tender, touching... and just a little spooky..
Pris 188.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Plakaten fra Supermercat er både gakket og genial. Der bliver blandet godt af ting som umiddelbart ikke har noget med hinanden at gøre, men går alligevel op i en højere enhed på motivet, som f.eks. her hvor toiletbørster er brugt som blomster i en vase. Hverdagsobjekter med ny betydning Supermercat bruger hverdagsobjekter til at skabe surrealistiske billeder, som får dig til at kigge en ekstra gang. Deres lejende kreationer kombinerer oftest forskellige ting på usedvanlige måder, der giver billedet en ny betydning. Billederne er en påmindelse om, at selv de mest almindelige ting kan være sjove, smukke eller skøre - det kræver blot lidt redigering. Hvad står FSC for? Plakaten fra Supermercat er fremstillet af FSC cerificeret papir. Denne certificering er en sikkerhed for at dyr og planteliv bliver beskyttet og at der ikke fældes flere træer end skoven kan nå at reproducere. Derudover sikrer certificeringen også at menneskerne der arbejder i skoven er uddannet og får ordenligt sikkerhedsudstyr og løn..
Pris 249.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Galleri Plakat
5.5" full-range speaker, 100 V, 6 W RMS 5,5"-Breitbandlautsprecher, 100 V, 6 W RMS 14 cm full-range speaker (5.5) 100 V transformer with 2 power taps White plastic housing with... - TILBUD NU, pris kun 409,00 (før 479,00) væghøjttaler højttaler toilet væg.
Pris 409.00 kr.
Kategori: Studio og DJ Udstyr - Professionel Installationslyd » Højttalere
Disse Basic Conventional-toiletruller fra Katrin® er ideelle til daglig brug på offentlige steder med mange brugere. Brug den sammen med din Katrin®-dispenser for at opnå den mest hygiejniske løsning til medarbejdere og gæster.Denne rulle, som kan sættes direkte i dispenseren, er en...
Pris 198.75 kr.
Kategori: Diverse - Aftørring, Toiletpapir & Servietter
Med denne smarte kalksten på håndtag kan du komme kalkstriben i toilettet eller de tilkalkede badeværelsesfuger til livs på en effektiv og hygiejnisk måde. Stenen er hårdfør over for fastgroet kald, men ridser ikke fliser eller emaljen på dit toilet. Det tager kun få sekunder at slibe kalken væk.   .
Pris 69.95 kr.
Kategori: Diverse - Gode tilbud
V3