Ifö Sign hængeklosetskål i hvidt porcelæn til vægmontering. Til installation med Ifö indbygningscisterner. Toilettet er konstrueret med glatte sider, der sikrer nem rengøring, dobbeltskyld, hvor der kan vælges 4 eller 2 liter efter behov samt Fresh-WC som.
Pris 1525 kr.
Kategori: Bad og VVS - VVS - Badeværelse - Toilet & tilbehør
Ifö Sign toilet i hvidt porcelæn (kombinationskloset). Toilettet har hel cisternekappe der gør rengøringen betydeligt nemmere. Toilettet er 4 cm højere end standardhøjde, hvilket er yderst fordelagtigt, hvis man har vanskeligheder med at sætte sig og rejs.
Pris 3049 kr.
Kategori: Bad og VVS - VVS - Badeværelse - Toilet & tilbehør
Duravit Starck 3 cisterne med dobbeltskyl 3 og 6 ltr til gulvstående toilet. Leveres med trykknap i forkromet overflade finish og har gemt vandtilslutning bag på i venstre side. Fremstillet i hvid porcelæn med Wondergliss, der gør rengøring en leg. .
Pris 2170 kr.
Kategori: Bad og VVS - VVS - Badeværelse - Toilet & tilbehør
Porcelæns tronen sat i hjertet af det mindste rum og vidne til vores mørke forretning kan også være hjemsted for refleksion og selfimprovement. Med dette formål denne bog indeholder mere end 100 forhalings spil tricks gåder projekter og pranks. Lær at lave toilet roll tube Gargoyles og en Origami Dragon få.
Pris 79 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sport og hobbyer
Ifö Spira væghængt Rimfree toilet uden skyllekant så bakterier og snavs ikke kan gemme sig. Med heldækkende cisternekappe i porcelæn og plast indercisterne for nemmere rengøring og fri for kondens. Fresh WC. (hygiejnisk dosering i skylleknappen) som stand.
Pris 3570 kr.
Kategori: Diverse - Væghængte toiletter
V3