Lifetime Clean toiletbørste En toiletbørste og kantrenser i et! Super praktisk! Afslutter rengøringen hurtigere, og toilettet er renere end nogensinde. Den praktiske kantrenser renser toiletkanten grundigt uden at få dine hænder beskidte. Et absolut must for enhver husstand! Specifikationer: Farve: hvid Materiale: plast Længde: 40 cm.
Pris 29.00 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
Denne London-toiletbørste fra RIDDER er robust, og den har et flot look, som komplementerer din badeværelsesindretning. Sættet inkluderer et udskifteligt toiletbørstehoved med låg, et skaft og en holder/krukke. Der er to indridsede linjer i bunden. Den skinnende kromoverflade ser yderst flot ud.
Pris 245.00 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - Hjem & have Badeværelse – tilbehør Toiletbørster
Størrelse: Højde: 40cm.                 Diameter: 9 cm.                 Farve: Stål - blank   Design: Kontinental Stål Toiletbørste Pakning: Æske  Elegant og enkel toiletbørste til badeværelset. Denne toiletbørste giver et enkelt og rent udtryk til badeværelset. Det enkle og simple design, gør at toiletbørsten kan passe ind på ethvert badeværelse.  Match den med tandbørstekrus, sæbeskål, opbevaringsglas, pyntefad, og sæbedispenser fra Kontinental serien, til at give et klassisk og ens og stilrent look.  Kontinental serien er en klassisk og simpel badeværelsesserie, i flot rent stål.   Helhed, enkelthed og kvalitet - Så hedder mærket Turiform. Turiform blev skabt og designet af nordmanden Turi Tobiassen, der ligeledes er uddannet tekstildesigner. Turi Tobiassens kunstneriske baggrund kommer til udtryk, i de mange flotte farver og prints som du finder fra Turiform. .
Pris 249.95 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Bolig Tilbehør Pynteting
Brabantia Profile toiletbørste og holder i velkendt kvalitet og med fabelagtig funktionalitet Brabantia toiletbørste og holder til væg passer perfekt ind i ethvert toilet- og badeværelsesmiljø. Den er fremstillet i rustfrit stål, som gør den modstandsdygtig over for det barske badeværelses miljø med fugt og vand. Børsten er monteret med et låg, så den er diskret og lukker tæt, så du er sikret et pænt og indbydende badeværelsesmiljø. . Holderen er lavet til både at kunne stå på gulvet, idet den har en skridsikker bund, så den ikke glider, men også til at kunne monteres på væggen. Hvis du monterer holderen på væggen letter dette gulvvasken og den generelle rengøring på toiletmiljøet. Med muligheden for at tage den inderste spand ud af holderen, kan denne let gøres ren og hygiejnisk. Holderen er lavet til både at kunne stå på gulvet, men også til at kunne monteres på væg. å du nemt kan montere holderen på væggen. Farve: Mat stål Vægbeslag medfølger Mål (HxBxD): 43 x 11,5 x 12,5 cm Materiale: Rustfrit stål 10 års garanti.
Pris 338.75 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Rengøring Rengøringsredskaber Bad og toilet Toiletbørster
Populær toiletbørste fra Wesco i et flot og simpelt retro design, der giver et elegant udtryk et ethvert badeværelse.  Normalt er børster til toilettet ikke det mest....
Pris 569.95 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning -
Zone UME - Toiletbørste Sort Med denne nye serie Zone UME, får du en lækker serie til badeværelset med gennemtænkte og funktionelle detaljer. Sæbedispenseren har en lang tud for optimal pumpefunktion, ligesom toiletbørsten er udstyret med en praktisk inderkop, så det overskydende vand let hældes fra..
Pris 399.95 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Toiletbørste
Passer til toiletbørsterne fra SCALA-serien..
Pris 79.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem & Indretning Badeværelse Badeværelsestilbehør
En Wesco toiletbørste kan give ethvert badeværelse en stilmæssig overhaling - med sit retro-look og enkle design, kan du holde dit toilet rent med stil. Moderne retro-look Robust design Matcher med Wesco Mini Master pedalspand Opgradér dit badeværelse Toiletbørsten fra Wesco er ikke bare hvilken som helst toiletbørste... Foruden dens flotte design, er den yderst funktionel, robust og en holdbar investering, da den er fremstillet i rustfrit stål og pulverlakeret pladestål. Håndtag og hætte er udført i plastik af høj kvalitet og aluminium. TIP: For en fuldendt opgradering af badeværelset kan du matche din Wesco toiletbørste med en Wesco Mini Master pedalspand - sammen udgør de det perfekte par til badeværelset..
Pris 649.95 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Bolig Badeværelsestilbehør Øvrigt badtilbehør Toiletbørste
Cement fra House Doctor er en flot og anderledes toiletbørste. Holderen er fremstillet af cement, der giver designet personlighed og kant. Den hårde overflade skaber samtidig et industrielt look, der matcher et moderne og stringent badeværelsesmiljø perfekt. Selve børsten har et flot, blankt metalskaft med gummikant..
Pris 184.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - 574
Pryd badeværelset med et stilrent sæt af badeværelsestilbehør bestående af toiletrulleholder, toiletbørste og pedalspand; alle nødvendighederne til badeværelset uden at gå på kompromis med design. Få fingrene i det uundværlige badeværelsestilbehør og glæd dig over dit badeværelses moderne udseende. HIGHLIGHTS • Pedalspand med udtagelig inderspand til nem tømning • Toiletbørste med udtagelig plastikbeholder til dryppende vand • Praktisk og stilren toiletrulleholder • Kompromisløst design • Farve: sort TEKNISKE DETALJER Pedalspand: • Mål: Diameter: ca. 17 cm/ Højde: ca. 26 cm • Materiale: Spand: metallak/Inderspand: plastik Toiletbørste: • Mål: Diameter: ca. 10 cm/ Højde: ca. 38 cm • Materiale: Beholder: metallak/ Indre beholder: Plastikbørste: plastik Toiletrulleholder: • Mål: ca. 14 x 18 cm • Materiale: Rulleholder og klap lavet af metal, plastbeslag LEVERINGSOMFANG/b • 1 pedalspand • 1 toiletbørste • 1 toiletrulleholder inklusiv vægbeslag.
Pris 545.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - tectake Hjemmeelektronik & Badeværelse Badeværelse Toiletsæt
Hos Miinto har vi samlet et stort udvalg af modetøj fra lokale fysiske butikker..
Pris 499.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - unisex Bolig Dekoration
Toiletbørsten fra Ume serie af Zone. Toiletbørsten fra badserien Ume har en praktisk inderkop, så overskydende vand let kan tømmes af, og børsten har en god arbejdslængde og glider let på plads i holderen. Elementerne i badserien Ume giver et solidt og velafbalanceret udtryk – både for øje og hænder. Farve: Warm sand Materiale: Stentøj/soft touch Mål: H38,7 x Ø10 cm.
Pris 549.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Bolig & Livsstil - - Badeværelse - - Toiletbørster
.
Pris 357.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Rengøring - Aftørring - Toiletpapir & dispensere
Klassisk toiletbørste til efter toiletbesøg. Toiletbørsten er hvid og 35 cm høj.Farve: HvidHøjde: 35 cm.
Pris 14.94 kr.
Kategori: Diverse - Rengøring, Desinfektion, Sæbe & Klude
house doctor Cement ToiletbøRste.
Pris 230.00 kr.
Kategori: Diverse - Unisex Home
Wenko toiletbørste Højkvalitets toiletbørste er ideel som erstatningsbørste til kromtoiletsæt. Håndtaget er lavet af hvid, slidstærk plast. Det hvide udskiftelige børstehoved har en diameter på 8,5 cm. Specifikationer: Farve: hvid Køn: unisex Materiale: plast Mål: 8,5 x 34 cm (L x B).
Pris 89.00 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
Joseph Joseph toiletbørste med vægholder En stilfuld toiletbørste med holder til det indre af dit badeværelse og toilet. Den fleksible børste når alle områder og har en anti-dryppefunktion, så der drypper mindre mellem rengøring og opbevaring. Den store afstand mellem børstehårene sikrer, at snavs let skylles væk. Det smarte vægbeslag sparer værdifuld gulvplads og gør rengøringen lettere. Skruer og fastgørelser er inkluderet. Specifikationer: Farve: hvid Køn: unisex Materiale: rustfrit stål Mål: 8 x 10 x 43,5 cm (L x B x H).
Pris 309.00 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
Wenko toiletbørste og holder Denne toiletbørsteholder er den sidste ting, du har brug for for at fuldende dit badeværelse eller toilet. Med denne holder er din toiletbørste altid inden for rækkevidde. Børsten har en separat kantrenser, så du kan nå overalt. Denne toiletbørsteholder er lavet af plast i høj kvalitet, hvilket gør den meget holdbar. Specifikationer: Farve: grå Køn: unisex Materiale: plast Diameter: 14 cm Højde: 42 cm Indhold 1 toiletbørste 1 Toiletbørsteholder.
Pris 69.00 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
Wenko toiletbørste Takket være denne ekstrabørste hører bortskaffelse af den komplette toiletbørste til fortiden. Med denne praktiske toiletbørste kan toilettet rengøres grundigt. Det er let at udskifte, når det gamle er slidt Specifikationer: Farve: sort Materiale: plast Højde: 9,3 cm Diameter: 8 cm.
Pris 69.00 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
V3