Toiletsædet med et massivt træ-look fra SCHÃœTTE er egnet til standardtoiletter. Dette toiletsæde er lavet af holdbar trækerne og er modstandsdygtigt over for brud og ridser, så det har en lang levetid. Takket være soft close-mekanismen kan du desuden lukke toiletsædet uden pinlige lyde. Pakken.
Pris 514 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram Sanitet Dele til sanitære installationer Toilet & bidet – tilbehør Toilet- & bidetsæder
Træfiber Bredde: 335 mm Højde 337 mm Cc hul: 135 mm..
Pris 425 kr.
Kategori: Tilbehør til både - Tilbehør til toiletter
.
Pris 74 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - Tilbehør til toiletsæder
Køb billig TOILETSÆDE DURASTYLE M/SOFT CLOSE Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 614724200, ean nr.: 4021534856549.
Pris 844 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - AO
.
Pris 209 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Baby & Børn Pusle Badeværelset
Med soft close. Hvid. 10 års garanti. Passer til IFØ SIGN.
Pris 399 kr.
Kategori: Elværktøj - VVS Toiletter & sæder Toilet sæder Sign
Tork Toiletsæderens er et desinfektionsmiddel til brug i Tork S2-dispensere. Med en dosis toiletsæderens på et stykke toiletpapir, kan toiletbrættet hurtigt rengøres, for en mere behagelig og hygiejnisk oplevelse..
Pris 85 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøringsmidler > Specialrengøring > Desinfektion af toiletsæder
.
Pris 44 kr.
Kategori: Babylegetøj - LEGETØJ BABYLEGETØJ BABYLEGETØJ DIVERSE
Pressalit toiletsæde 750 Hvid m/DC3 beslag passer til Nautic og Nordic Passer til følgende toiletter: Gustavsberg Nautic Gustavsberg Nordic Laufen AG Pro N Porsgrund Seven D Pressalit 750 har et enkelt design med stilre.
Pris 400 kr.
Kategori: Bad og VVS - VVS - Badeværelse - Toiletsæde
.
Pris 2495 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Toiletter
Keeeper Little Duck 559 Toiletsæde er nem at sætte på toilettet, når børnene skal lære at gå på toilettet selv. Med det ergonomiske design i en flot pink farve, får barnet den mest optimale og bekvemme siddeposition med det ekstra høje.
Pris 15 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Toilet & badetilbehør
.
Pris 849 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Beklædning & Værn - Diverse beklædning
.
Pris 199 kr.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Barnepleje/Toilettræner|Baby og børn
Træn dit barn i at gå på toilettet selv med dette smarte og praktiske toiletsæde med stige fra Baby Dan. Målene er standard-mål og passer til størstedelen af alle....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Sengetøj -
Komfortabelt og sikkert sæde. Når det er tid til at lære at toilettett, er det vigtigt at dit barn føler sig komfortabel. Det ergonomiske design af toiletsædet giver dit barn mulighed for at sidde korrekt og komfortabelt. Gummistrimlen og justeringen på undersiden sikrer, at toiletsædet hviler fast, så dit.
Pris 260 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Pleje Toiletsæder & Potte Toiletsæder til børn
Swift toilet stol: multifunktionel Denne Etac toiletstol er et meget nyttigt værktøj. Du kan ikke kun bruge toiletsædet som en toiletstol, men også som en toiletstol eller som en brusestol. Ideelt set kan du justere sædets højde fra 42 til 57 centimeter. Desuden har stolen aftagelige pude dele til sæde og.
Pris 1645 kr.
Kategori: Helse - sundhedssektor alt senior tilbehør bad og toilet toilet sæde|
Toiletsæde hvid plast. Velegnet til både..
Pris 343 kr.
Kategori: Tilbehør til både - Default Category Udstyr ombord Marinetoilet
Verdens første økologiske toiletsæde til børn i 100% nedbrydelig bioplast! Toiletsædet er lavet af naturlige materialer og er 100% nedbrydelig, du kan altså grave det ned i haven efter brug og den vil blive nedbrudt af sig selv. Toiletsædet er ergo.
Pris 219.95 kr.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Babyudstyr > Pleje og pusle > Pottetræning
Dette er et universelt toiletsæde med holdbart låg og ekstra kraftige hængsler, ideelt til familier, restauranter, indkøbscentre mv. MDF-låget og sædet er hårdt og stærkt. Sammen med hængslerne, der er fremstillet af ekstra kraftig og holdbar krom-zink-l.
Pris 299 kr.
Kategori: Diverse - Toilet & bidet - tilbehør Toilet- & bidetsæder
V3