Med denne luksuriøse topmadras kan du tilføje et ekstra lag af blødhed til din seng. Polyesterfyldet giver en ekstra polstring, der sikrer den ultimative sovekomfort. Madrassens materiale er åndbart og modstandsdygtig mod mider, hvilket gør den perfekt til allergikere. Lommestrukturen forhindrer kl.
Pris 359 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Bedroom Mattresses Topper
Denne topmadras fra Cocoon Campany er perfekt, hvis du ønsker et 100% økologisk sovemiljø.Topmadrassen kan bruges ovenpå din kapokmadras, men den kan også sagtens bruges ovenpå en helt almindelig boksmadras, spring- eller skummadras. Den gode søvnI får en skøn søvn i et økologisk miljø med kapokprodukter..
Pris 2395.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madras
Virkelig lækker topmadras af høj kvalitet af økologisk kapok fra danske CocoonHøjkvalitets topmadras til voksen seng. Den er 100% naturlig og økologisk. Det bedste valg til dig der ønsker det bedste for dine børns sundhed og velvære.Mål: 180 x 200 x 5 cm.Fyld: 100% økologisk KapokBolster: 100% økologisk GOTS.
Pris 2815.3 kr.
Kategori: Legetøj - Mærker Cocoon
En blød og fyldig, 6 cm høj topmadras til dobbelt elevationsseng. Topmadrassen har fyld af Elastec, der har en enestående spændstighed og god ventilering..
Pris 5499 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Topmadras, Split
.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børn Tekstil til børneværelset Børnemadrasser & liggeunderlag
Denne topmadras passer til vuggen fra samme serie. Topmadrassen er med til at beskytte babys madras i vuggen. Madrassen er fremstillet af 100% bomuld i hvid..
Pris 299 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Baby & Kids - Nursery Furniture & Acc - Baby Furniture
Topmadras Polyether. Med stretchstof, 8 cm solid latexkerne. Bolster aftageligt, vaskes på 60°..
Pris 999 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Bolig & indretning Møbler Senge & madrasser Topmadrasser
Elevationseng i antracitgråt stof med el-betjent motor samt trådløs fjernbetjening, praktisk opbevaringslomme til fjernbetjening. Indlæg er 7 zonet pocket fjedre. 220 fjedre pr m2. Ben er i hvidolieret birk. Topmadrassen er med latexindlæg, med split deling i hovedende. Betrækket på topmadrassen er vaskbart.
Pris 12999 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - |Soveværelse|Senge
.
Pris 1595 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse|Madrasser|Topmadrasser|Topmadrasser 180 cm
.
Pris 188 kr.
Kategori: Sengetøj - LEGETØJ BABYLEGETØJ BABY & BARN - UDSTYR OG MØBLER SENGE KRYBBER OG TILBEHØR
Komfortabel topmadras med en kerne bestående af 100 % koldskum. Koldskum er en forholdsvist fast skum, Topmadrassen ikke giver efter for kroppens tryk. Topmadrassen har en højelastiske skum giver en behagelig komfort og støtte; herudover bliver skummet (og dermed topmadrassen) ikke varm i løbet af natten, da.
Pris 1295 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse=Madrasser=Topmadrasser=Topmadrasser 80 cm
Topmadras med 25 mm purskum.
Pris 799 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Soveværelse > Topmadrasser
Lama First er lig dansk håndværk og har alle de gode egenskaber som LAMA senge er berømte for. First serien er til dig som foretrækker en klassisk madras med udsøgt komfort. Har du i forvejen en madras du er tilfreds med kan du med ofrdel skifte til en ny frisk topmadras. Lama First med 40mm latex giver en.
Pris 4400 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Furniture - Beds & Accessories - Mattresses
Økologisk topmadras, fremstillet i Sverige, fra Ng Baby, passer til tremmesengen. Topmadrassen er fremstillet i holdbare, økologiske og udsøgte materialer og giver ekstra komfort til barnesengen. Topmadrassen beskytter sengen, og gør det lettere at holde sengen ren og frisk. Topmadrassen er syet og quiltet i.
Pris 549 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børnesenge & madrasser
Super lækker komfortabel kontinentalseng, som er utrolig behagelig at ligge i. Sengen er dansk produceret, som fremstiller senge i virkelig høj kvalitet. Kontinentalsengen i 160 x 200 er i et lækkert og enkelt design, som passer ind alle steder. Denne bud.
Pris 6495 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse // Senge // Kontinentalsenge
Økologisk topmadras fra Cocoon er det bedste økologiske alternativ til en almindelig topmadras, hvis du ønsker det reneste alternativ. Topmadrassen er en lækker tilføjelse til din kapokmadras, men kan også bruge som et ekstra tillæg ovenpå en almindelig s.
Pris 1595.95 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - I hjemmet > Sovetid > Madrasser
Leander Topmadras - Classic - 48x79 - Hvid.
Pris 329.95 kr.
Kategori: Diverse - Madras
Nyd en god nats søvn på vores ekstra bløde topmadras! Denne topmadras, som er ca. 6 cm tyk, er ekstra blød og komfortabel. 1. Teknologien bag viscoelastisk skumDenne topmadras er fremstillet i viscoelastisk memoryskum, som er åbencellet og åndbart. Dette.
Pris 599 kr.
Kategori: Diverse - Madrasbeskyttere Rullemadrasser
Kvalitetstopmadras fra Dunlopillo med en kerne af 5 cm naturlatex. Harmoni topmadrassen fra Dunlopillo er betrukket med et ekstra kølende og super blødt hvidt stof og har en kant i antracit møbelstof, dernæst er topmadrassens betræk trenset hvilket giver.
Pris 6524.25 kr.
Kategori: Diverse - Soveværelse
V3