WMF Trykkoger 6,5L Flot trykkoger i super kvalitet, fremstillet i Tyskland. Med en trykkoger kan du tilberede din mad med op til 70% hurtigere og samtidig bevare madens aroma og vitaminer, og er nem at betjene. WMF trykkogeren er fremstillet i 18/10 rustfrit stål og er fremstillet af en af verdens førende.
Pris 1649.25 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Trykkoger i stål. 6,0 liter med låg og løs kurv/indsats. Inkl. ekstra gummiring/pakning Velegnet til alle varmekilder, inkl. induktion trin 1: 0,6 bar trin 2: 0,9 bar.
Pris 720 kr.
Kategori: Gryder & pander - Isenkram & bolig|Køkkenmaskiner|Trykkoger
Madlavning mad ved temperaturer, der er langt højere end konventionelle ovne trykkogere drastisk reducere madlavning gange gør det muligt for os at lave mad i en billigere sundere og grønnere måde. Pasta og ris kan laves fra bunden i mindre end 10 minutter sparsommelige kokke kan tenderise velsmagende billig.
Pris 179 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sport og hobbyer
.
Pris 899 kr.
Kategori: Gryder & pander - Køkken Gryder & pander Gryder
Tefal Secure 5 Neo trykkoger med alle nødvendige sikkerhedssystemer. Bakelithåndtag med automatisk lås. Passer til alle komfurer. Tåler opvaskemaskine, men opvask i hånden forlænger holdbarheden. 2 forskellige kogeprogrammer. Enkel og sikker trykkoger - 2 kogehastigheder - Tyk bund - Passer til alle.
Pris 649 kr.
Kategori: Gryder & pander - Bolig & indretning Køkkenartikler Små køkkenmaskiner Fritøser & riskogere
Tefal Secure 5 Neo trykkoger med alle nødvendige sikkerhedssystemer. Bakelithåndtag med automatisk lås. Passer til alle komfurer. Tåler opvaskemaskine, men opvask i hånden forlænger holdbarheden. 2 forskellige kogeprogrammer. Enkel og sikker trykkoger - 2 kogehastigheder - Tyk bund - Passer til alle.
Pris 649 kr.
Kategori: Gryder & pander - Køkkenmaskiner
Monix Classic Pressure Cooker er en super smart gryde, hvor det er muligt at fastspænde låget, så du undgår at det koger over. Kan indeholde op til 6 liter, samt er designet i rustfrit stål. Kan anvendes på alle former for komfurer herunder.
Pris 359 kr.
Kategori: Gryder & pander - Gryder
.
Pris 170 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ FEST, ROLLELEG & UDKLÆDNING ROLLELEG KØKKENLEGETØJ OG TILBEHØR LEGETØJSGRYDER OG PANDER
Står du og mangler en ny ekspres-gryde, så får du her en super praktisk og funktionel ekspres-gryde fra mærket Monix. Ekspres-gryden er lavet i rustfrit stål og har en....
Pris 479.95 kr.
Kategori: Mindre apparater -
.
Pris 709 kr.
Kategori: Gryder & pander - Tilberedning - Kogeredskaber - Trykkogere
Det moderne køkkens bedst bevarede hemmelighed! “Italienerne, amerikanerne, inderne og kineserne har været i gang i årtier. Hvorfor er Danmark ikke med i det fine selskab af trykkoger-brugere? Nu skal vi med på bølgen.”Det mener de to glade madentusiaster og forfattere Dennis Grydholdt Hansen....
Pris 148 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Hurtig madlavning, sund mad I en BK- trykkomfur kan du få din mad klar på ingen tid. Ved madlavning under højt tryk kan du få dit måltid klar i halv tid. Og en trykkomfur er ikke kun egnet til madlavning af kartofler, du kan tilberede hele måltider. Takket være madlavningen forbliver smag og vitaminer godt.
Pris 797.96 kr.
Kategori: Gryder & pander - køkken og tilbehør pander og tilbehør gryder tryk komfur|
Tefal Secure 5 Neo Trykkoger P2530738Produktegenskaber for Tefal Trykkoger•Rustfrit stål med dampindsats•2 kogemuligheder 0,5 og 0,8 bar•Tredobbelt bund•Glidende håndtag i bakelit•Passer til alle komfurtyper inkl. Induktion•Tåler opvaskemaskin.
Pris 449 kr.
Kategori: Gryder & pander - Gryder og pander
.
Pris 425 kr.
Kategori: Gryder & pander -
Egnet til kogepladetyper: Keramisk, Gas, Halogen, Induktion, Forseglet plade, Farve på produkt: Sort, Rustfrit stål. Bredde: 450 mm, Dybde: 250 mm, Højde: 230 mm. Pakkens dimensioner (BxDxH): 451 x 291 x 254 mm, Pakkevægt: 4,7 kg.
Pris 564 kr.
Kategori: Gryder & pander - Service Køkkengrej Gryder
.
Pris 470.63 kr.
Kategori: Diverse - Køkkenudstyr - Gryder og pander - Gryder
Trykkogeren fra Demeyere er den ideelle forstærkning til køkkenet, hvis du nyder at lave mad nænsomt, men ikke har tiden til det. Tryk opbygges inden i trykkogeren takket være det tætsluttende låg, som tillader mad at blive tilberedt ved en høj temperatur, hvorved det færdiglaves ekstremt....
Pris 1749 kr.
Kategori: Gryder & pander - Køkken universGryder & PanderSpecielt køkkenudstyrTrykkoger
En trykkoger er den ideelle forstærkning til køkkenet, hvis du nyder at lave mad nænsomt, men ikke har tiden til det. Tryk opbygges inden i trykkogeren takket være det tætsluttende låg, som tillader mad at blive tilberedt ved en høj temperatur, hvorved det færdiglaves ekstremt hurtigt. Kan rumme....
Pris 1299 kr.
Kategori: Gryder & pander - Køkken universGryder & PanderSpecielt køkkenudstyrTrykkoger
WMF Trykkoger 8,5L Flot trykkoger i super kvalitet, fremstillet i Tyskland. Med en trykkoger kan du tilberede din mad med op til 70% hurtigere og samtidig bevare madens aroma og vitaminer, og er nem at betjene. WMF trykkogeren er fremstillet i 18/10 rustfrit stål og er fremstillet af en af verdens førende.
Pris 1724.96 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
V3