.
Pris 2681.00 kr.
Kategori: Elartikler - Elartikler > Alarmer & klokker > Tyverialarm
Tyverialarm / Infrarød bevægelsesdetektor Fjernbetjeningsafstand: 10-30 meter (åben jord) Registreringsområde: 2-4 meters afstand, vinkel på 110 grader Specifikation: - IR-detektor alarmer, når sensoren registrerer bevægelser - Perfekt til hjem, kontor, butik, lager - Alarmsignal Spænding: 105 dB - Fjernbetjeningens rækkevidde: ca: 10-30 meter (åbent område) - Registreringsområde: 2-4 meter, vinkel på 110 grader - Inkluderer 2 fjernbetjeninger - Batterier: 4 x AA til sensoren / 3 x AG13 til hver fjernbetjening (batterier medfølger ikke) 1 Indsæt batteriet. 2 Brug fjernbetjeningen til at starte alarmen. Når du trykker på den, skal den røde del af controlleren være lige mod den røde del af alarmen, ellers kan den ikke tændes. Hvis alarmen er slået til, lyser det røde lys i venstre side. Bevæg dig nu væk fra synet af alarmen. Når alarmen er klar, lyser den grønne lampe. Hvis det ikke virker, så gør det igen. Oftest er det fordi du enten har sat batterierne forkert i, du har ikke fjernet plastikklappen som nogle gange er i håndbetjeningen til batteriet, har du ikke været væk fra alarmen længe nok til at den er aktiveret. man har rykket sig foran alarmen for tidligt, etc. Når det grønne lys lyser, hvis nogen passerer alarmen, vil den ringe. Inkluderet i pakken 1 x Alarm 2 x fjernbetjeninger.
Pris 187.00 kr.
Kategori: Diverse - hjemmet/sikkerhed/alarm-og-overvagning/indbrudsalarm
Hng dine billeder og rammer op enklere end nogensinde ved hjlp af velcrobånd Disse smarte selvhftende velcrobånd sttes enkelt fast på bagsiden af dit billede samt på vggen hvor billedet skal hnge Metoden er perfekt til dig som ikke vil efterlade grimme borrehul eller mrker på vggenIntruktioner Start med at rengre vggen og lad trre vggen må ikke vre tapeteret eller have skader Derefter stter du velcrosiderne sammen og trkker beskyttelsesplasten vk som sidder på Placer klistersiden mod bagsiden af billedrammen og tryk til Når begge sider er på plads fjerner du beskyttelsesplasten som nu peger ud ad for at du til sidst kan trykke din billedramme fast Når velcrobåndene sidder på plads på vggen fjerner du forsigtigt rammen ls og trykker på velcrobånene i ca 30 sek For at tapen skal kunne nå at virke så skal du vente 60 minutter inden du for en sidste gang trykker billedrammen fast igen3 M Command Velcrobånd tynde Rammer Hvide- 4-par er en forpakning med 4-par.
Pris 70.31 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Billedrammer > Rammetilbehør > Ophængning
Denne Smartwares bevægelsessensor-kontakt ES34 vil gøre din hverdag nemmere og mere praktisk! Denne bevægelsessensor-kontakt tænder automatisk dine lys når den opdager bevægelse 12 m inde i dens detektionsområde. Denne bevægelsessensor har en detektionsvinkel på 180°. Lystændingstiderne kan justeres.
Pris 166.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem & have > Sikkerhed i hjemmet > Bevægelsessensorer
Sikkert, lille pengeskab til dine værdisager Opbevar kontanter, dokumenter, nøgler, smykker og andre værdigenstande sikkert i pengeskab ST-ES-250 fra Stamony. Det kompakte pengeskab er robust og byder på optimal beskyttelse mod uvedkommende adgang. Sikkert værdiskab med kodelås og 2 nødnøgler. Koden består af 3 til 8 tegn. Kompakt værdiskab på 35 x 25 x 25 cm af pulverlakeret stål Praktiske monteringshuller Filt i bunden af inderskabet beskytter smykker o.l. mod ridser Inkl. 2 nøgler og 4 batterier type AA.
Pris 719.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Pengeskabe
Her får du dette super praktiske IP-kamera til din bolig. Dette IP-kamera er perfekt til dig, som gerne vil følge med i, hvad der sker i din bolig. Dette IP-kamera er trådløst med en vinkel på....
Pris 289.95 kr.
Kategori: Alarm & automatisering -
Philips Hue bevægelsessensor Styr lyset automatisk ved at tilføje en Philips Hue-bevægelsessensor til Philips Hue-systemet. Du kan anbringe sensoren hvor som helst i hjemmet, da den er batteridrevet og helt trådløs. Gå blot forbi for at udløse lyskontakten. Tænder og slukker dine Hue-lyskilder automatisk Udløser dine Philips Hue-lyskilder, når der registreres bevægelse. Opret forbindelse mellem Philips Hue-bevægelsessensoren og din Philips Hue-bro ved hjælp af Philips Hue-app'en. Så tænder den automatisk dine Philips Hue-lys, når du går ind i et rum. Perfekt til entréen, badeværelset, kælderen eller garagen. I app'en kan du vælge hvilken scene eller lysindstilling, der skal udløses når der registreres bevægelse. Lyskilderne slukker automatisk, når der ikke længere registreres bevægelse. Dag- og natindstilling Tænder automatisk et diskret natlys. Det er muligt at indstille forskellige lysindstillinger for dag og nat. I løbet af dagen kan sensoren tænde klart hvidt lys, så du bedre kan se. Om natten kan den tænde et blidt natlys, når du, din partner eller dit barn står ud af sengen. Netop nok til at hjælpe med at navigere i mørket uden at resten af familien vågner.   Integreret dagslyssensor Tænder kun lyset, når det er nødvendigt. Takket være en indbygget dagslyssensor tænder lyset kun, når der er behov for det. Du kan nemt ændre lysfølsomheden i Philips Hue-appen, så sensoren kun udløses, når du har brug for en smule ekstra lys. Når der ikke længere registreres bevægelse, dæmpes lyset, inden det slukker automatisk efter et selvvalgt tidsrum. Bevægelsessensoren hjælper dig også med at spare på energien ved automatisk at slukke lyset i områder, der er ikke bliver benyttet.   Placer den, hvor det betyder noget Ingen kabler, så du kan anbringe den hvor som helst i hjemmet. Bevægelsessensoren er batteridrevet, så den er helt trådløs og nem at installere hvor som helst i hjemmet. Opsætningen klares på få minutter. Sæt den blot på en hylde eller et lille bord, eller du kan montere den på en væg eller i loftet med den medfølgende skrue. Du kan endda fastgøre den på metaloverflader som f.eks. på køleskabet med den medfølgende magnet. Du kan nemt indstille sensorens registreringsvinkel i den ønskede retning..
Pris 279.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Lyskilder > Smart Home Wifi & Hue > Philips Hue
Amazon Echo Show 5 med Alexa.
Pris 619.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - 40
Eufy security home alarm kit, er et innovativ, effektivt og super brugervenligt alarm kit til hjemmet. Dette 5 stk alarm kit er hurtig og nemt at installere, og du får sikkerhed på sekunder, ved at taste koden ind på din keypad, eller via den smarte eufy security app. Via appen får du besked det sekund et brud på sikkerheden opdages. i Pakken: 1 x Homebase 1 x Keypad 1 x Motion sensor 2 x Entry sensor 1 x brugermanual Materiale: PlastikFarve: Hvid.
Pris 999.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Electronics - Camera & Image - Digital Camera
Et helt nyt bluetooth intercom-system fra Schubert!Schubert tilføjer deres nye telefonsystem til markedet.SC1-systemet er udviklet til C4 og R2-hjelmene. Der er to forskellige modeller af SC1-systemet: Standard og Advanced. Den væsentlige forskel mellem disse er batteriets levetid, rækkeviden med andre moduler, samt manglen på radio- og NFC-system på standardmodellen.SC1-systemet kan tilsluttes mellem 4 brugere, og rækkeviden er 1000m (standard) eller 1600m (avanceret).Standbytiden for enheden er en uge.Systemet styres via smartphone-appen..
Pris 1679.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - MC-Tilbehør/GPS & Samtaleanlæg/Samtaleanlæg
Dette sæt består af 1000 8,2 MHz elektroniske artikelovervågnings-alarmbrikker, der hver har en nål og kan anvendes til at beskytte varer mod tyveri i butikker med et kompatibelt RF antennesystem. Disse alarmbrikker har en god sporingsrækkevidde på 1,2 meter. De er kompatible med alle.
Pris 1283.21 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Sporting Goods > Athletics > General Purpose Athletic Equipment
Denne rørmotor bruges hovedsageligt til automatisering af markiser, garageporte, rulleskodder og solskærme for blot at nævne nogle få. Takket være deres støjsvaghed, lille størrelse og lette installation bruges rørmotorer ofte på kontorer, boliger, hoteller, showrooms, villaer og mange andre steder. Denne rørmotor har en høj effekt og en stor belastningskapacitet på op til 25 kg. Den har en mekanisk afbryder for let regulering. Pakken indeholder 5 rørmotorer.Farve: OrangeDiameter: 35 cmUdgangsmoment: 10 NmStrømforsyning: 230VFrekvens: 50 HzNominel effekt: 140 WElektrisk strøm: 0,55 AIP-tæthed: IP44Trækkapacitet: 20-25 kgRullehastighed: 17 omdr./minMed 1,2 m kabelPasser til 40 mm ottekantet akselPakken indeholder 5 rørmotorer.
Pris 1804.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Elektriske motorer
.
Pris 3535.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Elektronik - Computer
DELTACO SMART HOME netværkskamera til indendørs brug, 1080p, Wi-Fi 2.4GHz, IR 10m, 1/4" CMOS, microSD, hvid SH-IPC01 er et trådløst netværkskamera, der kan placeres i dit hjem eller kontor for at give dig kontrol over, hvad der sker, når du er væk. Kameraet har en opløsning på 1080p og et IR-område på op til 10m for at se objekter selv i mørke. For at SH-IPC02 skal være i stand til at optage materiale, er der.
Pris 299.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - DISCONTINUED > Smart home
Få mere ud af Nedis® smart-dørklokke med kamera med denne trådløse dørklokke. På den måde ved du altid, om der er nogen ved døren, selvom du ikke har din smartphone inden for rækkevidde, eller hvis den er slukket. Du behøver kun at slutte den til en USB-port og vælge ringemelodi og....
Pris 78.99 kr.
Kategori: Alarm & automatisering -
Er du træt af fremmede hunde og katte, eller måske ræve eller andre dyr i haven - så er denne skræmmer som benytter ultralyds frekvenser lige sagen..
Pris 249.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Startside >
elementer: Schuberth SC1 Advanced kommunikationssystem.
Pris 1640.41 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Motorcykel-kommunikationssystemer
Find din telefon, finde dine nøgler, tag en selfie. Orbit er en lille Bluetooth enhed udformet i anodiseret aluminium som du kan hæfte på dine nøgler eller en anden værdigenstand..
Pris 219.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Bluetooth nøglefinder,Smartphone nøglefinder,Smart trackers
Hjemmeautomation er nu blevet nemmere. Dette brugervenlige, intelligente IP-udendørskamera kan nemt tilsluttes dit eksisterende Wi-Fi-netværk for at overvåge udendørsområderne omkring huset og registrere eventue... - TILBUD NU, pris kun 419,00 (før 532,00).
Pris 419.00 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Diverse » Sortiment
V3