Kan mesterrod slå influenza ned? Kan galtetand give dig appetitten tilbage? Virker hjertensfryd mod migræne? Én ting er at finde ud af, hvilke urter der....
Pris 219.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Urtemedicinens ABC (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Tabita Wulff - Forlag: Saga - ISBN-13: 9788726347227.
Pris 174 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Kan mesterrod slå influenza ned?Kan galtetand give dig appetitten tilbage?Virker hjertensfryd mod migræne? Én ting er at finde ud af, hvilke urter der virker, noget andet er at finde ud af, hvor de gror, hvordan de tørres, og hvilke mængder de skal tages.
Pris 65.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Historie og samfund
Thai landske urter er en del af en levende kultur af healing, der er blevet praktiseret og bevaret gennem århundreder i traditionel medicin skoler buddhistiske klostre og landsbyhuse over hele Thailand. Mange ganske gamle urte traditioner fortsætter med at blive praktiseret i hele Thailand til denne dag, og.
Pris 94 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sundhed, familie og livsstil
Solid og omfattende bog om Kinesisk Urtemedicin, der også kan bruges som opslagsværk og således henvender sig til både studerende og terapeuter, samt særligt interesserede patienter. .
Pris 319.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Kinesisk urtemedicin er en bog omkring forskelligt kinesisk urtemedicin. Bogen fortæller dig både det teoretiske om medicingen, men også praktisk hvordan det anvendes. .
Pris 539.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Kinesisk urtemedicin Teori og praksis (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Eckhard Bick - Forlag: Mnemo - ISBN-13: 9788789621098.
Pris 508.8 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Kinesisk urtemedicin Materia medica (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Eckhard Bick - Forlag: Mnemo - ISBN-13: 9788789621104.
Pris 323.8 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Ved hjælp af en moderne og praktisk tilgang denne bog ser på den egentlige årsag til psoriasis fra en kinesisk medicin perspektiv. Den undersøger....
Pris 399 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 517.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Krop og sind
.
Pris 333.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Krop og sind
I legender har blomster og urter ofte en magisk betydning, og man har igennem historien anvendt deres kræfter som beskyttelse i amuletter og i urtemedicin. Hvorfor bliver gul snerre kaldt for Jomfru Marias sengehalm? Hvorfor hedder Silybum Marianum Mariatidsel? - og hvordan har Forglemmigej fået sin himmelblå.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Alpenkraft er en traditionel urtemedicin, som bliver brugt til at lindre symptomer på forkølelse og periodevis hoste..
Pris 99 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Helsekost Forkølelse Øvrige
10 stk. 299 Det her gigt plaster er lavet af førsteklasses urtemedicin. Det er en kombination af forskning af mange forskellige knoglesygdomme. Det er blevet godkendt af Food and Drug Administration Bureau som har godkendt det til smertebehandling af gigt. Plasteret er både effektivt og pålideligt. Effekten.
Pris 299 kr.
Kategori: Helse - Velvære behandlinger Plastre Plaster mod Gigt og Ledsmerte
I løbet af de seneste år er urtemedicin blevet en stadig mere videnskabeligt baseret system af healing. På grund af krav fra både den....
Pris 239 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Reference
I den gamle tradition for kinesisk medicin sygdom er en disharmoni af hele kroppen. Målet er at genoprette harmoni gennem urtemedicin akupunktur moxibustion og diagnostiske færdigheder af lægen. Det styrende princip er at afbalancere Yin og Yang og genoprette sammenkoblingerne mellem alle aspekter af.
Pris 159 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sundhed, familie og livsstil
Digestisan er en licenseret urtemedicin til lindring af fordøjelsesbesvær, følelse af mæthed og flatulens. Den indeholder ekstrakter af frisk høstet Cynara (artiskok), mælkebøtte, pebermynte og tørrede bolsje blade. fordøjelsesbesvær er et almindeligt problem opleves af mange.
Pris 94 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Vitaminer og tilskud
I legender har blomster og urter ofte en magisk betydning, og man har igennem historien anvendt deres kræfter som beskyttelse i amuletter og i urtemedicin. Hvorfor bliver gul snerre kaldt for Jomfru....
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Naturmedicin 99 (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Tabita Wulff - Forlag: Saga - Emner: Naturmedicin, Danmark, Alternativ behandling, Homøopati, 1990'erne, Urtemedicin, Naturlægemidler - ISBN-13: 9788711950043.
Pris 261 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3