Vejledning af læger under uddannelse fokuserer på den læring, der sker i den kliniske dagligdag, og viser, hvordan yngre læger og deres vejledere kan opnå bedre udbytte af både de formelle....
Pris 229.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Vejledning til DS/INSTA 800 (Forlag: Dansk Standard, Format: Hæftet, Type: Bog, VNR: ingen).
Pris 245 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
I Konsekvenspædagogisk vejledning giver forfatterne et bud på, hvordan konsekvenspædagogik kan kvalificere almindeligt kendte vejledningssituationer, hvad enten vejledningen er individuel, kollektiv, faglig eller spontan.#br##br#Konsekvenspædagogik er en praksisbaseret pædagogik med rødder i.
Pris 219.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Der har igennem de seneste år været fokus på at skabe mange forandringer i skolen, jf. både inklusionsloven i 2012 og Folkeskolereformen i 2014, hvilket har afstedkommet, at der i langt større grad er fokus på lærernes pædagogiske kompetenceudvikling på skolerne. Flere undersøgelser peger dog....
Pris 53 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 136.21 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring - Affaldshåndtering - Spande & tilbehør
Mundbind Type IIR - 3-Lags - 50 stk. Dette 3-lags engangs mundbind med ørekroge og justerbart næsestykke har den såkaldte IIR certificering og naturligvis CE-godkendelse. Det bringer mundbindet op i en klasse for sig - niveauet højere end Type I og Type II mundbind, og du opnår så ledes en endnu bedre.
Pris 29 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Desinfektion
Tristar CM-2275, Espressomaskine, 1,2 L, Malet kaffe, 850 W, Sort, Rustfrit stålTristar CM-2275 kaffemaskine Espressomaskine 1,2 L VejledningTristar CM-2275. Produkttype: Espressomaskine Kaffemaskine type: Vejledning Vandtank volumen: 12 L Kaffetype: Malet kaffe Beholder til brygget kaffe: Kop Antal tude: 2..
Pris 548 kr.
Kategori: Kaffemaskiner og Espressomaskiner - Bolig - Køkkenudstyr - Køkkenmaskiner - Kaffe & Espresso Maskiner
elementer: TomTom Rider 550 World Rute vejledning System.
Pris 3213.34 kr.
Kategori: MC tilbehør - Motorcykel-navigationssystemer
Vejledning af læger under uddannelse fokuserer på den læring, der sker i den kliniske dagligdag, og viser, hvordan yngre læger og deres vejledere kan opnå bedre udbytte af både de formelle samtaler og af den kliniske vejledning.   Baggrunden for bogen Det sundhedsvæsen, som lægeuddannelsen foregår i, har.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Medicin/sundhed/sygdom
Bogen diskuterer centrale sider ved vejledning i det moderne samfund. I første del, ´Vejledning og møder med det uforudsete´, bliver vejlederens møde med den, som bliver vejledt, drøftet. Anden del, ´Vejledning og vores tid´, sætter vejledning ind i det senmoderne samfunds kontekster, og tredje del,.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Pædagogik/børn/forældre
Gode tanker - Gode følelser gør rede for teorien bag kognitiv adfærdsterapi og vejleder i brugen af metoden i forbindelse med børn og unge med psykiske vanskeligheder. Bogen er samtidig et arbejdsmateriale med praktiske øvelser og arbejdsark (til fri kopiering), som kan anvendes fleksibelt i forhold til det.
Pris 499.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Psykologi/psykisk sundhed
Bogen henvender sig til vejledere af fagprofessionelle i et videreuddannelsesforløb eller de der skal introducere fagprofessionelle til et nyt job. Bogen tager udgangspunkt i situationer fra praksis, som ofte vanskeliggør vejlederens rolle, og giver derefter anvisninger til konkrete handlemuligheder. Med.
Pris 229.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Sygepleje
En lærer ender i en grønlandsk bygd, hvor alting fungerer anderledes, end en lærer fra en storby i Danmark er vant til.          Uddrag af bogen  Lærer Hans-Poul var en fuldblodsgrønlænder med et ægte indianerlook. Den lange dinglende hestehale, det borende blik, den lille spidse næse og skarpe hage sagde mig.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Rejseerindringer
Indeholder instruktioner til alle elementer i Tre religioner samt mange kopiark med opgaver og ordforklaringer..
Pris 329.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Skole/lærebøger div.
Lærebog til læreruddannelsen og til videreuddannelsen af lærere. Vejledning vinder frem i forskellige pædagogiske sammenhænge, og læreren må derfor have vejledningskompetencer. Bogen belyser praktiske opgaver, som vejledningsopgaven omfatter. Bogen har relevans for både den almindelige lærer og læreren med.
Pris 209.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Skole/lærebøger div.
Ny udgave 'Vejledning og praksisteori' er en grundbog om en undervisnings- metode, som har en voksende aktualitet og nødvendighed i danske uddannelsesinstitutioner. Bogens centrale tema er, hvordan man kan vejlede for at udvikle den enkeltes praktiske fagteori, så den udgør et stadig mere righoldigt og.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Pædagogik/børn/forældre
En lærer ender i en grønlandsk bygd, hvor alting fungerer anderledes, end en lærer fra en storby i Danmark er vant til. Uddrag af bogen Lærer Hans-Poul var en fuldblodsgrønlænder med et ægte indianerlook. Den lange dinglende hestehale, det borende blik, den lille spidse næse og skarpe hage sagde mig, at hans.
Pris 122.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Lydbøger
Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence udspringer af det øgede fokus på den kliniske uddannelse i de sundhedsfaglige professionsuddannelser, og de krav der er formuleret i bekendtgørelsen om uddannelse af kliniske vejledere. Bogen indeholder en grundig introduktion til centrale pædagogiske temaområder,.
Pris 329.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Medicin/sundhed/sygdom
Denne bog sætter fokus på det didaktiske element i den kliniske vejleders opgave. Det er vejlederens opgave, som myndighedsperson, at give den studerende anledning til refleksion over sin egen praksis. Forudsætningen for, at det kan lykkes, er dog, at vejlederen etablerer sit eget didaktiske ståsted. Bogen.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Medicin/sundhed/sygdom
V3