Med forslag til valg af vine til forskellige typer madretter, praktiske oplysninger om vin samt kort og beskrivelse af vindistrikter Fotograf: Else....
Pris 69.94 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Et komplet sæt kvalitetsvin i et moderne og elegant design, som er den perfekte gave til, dem der elsker god vin. Inklusiv adskillige tilbehør til vin og en støttebakke til placering af dem til bekvem transport og opbevaring. Specifikationer: Materiale: ABS Zink Legering Mat overflade Originalt design Eksklusiv og elegant design Vinsæt: 5 Dele Inkluderer: Bundprop Proptrækker Dryppering Flaskeåbner Støttebakke Praktisk, nem og sikker brug Nem at transportere og opbevare Ca. mål: 12,5 x 16 x 7,5 cm.
Pris 119.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hus og have, Køkkenudstyr
Elegant vinsæt - Perfekt som gave..
Pris 119.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Startside > Bolig & Have > Boligtilbehør & Indretning > Organizers & opbevaring
Innovagoods vin tilbehør med skakbræt og spil. Et flot og funktionelt design, der gør dette indstillet til en fremragende gaveide. Perfekt til vin og skakelskere..
Pris 199.00 kr.
Kategori: Øl, vin & spiritus - Madlavning - Køkkenredskaber og borddækning
At drikke vin med sine venner en varm sommeraften, ja det er happy days! Men hvis du sidder dér og ikke kan få vinflasken åbnet, ja så bliver det en pinlig affære, og vennerne må tage hjem igen.….
Pris 189.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hem|Bartilbehør
100% vind- och vattentäta med tejpade sömmarVärmande fleecefoder på insidanFörformade knän100% återvinningsbar polyesterReflexdetaljerExtend Size kan öka benlängden med en storlekUtbytbara fothällor i silikonVattenavvisningen är PFC-friVattenpelare: 10,000 mmAndningsförmåga: 5,000 g/m²/24hMaterial: 100% polyesterFoder: 100% polyester.
Pris 277.00 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories > Clothing > Outerwear > Rain Pants|Children
Viners Vin Everyday Frypan.
Pris 349.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Unisex>Home
Shop Embossed Vines Top i Lilla fra Supreme online hos Miinto.
Pris 1786.00 kr.
Kategori: Herretøj - male>T-shirts>T-shirts
Flower Vine leaf Print Sheer Crotchless OSMateriale: 88% Nylon 12% ElastaneFøl dig uimodståelig i denne fantastiske catsuit fra Music Legs kollektionen!Den hudfarvede catsuit er lavet af blødt, elastisk materiale, der passer perfekt til din krop. Stoffet omslutter dine kvindelige former og er behageligt at bære i enhver position. Det lodrette blomstermønster får dig til at se højere ud og giver et sensuelt udseende, som ingen vil være i stand til at modstå. Catsuit er forsynet med et åbent skridt, så du mest intime områder forbliver tilgængelige.Vasketemperatur: Håndvask Blegning: Nej Strygning: Nej Renseri: Nej Tørretumbler: Nej.
Pris 188.00 kr.
Kategori: Erotisk lingeri - Sexet lingeri > Kroppsstrumpor
Caudalie Vine Body Butter 225 ml.
Pris 198.00 kr.
Kategori: Hudpleje - Hudpleje > Kropspleje
Opbevar din yndlingsvin på en pæn og dekorativ måde med denne flotte, klapsammenlige vin-reol i messing-farvet metal. Det ser super godt ud at finde en flaske frem fra hylden, når du har gæster.  Det pæne enkelte design passer ind i enhver enretning. Kan holde op til 6 flasker..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Vin opbevaring
Et skønt body butter, der giver en langsigtet fugt, er nærende og effektiv på en tør og stram hud. Den rige appelsinduftende formel absorberes hurtigt af huden og føles ikke fedtet. Den indeholder ligeledes sheasmør, der har fornyede egenskaber og nærer huden..
Pris 228.00 kr.
Kategori: Hudpleje - Kropspleje - Fugtighedscreme til kroppen - Body butter
I århundreder har Silver Vine-buskens pinde fået de asiatiske kattes hjerter til at slå hurtigere og nu fås de også hos os. Silver Vine (actinidia polygama) er knuste blade fra Matatabi-planten. Planten er kendt i Japan og Kina som en ingrediens i kosmetik, mad og medicin, men også for dens effekt på katte - meget lig virkningen af katteurt og baldrian. Den beroliger din kat og stimulerer til leg og masser af afslapning i stressede situationer. Lugter for mennesker af urtete. Men pindene tjener ikke kun som legetøj, men du kan også give dem som tandpleje til din kæledyr. Et asiatisk højdepunkt med 3 fordele: leg, beskæftigelse tandpleje i ét! Aumüller Kattesticks Silver Vine i overblik: 10 naturlige kattesticks af Silver Vine- eller Matatabi plante Silver Vine- eller Matatabi busk: hører til familien af kiwitræer der vokser i Asien, særligt i Kina og Japan Særlig virkning på katte: stimulerer til langtidsbeskæftigelse 3-i-én: leg, beskæftigelse tandpleje Uden skadelige bivirkninger Materiale: 100% naturligt, uskrællet Silver Vine Samlet mål: ca. Ø 0,5 x L 12 cm Indhold: 10 sticks, 25 g Bemærk: Grundet dette legetøjs kraftige virkning på katte, bør du kun stille det til rådighed for din kat i et begrænset tidsrum for at undgå overstimulering. Som ved alle andre produkter bør du holde lidt øje med din kat, når den leger med legetøjet. Kontroller regelmæssigt produktet for skader, og udskift legetøjet med et nyt, hvis det er defekt eller mangler dele. Ellers er der risiko for at katten kan komme til skade..
Pris 24.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
.
Pris 399.00 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Beanies & Scarves - Beanies
Fremstillet i bomuld. Knappestolpe med to knapper. Logo på venstre bryst..
Pris 799.00 kr.
Kategori: Herretøj - Polotrøjer > Langærmede polotrøjer|men
Skab en masse hygge derhjemme ved hjlp af flotte posters i forskellige designs Denne model fungerer eksempelvis både alene og sammen med andre posters med et lignende motiv Du vlger selv om du vil indramme din poster eller om du vil hnge den op som den erRamme indgår ikke men kan tilvlges til bestillingen.
Pris 179.00 kr.
Kategori: Kunst - Posters > Designer > Susanneform
Sæt dette vintermometer fast på en vinflaske..
Pris 79.00 kr.
Kategori: Helsetilbehør - Termometer
Byd dine gæster velkommen og server et koldt glas hvidvin for dem. Med denne smukke vinkøler fra House Doctor som hedder Alir, vil din vin holde sig kold i længere tid og samtidig vil den stå smukt på bordet. Vinkøleren er lavet af rustfrit stål og messing og passer perfekt til den nordiske indretning. Alir kan også bruges til isterninger, da der medfølger et låg. Is/vinkøleren måler 12 cm. i diameteren og har en højde på 14,5 cm. W: 12cm, H: 15cm, D: 12cm.
Pris 463.00 kr.
Kategori: Service & bestik - Cocktail
Vin og mad (Video, Dvd, Dansk) - Forlag: Forlaget 180 - Emner: Vin, Bichel vine - ISBN-13: 9788792447234.
Pris 129.30 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3