På få minutter køles din champagne ned og køleren kan holde den kold i flere timer..
Pris 489 kr.
Kategori: Service & bestik - Vintilbehør Afkøling
Vin & Skaksæt Det smarte 2 i 1 sæt er både skakspil og et komplet sæt af vin tilbehør. Du får med dette sæt alt, du har brug for til en hyggelig spille aften med nydelse af et godt glas vin. Vin & Skaksættet består af 37 dele. Proptrækker med folieskærer og flaskeåbner, skænkeprop, termometer og en.
Pris 129 kr.
Kategori: Parfume - Vinreoler & Tilbehør
Vin Kids Pant 2 fra Didriksons er et par bukser til børn som passer til dine fritidsaktiviteter..
Pris 287 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Outerwear Rain Pants|Children
Varm & Skön skinnjacka med löstagbar huva och äkta päls by Mocka & Nappa. Finsk tillverkning. 2st ytterfickor 1st innerficka. Yttermaterial 100% lammnappa foder 100% polyester fyllning 100% polyester. Tvättråd av fackman. Storlekråd: Rymlig klassisk..
Pris 6326.1 kr.
Kategori: Dametøj - Læderjakker
.
Pris 569 kr.
Kategori: Øl, vin & spiritus - Vin & Spiritus - Spiritus - Rom
Med denne vindekanterer kan du hurtigt og enkelt forhøje kvaliteten på din vin, for at opleve dens aroma og smag til fulde. Når du hælder vinen gennem dekantereren rengøres, luftes og iltes den på vej ned i glasset, og får en fyldigere og rigere smag. Denne vinlufter er helt enkelt et must for en rig.
Pris 159 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid Køkkenprodukter Bar- Tilbehør
1 stk. kort i karton med teksten Tillykke på forsiden. indvendigt er der ingen tekst. kortet kan anvendes til mange anledninger, f.eks. fødselsdag, reception, jubilæum eller andet. Kortet måler 16,6 cm X 11,7 cm. Kortet leveres med hvid konvolut..
Pris 10 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Root Catalog Default Category
259.
Pris 198 kr.
Kategori: Hudpleje - Hudpleje - Kropspleje
Nyd en god flaske vin med elegance og ynde, samtidig med at du undgår vinpletter på spisebordet med denne ZWILLING® Sommelier dråbefanger. Dette vintilbehør fra ZWILLING sikrer, at ingen vindråber løber ned langs siden af flasken efter hældning. Denne 13 cm x 8 cm x 4,2 cm dråbefanger....
Pris 209.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken universKøkkenredskaberVintilbehørDiverse tilbehør
Clarks.
Pris 437 kr.
Kategori: Damesko -
Vægur med termohygrometer Dette Thermo-hygro ur fra L'Atelier du Vin holder dig informeret om temperatur og fugtighed i din vinkælder for at sikre optimal modning af dine vine. I vintermånederne er den ideelle temperatur på din vinkælder f.eks. Mellem 9 og 12 grader Celsius, mens den i sommeren måske ikke er.
Pris 439 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - interiør ur og tilbehør
Lækker præsentation: Vinæskerne har et svagt mønster i forskellige nuancer afhængig af farven. Praktiske: Bærehåndtag til nem håndtering. Fremstillet i: Let mønstret mini bølgepap..
Pris 10.75 kr.
Kategori: Gaveindpakning - Gaveindpakning|Øl og vinemballage|Vinkasser til gaver
Det skal både være en fryd og en kunstart at åbne en god flaske vin. Derfor er dette smukke sæt i tre dele enhver ægte vinelskers drøm. Med proptrækkeren, skænkeproppen og vinproppen er alle de vigtigste værktøjer inden for rækkevidde – og det gennemførte look er vintage Georg Jensen. Vinproppen er designet.
Pris 799.2 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Vinåbner
Vin/vandkaraffel i mundblæst glas med prop af egetræ fra Sagaform..
Pris 159 kr.
Kategori: Service & bestik - Hjem Køkken & Servering Vin- & Bartilbehør
Den første rate i Merrily Watkins serien Den nye præst i Ledwardine står over for uventede hauntings og morderiske trad ....
Pris 74 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fiktion
DVD om hvorfor visse vine passer bedre til visse retter og omvendt. En række vin og madsammenhænge gennemgås. Meget inspirerende for dem der godt kan lide både vin og....
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Movies, TV Series - DVD and Blu-Ray
Vin og mad (Video, Dvd, Dansk) - Forlag: Forlaget 180 - Emner: Vin, Bichel vine - ISBN-13: 9788792447234.
Pris 129.3 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Skal du nyde et utal af ture ned ad pisterne? Så er denne jakke fra Icepeak perfekt. For du kommer både til at nyde varmen og den skønne komfort, når du tager skistøvlerne på og får denne jakke over kroppen. Den har tapede sømme, en række praktiske lommer og en god isolering, der sikrer varmen på.
Pris 1199 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Jakker - Skijakker - Forede Jakker
Ideal for wine bower decorations Ideal für die Weinlaubendekoration Triple intertwined trunks Vine garlands like lianas 119 leaves and 3 grapes Cemented The article is ready for use Position... - TILBUD NU, pris kun 1229,00 (før 1459,00) vindruer druer med.
Pris 1229 kr.
Kategori: Planter & havepleje - Udsmykning & Dekorationer » Kunstige planter
V3