Skab din egen tekop i glas med fin gravering. Vælg et yndlingscitat dit navn eller en tekst der betyder noget ekstra for dig. Giv vinglas eller whiskyglas med gravering væk - en perfekt gave! Drik din te af denne unikke og personlige tekop eller giv en personlig tekop med en flot tekst indgraveret. Hvis du.
Pris 299 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Fotogaver Køkken
Disse Duni-vinglas af plast til engangsbrug har en aftagelig sort fod og vil se fantastiske ud ved alle former for fester og arrangementer.Hvis du vil spare penge og tid på opvasken, er disse førsteklasses Duni-vinglas det perfekte valg. De kan bruges overalt, også på arbejdet eller derhjemme, og...
Pris 44.94 kr.
Kategori: Service & bestik - Home & Garden Kitchen & Dining Tableware Drinkware Glassware
Vinglas 53 cl Pakke med 6 stk. vinglas i et stilrent design. Alpina 53 cl vinglas er smukke til middagsselskaber og fås til en super god pris..
Pris 159 kr.
Kategori: Service & bestik - Hjem og fritid Køkkenprodukter
I denne flotte armerede vinhylde er der plads til både vinglas og magasiner. Hylden består af armeringsjern, der giver et råt look, samt fyrretræ der er mørktbejdset. Dansk designet af Vinobarto. Et moderne look i Skandinavisk stil. Dimensioner (HxBxD): 10.5 x 50 x 27 cm Der tages forbehold for træets.
Pris 795 kr.
Kategori: Service & bestik - Vinreoler Vinreoler i fyrretræ
Det elegante Eva Solo Vinglas er udviklet i tæt samarbejder med professionelle sommerliers for at skabe de optimale betingelser for nydelsen af den enkelte type vin. Glasset er udformet med 14 graders hældning på glasset, der medvirker til at dosere vinens bouguet - alt efter om der drikkes af den høje eller.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Vin
.
Pris 499 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken Borddækning Glas Vinglas
.
Pris 70 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - HUS & HAVE
Hvordan har din dag været? Et glas vin kan gøre enhver dag bedre, men hvor meget vin skal der til? Dette vinglas har tre indikatorer: "god dag", "dårlig dag" og "du skal....
Pris 129.95 kr.
Kategori: Service & bestik -
Vinglas 42cl, Klar från Bloomingville ..
Pris 69 kr.
Kategori: Service & bestik - Servering & Borddækning Glas Vinglas
Gennem sit kunstneriske udryk har stadig flere mennesker lært hendes arbejde at kende, og hendes stil kendetegnes af et nærvær i tiden og en stærk sans for hvad der er trendy..
Pris 199 kr.
Kategori: Service & bestik - Hjem Køkken & Servering Glas Vinglas
.
Pris 812 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Catering - Engangsservice - Øvrige
Hører til serien Surface som designeren Sergio Herman designede for Serax. Hvidvinsglas som passer perfekt til opdækning både til hverdag og til fest. Mål: 7,5 cm i diameter og højde 12 cm. Vedligeholdelse: Tåler maskinopvask. Tåler ikke mikrobølgeovn..
Pris 119 kr.
Kategori: Service & bestik - Bolig & indretning Køkkenartikler Glas
Vinglas i polycarbonat med afskruelig fod, tages nemt med i bagagen.
Pris 57 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Campingudstyr // Køkkenudstyr til camping // Vinglas
Mål: L: 330 mm. x B: 220 mm. x H: 260 mm. Vinglasholder så du sikkert kan vaske selv de mest sarte glas i opvaskemaskinen. Kan holde op til 8 glas af gangen og kan justeres til glas af forskellig størrelser. Sættes i opvaskemaskinens nederste kurv.9029795.
Pris 211 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og have Køkken og spisestue Køkkenapparater - tilbehør Opvaskemaskine - tilbehør
.
Pris 156 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken og spisestue/Glas/Vinglas/Rødvinsglas|Bolig og køkken
.
Pris 139 kr.
Kategori: Service & bestik - Servering - Glas/Krus - Vinglas
Velegnet til rødvin Vin smager ofte bedre, hvis du hælder det i et dejligt glas. Disse vinglas med en kapacitet på 690 ml. Du kan rulle godt med vinen, og på denne måde kommer smagen godt ud. Med vinglas fra Valetti køber du vinglas af høj kvalitet og en god pris..
Pris 109.5 kr.
Kategori: Service & bestik - glas og tilbehør vinglas rødvinsglas|
Bloomingville Ragna vinglas i brunt glas..
Pris 59 kr.
Kategori: Service & bestik - Udsalg
Accepter din indre rosin. Med denne vidunderlige badehylde vil du aldrig forlade badekarret.Fyld et varmt bad, tænd et lys, hæld et glas vin op til dig og din partner ... Eller to til dig selv, så du ikke behøver at rejse dig op i kulden for at genopfylde. Med denne fantastiske metalhylde kan du forkæle dig.
Pris 175.2 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem & Hobby Hjem & Husholdning Badeværelse Øvrigt
V3