Disse glas ser måske almindelige ud for resten af verden, men for dig, som har et trænet øje og basal viden omkring, hvilken type af glas, som passer til de forskellige drikke, så kan du se, at de….
Pris 299.00 kr.
Kategori: Service & bestik - Hem|Bartilbehør
Sæt dine vinglas fast i opvaskemaskinen for at undgå skader på glassene. Nu er det slut med at stille vinglassene op ad hindanden og håbe på det bedste under vaskeprocessen - altså, håbe på at glassene ikke bliver skåret eller vælter. Med disse bløde silikone-holdere står dine glas fast, hvor du stiller dem i maskinen. Klem den åbne del om stilken på vinglassene og stik derefter den hule modsatte del ned over metalstiverne i trådkurven. Herved har du sikret at glassene ikke kan vælte ind i hinanden.  Silikoneholderen er fleksibel og bøjes i en vinkel, så glasset står fast - ganske enkel og effektivt. Leveres i 4-styk pakning i farven lilla. Materiale: Silica Gel Længde: 16,8 cm.
Pris 69.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hus og have, Køkkenudstyr
Smukt og elegant glas, der løfter borddækningen Stölzle Exquisit vinglas er et fint og eksklusivt glas, som med sit slanke design giver glasset et eksklusivt og smukt udtryk. Glasset er udviklet og fremstillet til professionelt brug i restaurations branchen og er af fineste kvalitet. Exquisit vinglasset egner sig fremragende til pæne restauranter og i den elegante professionelle servering, men er også mere end egnet til særlige lejligheder i det private. Glasset giver med sit smukke udtryk lige lidt ekstra til vinen, og det er designet med et lille knæk, der kan anvendes som skænkekant. Et rødvinsglas som giver noget helt specielt til borddækningen og den gastronomiske oplevelse. Farve: Klar Type: Rødvinsglas Højde: 21,5 cm Diameter: 8,9 cm Rumfang: 48 cl Materiale: Glas.
Pris 352.13 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken > Borddækning & service > Service > Glas & kopper
Rosendahl præsenterer de perfekte rødvinsglas. Dit rødvinsglas har betydning for, hvordan din vin smager. Derfor er det vigtigt at vælge det helt rigtige glas, så du kan....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Service & bestik -
Det elegante Eva Solo Vinglas er udviklet i tæt samarbejder med professionelle sommerliers for at skabe de optimale betingelser for nydelsen af den enkelte type vin. Glasset er udformet med 14 graders hældning på glasset, der medvirker til at dosere vinens bouguet - alt efter om der drikkes af den høje eller lave side. Glasset er mundblæst, hvilket giver det en kvalitetsmæssig værdi og fremmer glasset. Stilken er trukket ud af det samme glas, som glassets kop er blæst af. Maskinopvask ved max 50 grader..
Pris 299.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Vin
4-pak vinglas på fod af cadmiumfrit glas. I serien AMORY er glassene 6-kantede og har en flot form, som er smallere forneden. Serien løftes af at glassenes overflade har en uregelmæssig struktur, så kolde drikke ser ekstra læskende ud. Vinglasset i serien AMORY passer fint til både hvid-, rød- og rosévin. 35 cl/glas. Vægt 278 g. Materiale: Glas. Størrelse: Højde 22,3 cm, top ø 8,7 cm, fod ø 7,6 cm. Rengøring: Tåler maskinopvask. Tip/råd: Vær kreativ, når du dækker op. Nogle gange er det elegant med ensartethed, og andre gange kan det være spændende at blande forskellige glas til hver kuvert..
Pris 438.00 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken & borddækning>Glas
Gennem sit kunstneriske udryk har stadig flere mennesker lært hendes arbejde at kende, og hendes stil kendetegnes af et nærvær i tiden og en stærk sans for hvad der er trendy..
Pris 199.00 kr.
Kategori: Service & bestik - Hjem & Indretning > Køkken & Servering > Glas > Vinglas
Dæk op til majestætisk middag og nyd smagfulde rødvine i glas fra Holmegaards Regina serie. Serien emmer af klassisk luksus og består af elegante mundblæste glas. Til bords med Kongehuset Holmegaard bærer stolt titlen som Kongelig Hofleverandør og havde i 1992 æren af at levere en serie af glas til det danske regentpars sølvbryllup. Anja Kjær står bag det ekstravagante design med inspiration hentet fra venetiansk glaskunst. Med kræs for detaljen er de enkle dele i designet fint forarbejdet og munder ud i et pompøst look med ornamenterede fødder og dekadente kummer. Til dig, der ikke går på kompromis I dag er serien døbt Regina og med særlig tilladelse produceret af Holmegaard til den kvalitetsbevidste og kræsne glasentusiast. Med Regina har Holmegaard skabt en glasserie som en hyldest til uimodståelig glaskunst. I serien finder du rødvins-, hvidvins-, portvins-, champagne-, og vandglas. En komplet samling til en elegant borddækning. Tåler ikke opvaskemaskine..
Pris 549.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Borddækning > Glas > Vinglas > Rødvinsglas
Almindelig vinglas? Kedelig! Drikkeglas? Endnu mere kedeligt! Shot glas? Kom nu! Tag vindrikning til næste niveau, og overrask alle ved den næste fest med dette op og ned vinglast! Der er mange forskellige måder at nyde en god vin på – men den absolut sjoveste måde skal være på hovedet. Nej, rolig, vi mener ikke, at du skal stå på hænderne og prøve at drikke på samme tid (selvom det ville være et fantastisk festtrick). Prøv i stedet dette sjove vinglas, der med garanti vil fange opmærksomheden hos dem omkring dig! Ved at drikke af stilken i stedet for hovedet får man den illusion, at væsken flyder i luften. - Tag drikkevin til næste niveau - Sjov gave - Indeholder 35 cl Specifikationer: Farve: Transparent Materiale: Glas Mål: 8.5 x 8.5 x 22.5 cm Volumen: ca. 35 cl Pakken Indeholder: 1x Op og Ned Vinglas.
Pris 139.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem & Hobby > Hjem & Husholdning > Køkken > Servering > Glas & Mugs
Vinglas på fod med snoet stilk. Højde 13,5 cm, diameter 8 cm..
Pris 99.00 kr.
Kategori: Service & bestik - Bolig & indretning>Køkkenartikler>Glas
Vinglas 2-PACK på fod i plastik, perfekt til picnic, i båden eller campingvognen. Fås også som ølglas, drikkeglas, snaps. Bredde/diameter: 70MM. Højde/dybde: 185MM. Volumen: 25 CL. . Materiale: San plastik. SAN -plast er et meget slidstærkt BPA -frit materiale med høj klarhed, som kan modstå temperaturer mellem -40 til +90 grader. Materialet tåler opvaskemaskine op til 50 grader og skal helst vaskes i overkurven. Meget små bobler kan forekomme i massen, men påvirker ikke glassets holdbarhed. udefineret.
Pris 137.00 kr.
Kategori: Service & bestik - hjemmet/kkken/borddkning/glas/vinglas
Cabernet er en vinserie designet af Peter Svarre. Serien er båret af tre betydningsfulde designfilosofier: modernisme, funktionalitet og dagligdags elegance. Kan indeholde 36 cl. Farve: Transparent Materiale: Maskinblæst glas Mål: H 20,5 cm.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Bolig & Livsstil - - Gaver - - Bryllupsgaver
God vin skal serveres i smukke vinglas. Med Nouveau fra House Doctor får du et enkelt og stilfuldt vinglas, der er fremstillet i soda-lime glas. Vinglasset har et enkelt og elegant udtryk, der passer i enhver indretning – perfekt til både hverdag og fest. Kombiner glasset med de tilsvarende produkter fra samme serie for en unik og personlig borddækning. Glasset tåler ikke opvaskemaskine..
Pris 60.00 kr.
Kategori: Service & bestik - Drikkeglas
Vis din søster, hvor meget hun betyder for dig med dette fine glas! Hun er en vigtig del af dit liv, og I har delt meget sammen, både livets store begivenheder, men også de små hverdagslige og fortrolige….
Pris 79.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hem|Bartilbehør
Har du en bedste ven, som altid stiller op for dig, uanset hvad der sker? Dette glas er til hende eller ham! Giv dette fine glas, når du vil sige tak, eller giv glasset i fødselsdagsgave eller julegave….
Pris 79.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hem|Bartilbehør
Takket være en klassisk stil og genkendelig form er disse vinglas nogle af vores mest populære glas. Designet giver en ekstra høj kvalitet, der er egnet til servering i restauranter eller ved arrangementer….
Pris 229.00 kr.
Kategori: Service & bestik - Hem|Bartilbehør
Der findes en hel verden af vinglas, og de har alle mange funktioner for at forbedre din oplevelse af vinen. Hvad dette vinglas er godt for er at det har en smal åbning og en bredere form hvilket holder….
Pris 399.00 kr.
Kategori: Service & bestik - Hem|Bartilbehør
Smukt og elegant glas der løfter borddækningen Stölzle Exquisit bordeaux vinglas er et fint og eksklusivt glas som med sit slanke design giver glasset et eksklusivt og smukt udtryk. Glasset er udviklet og fremstillet til professionelt brug i restaurations branchen og er af fineste kvalitet. Glasset er et bordeaux glas og er designet så vinen ledes ned bagerst i munden. Glasset bruges først og fremmest til kraftige vine fra druer som f.eks. syrah og carbernet sauvignon, men fungerer også udmærket til andre druer. Exquisit vinglasset egner sig fremragende til pæne restauranter og i den elegante professionelle servering, men er også mere end egnet til særlige lejligheder i det private. Glasset giver med sit smukke udtryk lige lidt ekstra til vinen og den er designet med et lille knæk, der kan anvendes som skænkekant. Et rødvinsglas som giver noget helt specielt til borddækningen og den gastronomiske oplevelse. Højde: 23 cm Diameter: 9,7 cm Rumfang: 64,5 cl Materiale: Glas Farve: Klar.
Pris 352.13 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken > Borddækning & service > Service > Glas & kopper
Enkelt og tidløst dessertvinglas til alle lejligheder Arcoroc Savoie Vinglas er stilfulde, flotte og gode til alle typer servering. Både til hverdag, fest og specielle lejligheder. Vinglasset har et simpelt, og tidløst design, som ikke går af mode, men gør sig godt på ethvert bord. Glassene er af høj kvalitet og udviklet til professionel brug, men stadig i den prisstærke ende. Farve: Klar Passer perfekt som et lille hvidvinsglas eller glas til f.eks. velkomstdrink eller dessertvin Højde: 14 cm Diameter: 7,1 cm Rumfang: 19 cl Materiale: Glas.
Pris 164.25 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken > Borddækning & service > Service > Glas & kopper
V3