Yatzy med 6 terninger, blok og raflebæger. Der skal minimum 2 spillere til at spille yatzy. Spillerne skiftes til at slå med terningerne. Hver spiller har 3 slag af gangen, hvor det gælder om at samle så mange point som muligt. Den spiller som har flest point når spillet er færdigt har vundet. Spillereglerne står på bagsiden af pakken. OBS: Yatzy bægeret er sort..
Pris 49.00 kr.
Kategori: Spil - Pakkekalender - Børnespil - 6 årig dreng gaveideer - 7 årig dreng gaveideer - 8 årig dreng gaveideer - 9 årig dreng gaveideer - 6 årig pige og gaveideer - 7 årig pige og gaveideer - 8 årig pige og gaveideer - 9 årig pige og gaveideer
Høj kvalitet, billige priser og hurtig levering.
Pris 20.00 kr.
Kategori: Legetøj - ROAS7 > Terningspil > Spil og Puslespil
Nu fås spillet Yatzy i en lidt mere luksuriøs udgave! Terningespillet kan jo spilles næsten hvor som helst og når som helst. Saml for eksempel familien og vennerne til en spændende kamp på ferien,….
Pris 79.00 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Sjovt Grej
Kast de store træterninger og prøv at få alle de kombinationer, der er i målblokken. Højeste point vinder!.
Pris 189.00 kr.
Kategori: Spil - Udendørs familiespil
.
Pris 40.00 kr.
Kategori: Spil - Legetøj, Barn & Baby > Spil > Brætspil
Yatzy (bog, paperback, dansk) - Forfatter: Mikkel Guldager - Forlag: Forfatterforlaget Attika - ISBN-13: 9788775289598.
Pris 174.30 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Classic - Yatzy, er et af de klassiske favoritspil i et nyt udseende. Det stilrene indpakningsdesign gør Yatzy unikt og det er en naturlig indretningsdetalje i ethvert hjem. Pakkestørrelse: 12x16x5 cm..
Pris 149.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig & indretning>Dekoration>Pynteting
Vi giver nyt nyt liv til dine yndlingsspil, som nu kan placeres på dit sofabord som en coffee table book. Nu skal brætspillene ikke længere gemmes væk og glemmes. Få dem frem, så de....
Pris 119.95 kr.
Kategori: Spil -
Hvem elsker ikke en god omgang Yatzy? Og hvis du aldrig har prøvet det før, så er det i hvert fald på tide! Yatzy er et sjovt terningspil, hvor man beder til, at skæbnen er....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Spil -
Er du også helt vild med terningespillet Yatzy? Så kunne det her meget vel være lige noget for dig! Have-Yatzy! Ja, det er faktisk bare et spil Yatzy men i så stor....
Pris 149.95 kr.
Kategori: Udeleg -
Introducér børnene til det klassiske spil yatzy med dette spil Eventyr Yatzy! Spillet har samme regler som et klassisk spil yatzy, men i stedet for tal viser terningerne....
Pris 49.95 kr.
Kategori: Spil -
Fin Spilleæske med Yatsy, Sudoku, Ludo og Spillekort. Spillereglerne på yatzy og ludo, er på engelsk.
Pris 139.95 kr.
Kategori: Spil -
Yatzy er et klassisk spil at spille, når du er på camping, og det er dårligt vejr. Så hvad skal du lave, når vejret er godt igen, og du kan være udenfor? Kan du ikke kaste de små terninger på græsset….
Pris 149.00 kr.
Kategori: Udeleg - Hem|Sjovt Grej
Kast de store træterninger og prøv at få alle kombinationerne på pointblokken. Spilleren med flest point vinder.   • En herlig større version af det klassiske terningspil. • Store træterninger. • Den tydelige pointblok gør spillet nemt at spille og følge..
Pris 131.00 kr.
Kategori: Udeleg - DISCONTINUED > Terningspil > Spil og Puslespil > Tilbudkategorier > Spil og puslespil tilbud
Du kender sikkert Yatzy i den originale udgave med fem almindelige terninger med øjne. Skal det være lidt mere magisk, er denne udgave med seje Harry Potter-motiver på terningerne det helt rigtige! Får du fem ens figurer på dine terninger, råber du "YatZaam"... og du kan skive 10 point på din tryllebog.   Egenskaber Med spilleregler på de nordiske sprog Anbefalet aldersgruppe: Fra 5 år.
Pris 74.00 kr.
Kategori: Legetøj - DISCONTINUED > Terningspil > Spil og Puslespil
Det er ikke nemt at spille "Yatzy" for kæmper - terningerne triller ligesom gennem fingrene, og spillet kan ikke rigtig komme i gang. Der skal ekstra store terninger til, som passer til kæmpehænder,….
Pris 229.00 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Temaer
Hvorfor ikke spille Yatzy med familien ude på græsplænen? Et meget sjovere alternativ end at sidde forstenet ved middagsbordet. Tag spillet frem til en polterabend, sommerfester eller på en helt almindelig….
Pris 149.00 kr.
Kategori: Legetøj - Hem|Sjovt Grej
.
Pris 48.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Legetøj, Barn & Baby > Spil > Børnespil
.
Pris 119.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby > Legetøj > Udendørsleg > Udendørsspil
V3