Brunsviger

Her er en opskrift på brunsviger:

Ingredienser:

20 g gær
1 dl mælk, stuetempereret
40 g smør
1 æg
40 g sukker
0,50 tsk salt
1 knivspids stødt kardemomme
250 g hvedemel

Fyld:

150 g brun farin
150 g smør, stuetempereret
1 tsk kanel

Fremgangsmåde:

1) Smelt smør og brun farin i en lille tykbundet gryde ved jævn varme og under omrøring, til en ensartet blanding.
2) Rør gær ud i lunken mælk. Tilsæt salt, sukker og smeltet smør.
3) Kom mel i, og ælt det godt sammen (gerne på køkkenmaskine i 5-10 minutter).
4) Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter.
5) Rul dejen ud til en firkant på ca. 30x40 cm.
6) Fordel fyldet på dejen.
7) Bag brunsvigeren midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.












Information på sider:

Gode råd om rejser - Bygge - Bolig ting - Gode råd ved boligkøb - Relevant lovgivning ved køb af vare - Gode råd når du tage lån - Helsekost - Tøj - Ure - Cykler - Gode råd om gaver - Børn og Baby - Flyrejser - Bytteregler - Rejser - Elpriser - Lån - Sportsudstyr - Mest nedsatte produkter lige nu - Gode råd ved køb fra privat personer - Gode råd ved køb af cykel - Gaver -



 Du er her: 2t - 2t -