Chokoladekage

Ingredienser:

150 gram smør
60 gram kakao
250 gram hvedemel
300 gram sukker
1 teske bagepulver
1 teske natron
1 nip salt
250 gram vand
2 æg

Glasur:

50 gram sødmælk
25 gram kakao
200 gram flormelis
2 teske kanel
50 gram smør meget blødt
Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
Tilsæt kakao og rør rundt.
Tilsæt vand og rør rundt.
Tilsæt sukker og rør rundt.
Tilsæt mel, bagepulver, natron og salt og rør rundt.
Tilsæt æggene og rør rundt.
Hæld dejen i en bradepande ca. 23x33 cm og bag kagen i ovnen ved 175 grader i ca. 30 minutter.
Lav glasuren ved at blande alle ingredienserne sammen og smøre den på den afkølede kage.












Information på sider:

Rejser - Gode råd når du tage lån - Gode råd om gaver - Tøj - Ure - Cykler - Bytteregler - Gode råd ved køb af cykel - Sportsudstyr - Børn og Baby - Gode råd om rejser - Mest nedsatte produkter lige nu - Lån - Gode råd ved køb fra privat personer - Flyrejser - Gode råd ved boligkøb - Gaver - Bygge - Bolig ting - Relevant lovgivning ved køb af vare - Helsekost - Elpriser -



 Du er her: 2t - 2t -