De store attraktioner i København

Zoologisk Havet
I ZOO kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn.

Den Blå Planet
Oplev verden under overfladen og kom helt tæt på hammerhajer og andre fisk i Nordeuropas største og mest moderne akvarium.

Statens Museum for Kunst
Ligger i hjertet af København og rummer mere end 700 års kunst og kunsthistorie.

Amalienborg Slot
Amalienborg er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig leves i paladset.

Bakken
En helt unik forlystelsespark med en helt særlig historie.

Nationalmuseet
På Nationalmuseet i København kan du følge hele Danmarks historie fra istidens rensdyrjægere, over vikingetiden, kristendommens indførelse og enevælden til nutidens samfund.

Rundetaarn
Christian IV og Tycho Brahes Rundetaarn er Europas ældste fungerende observatorium.

Experimentarium
Stedet hvor man kan prøve en masse ting.

Glyptoteket
Glyptoteket udstiller en imponerende samling af antik kunst og skulpturer i smukke omgivelser.

Rosenborg Slot
Rosenborg Slot i København huser nogle af Danmarks største kulturskatte. Slottet blev bygget 1606-34 af Christian IV som lystslot. I kælderen finder du de danske kronjuveler og kongekroner.

Christiansborg Slot
Christiansborg Slot rummer flere store oplevelser under samme tag: Dronningens pragtsale, de kongelige stalde, Absalons ruiner og den seneste attraktion: Det kongelige Festkøkken.

Kronborg Slot
Kronborg er et af Nordeuropas fineste renæssanceslotte. Det er verdenskendt som Hamlets og Shakespeares slot og er udnævnt til UNESCO verdensarv.

Tivoli
Tivoli er et overflødighedshorn af oplevelser, fra vilde forlystelser til gode middage og store koncerter.

Den Lille Havfrue
På Langelinje Kaj ved indsejlingen til Københavns Havn står en af Danmarks attraktioner, som sjovt nok også er en af de mindste.

Statens Naturhistoriske Museum
Statens Naturhistoriske Museum er nationalmuseum for naturen i Danmark og er smukt beliggende i hjørnet af Botanisk Have nær Nørreport Station i hjertet af København.

Planetarium
Et besøg på Planetarium er lærerig underholdning om astronomi og rumfart for hele familien.

Kongens Have
Kongens Have i København er landets ældste kongelige have og blev anlagt i renæssancestil af Christian IV i begyndelsen af 1600-tallet.

Strøget
Strøget er et Europas længste gågader med et væld af butikker.

Frederiks Kirke, Marmorkirken
Med dens karakteristiske kobbergrønne kuppel og flotte marmor.
Information på sider:

Lån - Bytteregler - Ure - Gode råd ved køb af cykel - Børn og Baby - Flyrejser - Sportsudstyr - Gode råd om rejser - Relevant lovgivning ved køb af vare - Cykler - Tøj - Gode råd ved køb fra privat personer - Elpriser - Gaver - Gode råd når du tage lån - Gode råd ved boligkøb - Bolig ting - Mest nedsatte produkter lige nu - Gode råd om gaver - Rejser - Helsekost - Bygge - Du er her: 2t - 2t -