Her er en opskrift på hindbærsnitter:
Ingredienser:
250 g hvedemel
50 g mandelmel
125 g flormelis
1 knivspids salt
1 tsk vaniljesukker
180 g smør, koldt
1 æg, sammenpisket
250 g hindbærmarmelade, til fyld
100 g flormelis, til glasur
50 g vand, til glasur
2 spsk frysetørret hindbær
Fremgangsmåde:
1) Tænd ovnen på 200 grader.
2) Bland hvedemel, mandelmel, flormelis, salt og vaniljesukker i en skål.
3) Skær smørret i små tern og smuldr det i melblandingen.
4) Tilsæt ægget og ælt dejen sammen.
5) Del dejen i to lige store dele og rul hver del ud til en firkant på ca. 20x30 cm.
6) Læg den ene firkant på en bageplade med bagepapir.
7) Fordel hindbærmarmeladen på firkanten og læg den anden firkant ovenpå.
8) Tryk let på dejen rundt om fyldet og skær dejen i små firkanter.
9) Bag hindbærsnitterne i ovnen i ca. 15 minutter.
10) Lad hindbærsnitterne køle af.
11) Lav glasuren ved at blande flormelis og vand sammen til en jævn masse.
12) Pynt hindbærsnitterne med glasuren og drys med frysetørret hindbær.