Kylling i karry

Ingredienser:

300 gram kylling
2 stk. løg
2 stk æbler
2 dl vand
4 tsk karry
1 dl fløde
1 stk. lime
salt
peber

Fremgangsmåde:

Fjern eventuelle fedtkanter og urenheder på kyllingekødet, og skær det derefter i mindre tern på cirka to gange to centimeter.

Løg pilles og snittes fint, og æblerne udkernes, hvorefter de skæres i små tern.

Steg kyllingen i en gryde eller wok med lidt olie, indtil den er brunet på alle sider.

Tilsæt løg og æbler, og steg videre i et par minutter.

Tilsæt karry og rør godt rundt.

Tilsæt vand og fløde, og lad retten simre i cirka ti minutter.

Smag til med salt, peber og limesaft.
Serveres med ris eller naanbrød.












Information på sider:

Bytteregler - Rejser - Cykler - Flyrejser - Ure - Gode råd ved køb fra privat personer - Gode råd når du tage lån - Elpriser - Lån - Relevant lovgivning ved køb af vare - Tøj - Gode råd om rejser - Børn og Baby - Gode råd ved boligkøb - Gode råd om gaver - Gaver - Bygge - Helsekost - Mest nedsatte produkter lige nu - Gode råd ved køb af cykel - Bolig ting - Sportsudstyr -



 Du er her: 2t - 2t -