Ingredienser:
1 svinemørbrad
2 spiseskefulde smør til stegning
1 løg
1 rød peberfrugt
1 spiseskefuld karry
2 spiseskefulde hvedemel
4 deciliter mælk
1 bundt persille
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
Start med at sætte risene over, så de er færdige når mørbraden også er klar.
Svinemørbrad afpudses og skæres i 8-10 bøffer.
Varm en stor gryde godt op og kom et par spiseskefulde smør i.
Når smørret er smeltet, lægges mørbradbøfferne i og brunes nu godt i et minuts tid på hver side ved høj varme. De skal brunes rigtigt af, da der er meget smag i stegeskorpen.
Hak løget fint og skær peberfrugten i mindre tern. Kom løg og peberfrugt ved mørbraden, og steg yderligere et par minutter. Vend rundt undervejs.
Drys karry og hvedemel over og vend det igen godt rundt.
Tilsæt så mælk indtil sovsen har den rette tykkelse, og lad det koge ved svagere varme i cirka fem minutter.
Smag til med salt, friskkværnet peber og eventuelt lidt mere karry.