Mørbradgryde

Ingredienser:

200 gram bacon i tern
1 svinemørbrad skåret i grove stykker
1-2 spiseskefulde hvedemel
250 gram champignon i skiver
1 stort løg hakkes groft
3 teskefulde paprika
4 deciliter piskefløde
1 dåse hakkede tomater
2 spiseskefulde tomatpasta
2 spiseskefulde engelsk sauce
salt og friskkværnet peber
1 håndfuld persille

Fremgangsmøåde;

Kom bacontern i en kold stegegryde, og varm op ved en jævn varme. Steg bacon sprødt og læg til side.
Svinemørbrad soigneres for sølvsene og fedt, og skæres grove tern. Kom hvedemel i en tallerken og vend kødet i det.

Ved en god varme brunes mørbradskiverne nu i lidt olie og smør, og gør det gerne ad to omgange, så kødet til din mørbradgryde får en god stegeskorpe. Lægges til side.

Champignon børstes rene for jord, roden skæres fra og champignonerne skæres derefter i tynde skiver. Sauteres grundigt i gryden.

Tilsæt løg og lad det sautere et lille minuts tid, hvorefter paprika kommes ved sammen med fløde. Lad det koge hurtigt op.

Derefter tilsættes hakkede tomater, tomatpasta og engelsk sauce sammen med stegt bacon og mørbradstykkerne.

Lad mørbradgryden simre i cirka 20 minutter under låg. Klik her for at tænde minutur med korrekt tid.
Imens koges risene, og jeg foretrækker basmatiris til min mørbradgryde med ris, men du bruger jo bare de ris du synes.

Smag mørbradgryden til med salt og friskkværnet peber, og der kan også tilsættes mere paprika. Er sovsen for tyk, kan du komme lidt mere vand i.

Lige inden servering vendes pølser i sammen med finthakket persille i, og pølserne varmes igennem i et par minutter.












Information på sider:

Gode råd ved køb fra privat personer - Lån - Børn og Baby - Mest nedsatte produkter lige nu - Helsekost - Gode råd ved køb af cykel - Tøj - Bygge - Gaver - Bytteregler - Elpriser - Gode råd om gaver - Rejser - Gode råd ved boligkøb - Cykler - Ure - Bolig ting - Flyrejser - Gode råd om rejser - Gode råd når du tage lån - Sportsudstyr - Relevant lovgivning ved køb af vare -



 Du er her: 2t - 2t -