Pasta med kødboller

Ingredienser:

400 gram hakket oksekød
2 teskefulde paprika
1 teskefuld basilikum tørret
1 teskefuld oregano tørret
2 teskefulde hvidløgspulver
Salt og friskkværnet peber
Pasta (400 gram)
Tomatsauce (2 glas pastasauce ca. 700 gram)
150 gram mozzarella gerne små kugler
1 potte basilikum

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Rør kødet sammen med paprika, basilikum, oregano og hvidløgspulver. Krydr med salt og peber.

Form små kødboller af farsen.

Steg kødbollerne i lidt olie på en pande i ca. 5 minutter.

Kog pastaen i rigeligt vand med lidt salt i ca. 8 minutter.

Hæld vandet fra pastaen og bland den med tomatsaucen.

Fordel pastaen i et ovnfast fad og læg kødbollerne ovenpå.

Riv mozzarellaen i små stykker og drys dem over retten.

Bag pastaen i ovnen i ca. 10 minutter eller indtil osten er smeltet og gyldenbrun.












Information på sider:

Gaver - Flyrejser - Gode råd om rejser - Cykler - Helsekost - Bygge - Gode råd ved køb fra privat personer - Sportsudstyr - Elpriser - Relevant lovgivning ved køb af vare - Ure - Gode råd når du tage lån - Tøj - Rejser - Gode råd ved køb af cykel - Gode råd om gaver - Lån - Mest nedsatte produkter lige nu - Bytteregler - Børn og Baby - Bolig ting - Gode råd ved boligkøb -



 Du er her: 2t - 2t -