Ingredienser:
400 gram hakket oksekød
2 teskefulde paprika
1 teskefuld basilikum tørret
1 teskefuld oregano tørret
2 teskefulde hvidløgspulver
Salt og friskkværnet peber
Pasta (400 gram)
Tomatsauce (2 glas pastasauce ca. 700 gram)
150 gram mozzarella gerne små kugler
1 potte basilikum
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Rør kødet sammen med paprika, basilikum, oregano og hvidløgspulver. Krydr med salt og peber.
Form små kødboller af farsen.
Steg kødbollerne i lidt olie på en pande i ca. 5 minutter.
Kog pastaen i rigeligt vand med lidt salt i ca. 8 minutter.
Hæld vandet fra pastaen og bland den med tomatsaucen.
Fordel pastaen i et ovnfast fad og læg kødbollerne ovenpå.
Riv mozzarellaen i små stykker og drys dem over retten.
Bag pastaen i ovnen i ca. 10 minutter eller indtil osten er smeltet og gyldenbrun.