Spaghetti bolognese

Ingredienser:

2 store løg
3 mellem gulerødder
2 stilke bladselleri
2 fed hvidløg
500 gram hakket oksekød af god kvalitet
1 stor dåse tomat koncentrat
2 dåser flåede tomater
1 kop tør rødvin
2 oksebuillon terninger evt. Grøntsags
Basilikum
Oregano

Fremgangsmåde:

Løg, Selleri, hvidløg og gulerødder snittes i små stykker og sauteres i en gryde sammen med det hakkede kød,

Når kødet er brunet tilsættes rødvinen, dette får lov at simre til næsten al vinen er kogt ind.

Nu kommer du buillon terningerne i (opløst i en kop kogende vand) og lader dette simre til det er næsten fordampet, derefter tilsættes tomat koncentrat og flåede tomater, tilsæt så basilikum og oregano efter smag og lad dette småkoge i 1 time til halvanden.

Hvis saucen bliver for tyk, kan du tilsætte extra væde under forløbet.












Information på sider:

Gode råd om rejser - Helsekost - Elpriser - Gode råd ved køb af cykel - Ure - Gode råd om gaver - Mest nedsatte produkter lige nu - Bygge - Bytteregler - Gode råd ved boligkøb - Gode råd når du tage lån - Gode råd ved køb fra privat personer - Relevant lovgivning ved køb af vare - Bolig ting - Børn og Baby - Lån - Cykler - Flyrejser - Sportsudstyr - Tøj - Gaver - Rejser -



 Du er her: 2t - 2t -