Ingredienser:
2 store løg
3 mellem gulerødder
2 stilke bladselleri
2 fed hvidløg
500 gram hakket oksekød af god kvalitet
1 stor dåse tomat koncentrat
2 dåser flåede tomater
1 kop tør rødvin
2 oksebuillon terninger evt. Grøntsags
Basilikum
Oregano
Fremgangsmåde:
Løg, Selleri, hvidløg og gulerødder snittes i små stykker og sauteres i en gryde sammen med det hakkede kød,
Når kødet er brunet tilsættes rødvinen, dette får lov at simre til næsten al vinen er kogt ind.
Nu kommer du buillon terningerne i (opløst i en kop kogende vand) og lader dette simre til det er næsten fordampet, derefter tilsættes tomat koncentrat og flåede tomater, tilsæt så basilikum og oregano efter smag og lad dette småkoge i 1 time til halvanden.
Hvis saucen bliver for tyk, kan du tilsætte extra væde under forløbet.