Stegte nudler med kylling og grønt

Ingredienser:

400 g kyllingefilet eller kyllingebryst
500 g blandede grønsager – gulerod, peberfrugt, løg, spidskål
4 ruder nudler* + kogende vand gerne de grove
1 spsk friskrevet ingefær
2 tsk sambal oelek* eller chiliflager, shiracasauce
2×1/2 spsk kokosolie* kan erstattes af anden type stegeolie
4 spsk soya
2 spsk sesamolie

Sådan gør du:

Kom nudlerne i en skål og overhæld dem med kogende vand

Skær kyllingebrystet i tern

Klargør alle grønsager: Skræl gulerod og skær i skiver.

Skyl peberfrugt og skær i skiver. Snit spidskålen og skær løget i tynde skiver.

Opvarm en wok eller en stor pande med 1/2 spsk kokosolie.

Tilsæt sambal oelek.

Tilsæt kyllingen og steg hurtigt kyllingternene ved god varme til de er møre. Rør rundt undervejs.

Tag kyllingen op og stil den til side

Opvarm den anden 1/2 spsk kokosolie. Tilsæt fintrevet frisk ingefær.

Kom alle grønsagerne i og steg dem ved god varme i ca 5 minutter. Rør rundt undervejs. De skal stadig være sprøde!

Si vandet fra nudlerne.

Kom kyllingen tilbage i wok’en sammen med nudlerne.
Tilsæt soya og sesamolie og bland det hele godt rundt.
Sæt sambal oelek og soya på bordet, så man selv kan krydre ekstra efter behag.












Information på sider:

Flyrejser - Gode råd ved køb fra privat personer - Rejser - Gaver - Tøj - Bolig ting - Børn og Baby - Gode råd om gaver - Elpriser - Gode råd ved køb af cykel - Gode råd når du tage lån - Helsekost - Ure - Gode råd ved boligkøb - Sportsudstyr - Gode råd om rejser - Cykler - Bytteregler - Lån - Mest nedsatte produkter lige nu - Bygge - Relevant lovgivning ved køb af vare -



 Du er her: 2t - 2t -